Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af a-mg
@Halil
Startede på 20 kg. i overhead press, 60 kg. i dødløft og 50 kg. i squat.

@Zeppelin
Ja, det er der ikke så meget at gøre ved. Forhåbentlig var det bare en off-day og ikke et udtryk for at jeg er på grænsen. Så vidt jeg har forstået, har man tre forsøg på en given vægt - herefter deloader man.
Skrevet af repos , moderator
Pt er jeg stagneret ved 50 kg i oh, 80 kg i squat og 115 kg i dødløft. Er på ferie, så holder en uges pause. Tror det går godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af a-mg
Du løfter da ret meget i oh. press i forhold til squat? Eller også er det bare fordi jeg ikke er særlig stærk i oh. press. Hvor meget er du på i rows?

Jeg bliver nok også nødt til at holde en uges pause i løbet af august pga. ferie.
Skrevet af Zeppelin
Så vidt jeg har forstået, har man tre forsøg på en given vægt - herefter deloader man.


Det har du vist helt ret i. Uanset hvad, så rammer du nok et plateau inden alt for længe, når det nu er begyndt at blive tungt. Udmærket fremgang på løftene!
Skrevet af repos , moderator
Ja, min oh press kører fint. Har altid haft god styrke der. Squat kniber mere, men det er blevet væsentligt bedre. Rows stagnerede jeg på 65 kg. Klarede 60 kg sidst. Kører dem fra gulv til bryst. Helt fremoverlænet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af a-mg
Det har du vist helt ret i. Uanset hvad, så rammer du nok et plateau inden alt for længe, når det nu er begyndt at blive tungt. Udmærket fremgang på løftene!


Ja, det regner jeg også med. Har et delmål om at ramme 50, 70, 80, 100 og 120 kg. i henholdsvis oh. press, rows, bænk, squat og dødløft inden jeg tager på ferie midt i august. Det burde være muligt, og hvis det lykkes forventer jeg moderate stigninger fremadrettet, hvis jeg ellers fortsætter med programmet.
Skrevet af a-mg
Fik klaret 92,5 kg. i squat i dag (andet forsøg). Til gengæld stagnerede jeg på 45 kg. i oh. press.
Skrevet af Inuk.
Fik klaret 92,5 kg. i squat i dag (andet forsøg)

Hips below parallel?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af elendil
Nå, men der skal prøves kræfter med Zeus i morgen. Nu har jeg lige prøvet at øve mig i at stå på hænder, men der skal vist flere lektioner til. Den alternative øvelse er åndsvag og slet ikke fysisk hård. Forslag til erstatning, indtil jeg har lært at stå på hænder?
fck-medløber.
Skrevet af Mr. Spock
Jeg har lavet dips i stedet - det er ikke samme muskelgruppe eller noget, men lodrette armbøjninger er jeg ikke adræt nok til at udføre uden alvorlig person- og/eller materielskade i min proksimitet.

Lavede i øvrigt 99 burpees på 5 minutter i dag. 1 hvert tredje sekund uafbrudt i 5 minutter, så er formen ved at være der.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af elendil
Det vil jeg overveje. Jeg øvede mig noget mere, og nu kan jeg da komme op at stå (mod en væg, selvfølgelig), men så snart jeg prøver at sænke hovedet til jorden, sker der et eller andet med min balance. Det er nok bare fornemmelsen af at falde, jeg skal have rystet af.

Ja, 99 burpees er imponerende. Jeg lavede 79 den anden dag, og det syntes jeg var ret godt. Jeg fik i øvrigt skåret min afroditte fra 22 til 19 minutter sidste lørdag. Det gør en stor forskel, når jeg får lov at få føde og væske (og vågne) inden træning. Det kan jeg bare ikke i hverdagene.
fck-medløber.
Skrevet af a-mg
Hips below parallel?

Det vil jeg vurdere, ja. Nogle gang ville det være rart at kune se sig selv fra siden, når man laver squat. I sidste uge ramte jeg dog de to "safety pins" under et sæt, så jeg har ikke grund til at tro, at jeg ikke kommer langt nok ned.

Igen i dag failede jeg på squat og bænk. Jeg fik dog ét sæt mere i bænk i forhold til første failure, så forhåbentlig kan jeg klemme et ekstra sæt ud af mig selv i trejde forsøg. Ellers må jeg deloade. Rows var til gengæld en succes (igen) i dag.
Skrevet af Zeppelin
Nogle gang ville det være rart at kune se sig selv fra siden


At filme sine sæt for at kunne justere teknik er en god ide. Eventuelt få en kompetent til at kigge det igennem.
Skrevet af Bishop
jeg er nu hoppet med på 5x5 bølgen. Det er et lækkert simpelt program der er nemt at flette ind i en ellers travl hverdag, jeg har dog et problem OH Press, jeg døjer lidt med min højre skulder, jeg kan lige akkurat gennemfører en regulær bænkpres øvelse, men så snart der kommer bare den mindste vinkel på så gør det afsindigt ondt i min højre skulder, og helt galt er det når jeg laver OH pres. Jeg er ret sikker på det er en overbelastningsskade, højstsandsynligt fordi jeg hele tiden render og bære rundt på sønnike.

Det er heldigvis kun når laver førnævnte øvelser at jeg oplever problemet og vigtigs af alt så giver det ikke problemer når jeg er i skoven på Mtb´en.

Men har i nogle forslag til en øvelse der kan dække samme muskelgruppe gog uden at lave den bevægelse?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af CPH-Hotspur
@Bishop

Det lyder som det samme problem jeg har, og flere af mine bekendte har døjet med.
Mange får problemer med skuldrene, fordi støttemusklerne ikke er stærke nok, og de derfor bliver overbelastede ved forskellige øvelser, der påvirker skulderen med stor kraft.

http://www.bodybuilding.…skader.html

Det her hjalp en af mine kammerater, og jeg burde egentlig også selv gå i gang med det. Ud fra forskellige beretninger jeg har hørt og læst, kan mobilitetstræning og træning af de forskellige støttemuskler afhjælpe mange af smerteproblemerne på meget kort tid, ofte højest på få uger.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Bishop
Ja det lyder meget som det, og jeg vil da give det et forsøg, omend det er mange ekstra øvelser og tid der skal ligges ind i træningen, men en længerevarende skulderskade er heller ikke lige hvad der er brug for.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af CPH-Hotspur
Især skuldrene skal man passe på, for en skade der kan forfølge en i lang tid.
Og det er små øvelser med lav vægt, så det burde være til at klare. Min kammerat klarede dem som hyggeøvelser, når han lige havde lidt tid til det, og han har ikke haft problemer i lang tid.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af a-mg
@Bishop

Jeg har haft præcis samme problem. Det kan forbedres markant med en række øvelser, der tager omkring 5 minutter sidst i din træning.

Jeg laver de fire, der bliver vist i videoen her:

https://www.youtube.com/…cgrixtJDuh4

Kører to sæt af 10-20 gentagelser og bruger kabler. Det har hjulpet mig enormt meget. Nøglen er lav vægt - jeg kører højst 2,5 kg. i øvelserne.
Skrevet af Zeppelin
Alternativt kan de laves som del af opvarmningen - det gør jeg selv. At kigge maxer.dk´s videoer igennem er i det hele taget en god ide, da de begge er kompetente.
Skrevet af Minotauros
Hvor meget er det realistik at reducere sin fedtprocent? Lad os sige på en periode frem til jul. Der er tale om min kæreste og jeg selv, som med gru har konstateret en tiltagende tilstand af "tyndfed".

Vi er i slutningen af tyverne og som sådan ikke overvægtige, vi vil bare gerne lige af med de sædvanlige 5 overflødige kg. J
annonce
0