Snak

Mere indhold efter annoncen

Fodboldstøvler?

Skrevet af Emplox
tir 14. feb 2012
Goddav.

Jeg skal til at starte til fodbold og mangler nogle ordentlige sko. Har desværre ikke selv den store viden om støvler, så tænkte jeg ville prøve lykken og spørge her.

Har hørt at man skal finde støvler der passer til ens spillestil?
Hvis det er sådan, skal jeg nok have nogle lette støvler, en af mine styrker er nok min hurtighed. Er ikke en der kan slå verdens rekorder, men har ret kvik på mine fødder.

Er ikke den største person, så jeg ville nok ende med at spille som på en wing ville jeg skyde på. Er selv mest til det mere offensive end det defensive. Min fod er heller ikke den bredeste, en ret normal størrelse. Så hvad jeg vil vide er.

Hvilke støvler ville passe bedst til mig tror i vil passe mig bedst? Godt klar over jeg skal prøve de forskellige for at se hvilke der passer bedst. Men der er bare så mange forskellige støvler. Mærker, modeller og mere.

Håber i kan hjælpe lidt og begrunde hvorfor. Tak for hjælpen! :)
Skrevet af Bong
Som du selv skriver er det meget individuelt hvordan støvlerne passer på fødderne. Derfor vil jeg nøjes med at smide en anbefaling til en hjemmeside, hvor du kan handle støvlerne:

www.prodirectsoccer.com

Glimrende side med et meget stort udvalg. Har lige købt det 3. par derigennem.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Emplox
God side, men igen. Det er over 1000 forskellige par sko. Så det ville være rart med noget at gå efter. Hvilke mærker er bedst for en person som er lidt hurtigere med offensivt spil i tankerne? Prisen er totalt ligegyldig.

Hvilke par støvler er de nyeste/bedste sådan set "generelt" Hvis jeg kan få det at vide kan jeg jo gå ud og prøve de sko. Der er over 100 forskellige sko når man går ind i en sportsbutik.

Forventer ikke at bare fordi en skriver Nike Mercurial 1092ufh2375/something. At jeg så bare kan gå ud og købe dem og være tilfreds. Har bare brug for lidt hjælp. Noget info.

Er nyt til at skulle spille fodbold, rigtigt.

Hvilke mærker/modeller er de mest brugte. Nyeste. Dem som er klart bedre kvalitet end andre.

Det er lidt det jeg beder om hjælp til :)
Skrevet af CarefreeCFC
Umuligt at svare på da alle har forskellige støvler.

Jeg havde et par Puma King topmodel til 1600 kr, men de overdækkede mine fødder til med vabler ligemeget hvad jeg gjorde. Så købte jeg et par Adidas Predator til 250 kr (på tilbud) og dem har jeg stadig - 3 år efter. Jeg har så siden købt et par Adidas F50 AdiZero TRX FG fordi de så smarte ud, men de er ligeså gode at spille i.

Jeg har også spillet lidt i Nike, men Adidas holder jeg mig nu til.

Mit bedste råd er at ringe til Unisport.dk, eller tage ned i en sportsbutik og prøve nogle forskellige støvler. Køb nogle BILLIGE (400-800), da der ikke en nogen grund til at bruge over 2000 kr på en topmodel hvis den er træls at spille med.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af SørenLarsen
Unisport.dk har en chatsupport der er åben til kl. 21.

Der er der nok mere hjælp at hente.
Skrevet af bruger
Nu ved jeg jo selvfølgelig ikke hvilket niveau du skal spille på, men siden du skal begynde nu og ikke umiddelbart har den store erfaring med støvler vil jeg gå ud fra at det ikke lige er i de højeste ligaer i Danmark.

Derfor vil jeg mene at det er 100% ligegyldigt om din støvle vejer 100 gram mere eller mindre - det har måske en indflydelse for Ronaldo, men på serie plan vil jeg vove den påstand du ikke kan mærke forskel.

Det eneste rigtige at gøre (synes jeg) er at tage i en sportsbutik og prøve 10-15 forskellige. Sidder de godt på foden, jamen så er det dem du skal købe.

Dog kan det være en fordel med en støvle i ægte læder da den tilpasser sig bedre til foden og holder længere (hvis den passes) Som nævnt tidligere bør du holde dig til en støvle til 400-800 kr. sådan du forholdsvis billigt kan få dannet dig nogle erfaringer indenfor støvlemarkedet
Skrevet af Martinovic
Nogen, der kan anbefale en bred støvle - bredere end normalt? Mærket er ligegyldigt.
Mojn do!
Skrevet af Brætmand
Puma evopower skulle være til brede fødder.
Skrevet af Martinovic
Okay, tak.
Mojn do!
annonce
0