Snak

Mere indhold efter annoncen
"Behøver du at være så dum HansenX?"


Jeg er jo desværre vant til, at andre citatfusker (jvf. Politiken-tråden) og kommer med personangreb, så derfor fandt jeg det hensigtsmæssigt med det samme at tydeliggøre, at jeg ikke forsvarede socialistpartiet DF - blot for at undgå "misforståelser".
"Du troede måske at det kun var DF, man kunne angribe for at have et frastødende menneskesyn? Beklager meget, men ikke-nationalistiske socialistpartier har jo ikke eneret til at kritisere andres menneskesyn. Men for at svare hurtigt og overordnet på dit spørgsmål, så er socialistiske partier (inklusiv DF) jo forholdsvist ligeglade med individet - og har dermed i mine øjne et frastødende menneskesyn. Hvis man selv er kollektivist/socialist, er det selvfølgelig ikke noget problem, men I må respektere at andre kan se anderledes på det."


"Hovedrystende idioti, der ikke har andet til formål end at provokere og sætte i bås, og alt sammen på baggrund af, at jeg bad dig uddybe dit vrøvl. Søg hjælp"


I stedet for yderligere personangreb er du velkommen til at argumentere for dine holdninger.

Jeg vil f.eks. se frem til at høre dig forklare hvordan socialister og kollektivister vil beskytte individets rettigheder mod staten... Det vil i så fald være ganske nyt.

Alternativt kunne du evt. forholde dig til artiklen fra Politiken om DR´s praksis om at lade modparten komme til orde.
Jeg er jo desværre vant til, at andre citatfusker (jvf. Politiken-tråden) og kommer med personangreb,

Skal vi ikke holde debatterne i de korrekte tråde?
Jeg gjorde jo folk opmærksom på at jeg havde blandet citater sammen fra to forskellige personer, og undskyldte oprigtigt. Hvis du vitterligt troede jeg havde til hensigt at "fuske", så vil det alligevel være nytteløst at udpensle misforståelsen.

så derfor fandt jeg det hensigtsmæssigt med det samme at tydeliggøre, at jeg ikke forsvarede socialistpartiet DF - blot for at undgå "misforståelser"

Hvilket jo hverken gør fra eller tid.

Pointen er stadig at dit indlæg, både det jeg hentydede til, og senere det indlæg Curtis besvarede, var urimeligt dumt. Og jeg forbeholder mig retten til at påpege den slags, hvis det kan medvirke til at personen bare strammer sig en kende an.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Dvs. at det er OK at kritisere DF´s menneskesyn - men hvis man kritisere andre socialisters menneskesyn, så er det pludselig en uacceptabel "provokation".

Hvis ikke-nationalistiske socialisters menneskesyn slet ikke må angribes, så siger det måske lidt om ikke-nationalistiske socialisters syn på gradbøjning af ytringsfrihed...
EL har da et frastødende menneskesyn. Hyklerisk og frastødende. Et menneskesyn der bl.a. er baseret på at fængsle individet i en sådan grad, at ansvar for eget liv anses som et onde. Samfundet skal indrette borgerne, ikke omvendt. Hvis alle retter sig efter det, bliver verden er et dejligt sted at leve i. Af samme årsag hyldede flere af partiets stiftere stadig Mao for dennes digtning og tankesæt - han ville det gode, så skid hul i, at vejen til målet blev brolagt med mord, tortur, ensretning, politisk censur osv. Og selv da Maos Kina blev udstillet af unges utilfredshed i 1989, var svaret, at kommunistpartiet måtte være blevet lettere fascistisk. For Maos "socialisme" kunne der naturligvis ikke sættes en finger på.
"Et menneskesyn der bl.a. er baseret på at fængsle individet i en sådan grad, at ansvar for eget liv anses som et onde. Samfundet skal indrette borgerne, ikke omvendt."

Jeg tvivler meget kraftigt på at noget medlem af Enhedslisten ønsker at blive "indrettet" af samfundet. Tværtimod er Enhedslisten netop et parti, der i langt højere grad end noget andet Christiansborg etableret parti, giver menige medlemmer muligheden for at præge partiets politik.

Men hvorfor bekymre sig om hvordan det forholder sig idag, når man kan henvise til de tåber der 70´erne og 80´erne blindt støttede Kina og Sovjet.

Vi er kommet videre Matias. Hvornår kommer du det?
"Det er jo lidt sjovt, at i det ene øjeblik siger, at jeg er den tavse minister, og så bliver i sure over det, og når jeg så siger noget, så får i det vendt, så jeg har sagt noget forkert." - Birthe Rønn Hornbech
Vi glemte da aldrig, hvem der var nazister..?

Og således skal vi naturligvis heller ikke glemme, hvem der tidligere støttede dødsideologierne mod Øst! I øvrigt mindedes jeg en frygtelig ballade, da det kom frem hvilken forening Søren Espersen, Krarup og Langballa tidligere havde været medlem af.
Mvh.
Åh nej. Selv om jeg ikke støtter Enhedslisten, så bliver jeg sgu altid så træt af den fastlåste og forstokkede tankegang, som præger de ofte fremførte argumenter om venstrefløjspolitikere, der for længe siden har hyldet diktatoriske regimer som Maos Kina, for nu at tage et eksempel.

Jeg har indtryk af, at mindst 99,9% af disse folk har reflekteret over tingene, og siden for jeg ved ikke for hvor længe siden har erkendt, at begejstringen for eksempelvis Maos Kina var en stor fejltagelse. Der tages over en bred kam kraftigt afstand fra disse regimer på Venstrefløjen.

Det er trist, at denne træmandsdiskurs stadig fylder så meget. Og egentlig også trist, at dele af venstrefløjen for et par år siden følte sig presset til at komme med ligeså primitive angreb på en avis som JyllandsPosten, som under Hitlers magtperiode i Tyskalnd i 30´erne på lederplads udtrykte utvetydig antisemitisme. Først efter lang tids kritik fra venstrefløjen, tog Jyllandsposten afstand fra disse skriverier.

Lidt udvikling ville være ønskværdig.
DRIFTSFORSKER: Så snart hannen påbegynder kopuleringen af hunnen, smækker forskeren et stort læs foder lige for næsen af dem for at se, hvilken drift som er den dominerende. Gæt en gang!
Lidt udvikling ville være ønskværdig.

Ralf Pittelkow og Karen Jespersen har da formået en form for udvikling fra deres maoistiske/antidemokratiske udgangspunkt i 70erne og 80erne.
"Og egentlig også trist, at dele af venstrefløjen for et par år siden følte sig presset til at komme med ligeså primitive angreb på en avis som JyllandsPosten, som under Hitlers magtperiode i Tyskalnd i 30´erne på lederplads udtrykte utvetydig antisemitisme. Først efter lang tids kritik fra venstrefløjen, tog Jyllandsposten afstand fra disse skriverier."

Jyllands Posten er generelt en primitiv avis, så lige i det tilfælde helliger målet det primitive angreb. Iøvrigt så følte Information sig nødsaget til at køre et månedlangt (?) tema om de "gamle" avisers stillingtagen til den kolde krig, fordi JP vist havde beskyldt Information for at have været partisk i sin dækning af den kolde krig. JP var og er utrolig klam. Politiken følger dog godt med - bare deres overskrifter og brug af billeder er dyrkelse af overfladen en masse.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce