Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Deebo
Nej som jeg skrev til sidst så ligner Mick ikke en kommende løbsvinder lige nu. Han har dog modsat Redbulls ret svage juniorkørere i F2 (også Lawson) jo netop bevist sig i F2 og F3 samt har erfaring i F1 på trods af sine trods alt kun 23 år.

Du har ret i at de ikke har for vane at hente udefra, men jeg synes nu alligevel det giver ret fin mening hvis Gasly og/eller Tsunoda er væk til næste sæson at give Mick en chance i lillesøster teamet. Checo blev jo også hentet ind udefra da de vurderede at deres egne ikke var gode nok.

Nu ser jeg langt fra alle F2 og endnu mindre F3 løb men Hadjar er vel deres største talent lige nu qua alderen? Kan ikke se hvordan Lawson fortjener et F1 sæde næste sæson medmindre han da for alvor kommer i gang. Drugovich kunne også være et bud på en udefra?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Nå spændende løb i dag med favoritterne længere nede i feltet.

Vanvittigt nok er Verstappen bookmakernes favorit til en sejr på trods af han starter P14. Vi skal vel tilbage til Mercedes dominansen for at have set noget lignende?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Womble
Deebo

Omkring Mick Schumacher, så har hans onkel Ralf været inde på noget af det samme som du skriver, altså at et skifte til Red Bulls akademi kunne komme på tale.

Spekulationerne er jo opstået, fordi Haas har udskudt kontraktforhandlimgerne til september. Det er svært at se, hvordan Ferrari skal få plads til Schumacher foreløbigt og samtidig ser det ikke så godt ud, at han trods alt, især i kvalifikationen, halter efter Kevin Magnussen, der internationalt kun rangeres som en middelmådig kører, hvilket i mine øjne er en smule uretfærdigt.
Skrevet af anders.hede
Hvor kan jeg ærgre mig over sæsonen er så kedelig som den er. Jeg ser ikke engang rigtig løbene mere.

Håber virkelig konkurrenterne får indhentet forspringet så der er noget spænding igen næste år.
Skrevet af Womble
Anders.hede

Enig, Redbull har jo bare overtaget Den suverænitet Mercedes havde tidligere.

Med danske øjne, ser det ud til at Haas bilen igen er lige så umulig i løbstrim, som den har været foregående sæsoner.
Skrevet af anders.hede
Og det var da også kedeligt. Der var dog en overgang hvor Mercedes’ 2 kører vitterligt var ligestillede og da dermed i det mindste var spænding der.
Sidste år var der 2 teams på ca samme niveau. Det kan godt være det hører til sjældenhederne, men min interesse handler meget om der er reel spænding. Den er væk i år. Helt væk
Skrevet af Deebo
Ja godt nok overlegent af Redbull og især Verstappen.

Hvad fanden skete der med det der flexi floor som Mercedes var så overbeviste om var årsagen til at de ikke kunne følge med?

Nå mon ikke vi ser en mere jævnbyrdig kamp i næste løb når det ikke længere handler om ren motorpower.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Womble
Anders.hede
Sidste år var der 2 teams på ca samme niveau. Det kan godt være det hører til sjældenhederne, men min interesse handler meget om der er reel spænding. Den er væk i år. Helt væk

Igen helt enig.

Jeg håber at Ferrari og Mercedes finder noget fart i mellem sæsonerne.
Skrevet af andershansen
@Deebo
Synes du er lidt hård ved Lawson, når du kalder ham en svag juniorkører. Han har rigtig nok ikke vundet F2- eller F3-mesterskaber, og han stod også bag Vips i køen, indtil Vips blev fyret for dumhed. Men han er kun 20 år og udvikler sig meget. Især de seneste måneder har han præsteret blandt de bedste i F2 og langt mere stabilt end tidligere set. Det har virkelig fået mig til at se ham i et nyt lys.

Ser man på løbsstatistikker i F2, så har Lawson i 43 løb 4 sejre, 11 podier og 2 poles. Det er altså ikke så ringe endda. Tilsvarende havde Mick i sin F2-karriere 46 løb, 3 sejre, 11 podier og 0 poles.

Jeg er enig i, at Lawson ikke er klar til F1 endnu. Han er stadig for ustabil og reckless, og det er nok i øvrigt også den primære årsag til, at han ikke har gjort sig gældende i mesterskabskampen. Men det er han som nævnt ved at gøre noget ved, og jeg synes, der er et stort potentiale. Særligt som fremtidig løbsvinder.

Nå, det blev en længere smøre. Det var blot betegnelsen om Lawson som en svag juniorkører, der faldt mig for brystet.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af Deebo
@Anders
Tjaa måske er svag den forkerte beskrivelse at bruge da det selvfølgelig er godt klaret at køre F2 som 20-årig og endda være blandt de “bedre”.

Jeg synes nu alligevel der er er stykke vej endnu før man for alvor kan se på nogen af Redbulls juniorkørere som F1 materiale. Det er nok bare min forventning om at RB netop har nogle af de allerbedste unge kørere i verden rendende og det mener jeg ikke er tilfældet lige nu.

Tsunoda havde vel præsteret mere end Lawson i samme alder og han ligner mest af alt en Honda pleaser der ikke er i nærheden af et RB sæde. F3 mesteren Hauger har bestemt ikke taget formen med sig til F2 som Piastri gjorde må man sige.

Lawson har noget momentum lige nu ja, men ligesom Sargeant kan det hurtigt forsvinde igen. Jeg holder fast i at jeg har svært ved at se hvem der skal erstatte Gasly og måske Tsunoda til næste sæson hvis man fortsætter med kun at kigge internt. Af samme årsag går der jo også rygter om Colton Herta fordi man nok har vurderet at der ikke står en klar.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Womble
Skrevet af anders.hede
det har været godt for magnussen med mick fordi han selv så har fremstået som en meget bedre kører - men en bedre makker kan nok presse ham mere, tænker jeg
Skrevet af Mijreetep
Nå men så blev det da lige til en pole position til sprint race i morgen for Kevin. SÅDAN!!!
Skrevet af anders.hede
Ja det er fedt at have i de evige historiebøger. En dansker vinder pole position!

Der skulle max optur og held til, men det tager vi med.
Skrevet af B1909
Top 5 til kevin vil være brilliant
annonce
0