Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Der Kaiser
http://www.bild.de/sport…0.bild.html

Tjah - hvorfor ikke...

Selv om man er konkurrenter og tjener en pænt god hyre, kan man jo lige så godt slå pjalterne sammen, når man skal hjem!


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af TimE
http://www.bild.de/sport…0.bild.html

Awwww yeah, Vettel i en ferrari. Så må vi bare håbe at de kan få samlet en ordentlig vogn sammen fremfor den lortekasse de kører rundt i lige nu.
Hvem mon ender i Red Bull istedet? Nogen der har set rygter? De danske medier omtaler nærmest kun, dagligt endda, hvordan det ser ud med Magnussen..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af mykippetje
Er det ikke allerede bekræftet at Kvyat overtager i Redbull??
Skrevet af Kratos
Jo Kvyat og DR kører for Red Bull fra 2015.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af TimE
Er det? Der kan man bare se hvor meget jeg egentlig følger med. Tak for info.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Frygah2
Lidt et antiklimaks her i det sidste Grand Prix.

Det er fortjent mesterskab til Hamilton, og det burde have været afgjort inden i dag, men det mærkelig double-point system har gjort det teoretisk muligt for Rosberg stadig at vinde. Men problemer med Rosbergs motor ødelagde den del af løbet.

For Kevin synes jeg sgu det har været skuffende præstationer. Han er uheldig med starten i dag, men når der ikke sketet noget med bilen, så er det Kevin der simpelthen ikke er hurtig nok, og jeg tror han skal være heldig med at få et sæde igen i næste sæson hos McLaren. Eller rettere, være glad for at Button er så dyr, så de nok ikke vil have ham + Alonso. For Button har simpelthen sat ham på plads i denne sæson.
Skrevet af JuveFella
For Kevin synes jeg sgu det har været skuffende præstationer. Han er uheldig med starten i dag, men når der ikke sketet noget med bilen, så er det Kevin der simpelthen ikke er hurtig nok, og jeg tror han skal være heldig med at få et sæde igen i næste sæson hos McLaren. Eller rettere, være glad for at Button er så dyr, så de nok ikke vil have ham + Alonso. For Button har simpelthen sat ham på plads i denne sæson.


Var det ikke Kevin´s første sæson som formel 1 kører, har Button ikke kørt mange Formel 1 efterhånden. Havde du forventet at Magnussen skulle overgå Button i sin første sæson?
Skrevet af Frygah2
Mener du da en 11. plads i den samlede stilling er imponerende? Bag begge Force-India bilerne med en 2. års kører i Perez og Hülkenberg. Og mere end dobbelt så få point som Button?

Jeg havde ikke forventet at han ville klare sig bedre end Button, men jeg havde sgu forventet mere især i den sidste del af sæsonen, når han rent kvalifikationsmæssigt har været minimum fuldt på højde med Button.

Det kan godt være at hans McLaren ikke har kunne matche Mercedes og Williams, men uagtet at han er rookie, burde han ikke ligge så langt tilbage i stillingen som ham endte med. Han har den 6-7. bedste bil, afhængig af banerne.
Skrevet af Schelden
Jeg må til dels tilslutte mig koret af kritikere. Kevin har kørt en udemærket sæson, som hverken er blændende god, eller hamrende elendig. Han har desværre ikke gjort mere end man har kunne regne med, hvilket man i mange tilfælde bør og skal, for at beholde en plads i motorsportens fineste klasse. Når det er sagt, så er der langt flere grunde til at beholde Kevin i teamet, frem for Button - Af grunde som allerede af nævnt af diverse eksperter. Kevin er et talent, som med det rette værktøj og tillid, nok skal få forløst sit potentiale.

Noget helt andet er Kevins attitude. Jeg savner lidt noget af den fandenivoldskhed, som han har vist i situationer under løbene, når han udtaler sig til offentligheden samt udstråler. Det er selvfølgelig klart, at det er begrænset hvor meget han kan tillade sig at sige, når kontrakten ikke er skrevet under, men det ændrer ikke på, at hans mest sagte sætninger er "Vi ser hvad det kan blive til" "Vi tager det som det kommer" osv osv. Jeg savner lidt reaktion.
København.
Skrevet af Bosse1983
Jeg synes det er oplagt at talentet er der. Han har lavet nogle fejl, som det må forventes når man rykkes et niveau op. Han er dog også blevet straffet nræmest komisk hårdt, og det er sikkert også èn af grundene til, at han er blevet lidt mere afdæmpet. Mon pressecoachen i teamet har forklaret ham, at det er smart at holde hovedet lavt, når han er på kant med løbsbureukraterne.
Jeg tror man holder på ham. Med de besværligheder der har været, tror jeg ikke McClaren er det værste sted at være, da han passer fint ind i deres strategi. Her er chancerne for en sæson større end hos andre, efter en middelgod sæson.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Schelden
+ Han jo har været kørt i stilling til F1-teamet over en længere årrække.
København.
Skrevet af Frygah2
Problemet er at du har Vandoorne der ånder ham i nakken, og at du har haft flere rookies de seneste sæsoner som givetvis har masser af talent, men som ikke kan få det bragt ind i løbene, eller som af andre årsager kun fik en enkelt sæson i en rigtig god racer, og så røg ud. Kobayashi bringer ikke pengene med, så han sidder et sted langt nede i feltet og bliver overhalet, på trods af at han blev rookie of the year da han kom frem. Perez fik 1 sæson før Magnussen overtog pladsen, Hülkenberg der endte som nummer 14 i sin første sæson hos McLaren, røg derefter videre i systemet.

Kevin har selv udtalt at han ikke vil forlade McLaren til fordel for et hold, hvor han ikke kan køre med i toppen. Jeg synes bare ikke hans første sæson har overbevist om at han KAN køre med i (sub)toppen, hvor dette års bil retteligt hører til. Han har ikke vist mig det der ekstra, der gør at McLaren blindt kan satse på ham som en kommende udfordrer til podiet og måske endda verdensmester-titlen.

Han har ikke vist Hamilton eller Vettel-agtig kørsel i sin første sæson, efter min mening, hvor Hamilton havde en fantastisk sæson, og hvor Vettel kørte sin ræser over hvad man kunne forvente af bilen i flere af løbene.
Skrevet af Womble
Er enig med flere andre i at kevins 2. Halvdel af sæsonen ikke har været særlig god.

Kommer Kevin til at mangle et sæde næste sæson, så skyldes det også til dels hans manager Dorthe Riis Madsen.

Da Kevin i sommerpausen var brandvarm, var hun hurtigt ude for at sige, kun Mclaren var interessant. Det var måske en fejl, og en mere rutineret manager, kunne måske have brugt interessen fra andre teams, til at få Mclaren til at skrive under på en ny kontrakt.

Ender Kevin uden et sæde næste år, så kan det blive svært at komme ind i selskabet igen.

Skrevet af Frygah2
Man skal i øvrigt ikke tage fejl af at team-placeringerne bringer rigtig mange penge med sig, så det betyder virkelig noget at man kan smide nogle constructor point på kontoen, selvom man ikke har en god dag på kontoret. Der har Button altså også været en meget god mand for McLaren kontra Kevin, vi snakker altså 10 mio dollars hvis man bliver nummer 3 i stedet for 5 i constructor championship. Der har Kevin altså heller bidraget med nær det Button har, og det skal man selvfølgelig også tage højde for, når McLaren skal vurdere om man satser på Kevin eller tager et år mere med Button, hvor man får en ny Honda motor der skal tilpasses og har brug for (erfaren) kører-feedback for at optimere den hurtigst muligt.
Skrevet af SimonV
Jeg synes at Kevin har bevist at han kan kører ræs på højt niveau. Nej det har ikke været verdensklasse, men det har bilen heller ikke været.

I kvallerne har han kørt lige op med en tidligere verdensmester.

I løbene har han bl.a. vist at han kan lave en god start. Han virker imø. som en der holder hovedet ligeså koldt som Jenson, mere end eksempelvis Perez kunne/kan.

Med hensyn til kører-feedback:
Med sine 14 år i Formel 1 er Jenson Button naturligvis i stand til at give mere detaljeret feedback til ingeniørerne, men McLarens rookie begrænser på ingen måde holdets udvikling, fastslog teamchefen Eric Boullier forleden. Tværtimod udvikler danskerens sig fuldt ud som planlagt.(10. jun 2014)


http://bmf1.dk/nyheder/d…asp?id=9167 uddrag:
hans feedback er godt nok til at ingeniørerne kan arbejde med ham for at få raceren til at blive hurtigere.

Han klarer sig rigtig godt for en rookie ( Boullier)


Jeg tror vi får lov at se Kevin prøve at tæmme en Honda motor.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af Schelden
Ufatteligt at der stadig ikke er kommet en afklaring på køresituationen!

Alonso er, så vidt jeg ved, ikke engang 100% bekræftet.
København.
Skrevet af Snefens
Der er nok rigtig meget økonomi der skal falde på plads.

Det undrer mig at EB og andre tabloid-blade endnu ikke har kastet sig frådende over de seneste rygter:

http://joesaward.wordpre…to-denmark/
Skrevet af Snefens
Nå, så opsnappede de endelig historien.

http://ekstrabladet.dk/s…sen/5330029
Skrevet af Schelden
Det står jo på udenlandsk, så det fatter de ikke meget af.

- Godt ord igen. De må have en spion på bold.dk

http://ekstrabladet.dk/s…sen/5330029
København.
Skrevet af Snefens
Så bliver McLarens planer afsløret i morgen kl. 11.

Jeg vil ønske jeg tager fejl, men er temmelig sikker på at det bliver Jenson der skal køre sammen med Alonso næste sæson.

De sociale medier melder i begge retninger, men det mest overbevisende kommer indtil videre internt fra kommende (Alonso)-sponsor MoviestarTV. (99.9%)
annonce
0