Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Shit just got real!

Bliver utroligt spændende, tror vi har med et af de største danske talenter ikke bare i dansk motorsport, men i al dansk sport at gøre.
Skrevet af TimE
Troede slet ikke der var en F1 tråd, fremragende!

Men ja, Magnussen gør det jo også i den mindre formula serie, som han vandt. Så det er rigtig spændende at se hvad han kan på et top niveau, og med McLaren i ryggen skal han nok få en ordentlig motor med også.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af La Mir!!
Kevin killed it. Det er sku godt gået af sønniken.
Daje!
Skrevet af Cyanite
SÅ starter det reelle arbejde for knægten. Det er godt gået indtil videre.

Men han er selv klar over det.

Meget udansk:

12-årige Kevin bliver spurgt: "Drømmen er at komme i formel 1, hvordan vil du gøre det?" Kevin: "Nej, jeg vil ikke i formel 1, jeg vil vinde formel 1".

Det er den mentalitet, der skal til.

Han vel egentlig også de bedste forudsætninger af alle de danske kørere, der har været i formel 1. Er han ikke den eneste der ikke er kastet ind pga. uheld, skader og andet?

"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af clausp
Hvorfor er det udansk?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af krolletop
Fordi i Danmark er det forbudt at skille sig ud og tro på sig selv
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af clausp
Hvem har bildt dig det ind?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af TimE
Det har jante loven. Jeg tror ikke det er noget han nødvendigvis selv mener.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af clausp
Det sidste havde jeg nok regnet ud.

Folk der konstant snakker om janteloven lever vel selv efter den. Jeg er bare træt af at høre folk snakke om mangel på vindermentalitet, for noget tyder på at den trives i allerbedste velgående. Også udenfor sportsverdenen.

Desuden er det min opfattelse at det er de færreste børn i Danmark bliver holdt nede af deres forældre.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af SotD
For en, som ikke er super meget inde i F1 lyder det næsten for godt til at være sandt, når ham den lille, fede og skaldede amatør kører træder et skridt frem og siger at Magnussen er verdensmester indenfor 3 år, og at han er en 1 in a million talent, på niveau med Senna, Schumacher og Vettel.

Er der noget om snakken, eller er det en storm i et glas vand?

Så vidt jeg husker, så trådte Hamilton direkte ind fra ungdomsrækkerne og vandt VM med sin hyper aggressive kørestil, men er siden hen faldet "gevaldigt" af på den, bl.a. pga. kørestilen.

Hvor står Magnussen på det spekter her? Vinder han noget med det samme? Inden for 3 år? Eller bliver han en rigtig jævn kører, som primært skal bruge sine kompetencer til, at lægge sig imellem sin holdkammerat og de modkørerne for, at tage sekundere point og gøre marginen større?
Silkeborg IF
Skrevet af Snefens
Forskellen på Hamiltons og Magnussens debut er, at man i Hamiltons tid kunne give nye kørere MEGET mere test-tid i bilen inden deres første løb.
Inden sit første løb havde hamilton således siddet mere i en F1-bil end f.eks en senere tilkommen fast kører som Grosjean har gjort hidtil i to sæsoner.

Dette gør indlæringskurven meget stejl for Magnussen.

Det mest afgørende for hvordan han klarer sig er dog mere McLaren-racerens konkurrenceevne i sig selv. Det er f.eks ikke blevet til en eneste podieplacering for Magnussens team-kollega, den tidligere verdensmester Button, i denne sæson, så at forvente at Magnussen vinder løb med det samme vil kræve at McLaren teknikerne virkelig har fået fat i den lange ende med de kommende regulativer og får udviklet en bedre bil.

God eller dårlig bil vil det afgørende for Magnussens fremtid være hvordan han klarer sig i forhold til Button. Personligt ser jeg Magnussens talent til at være så stort, at den manglende test-tid ikke vil hæmme ham længe og at han efterhånde vil kunne matche Buttons tider i løbet af sæsonen. Alle de løb og test-sessioner jeg har set med ham har virkelig vist ham som et kæmpe talent.

Om kampen med Button så bliver for verdensmesterskabet (nok tvivlsomt) eller en kamp om 7-8.-pladsen må vi vente og se.
Skrevet af SotD
Fedt. Tak for god feedback :)
Silkeborg IF
Skrevet af dennis333
Personligt håber jeg at magnussen slår bare Button, men har på fornemmelsen at det bliver svært.. spørgsmålet er om han er kommet for tidlig ind i formel 1?

han er kun 21 år, og mener Hamiltom var 22 da han kom ind, men lad os håbe magnussen gør det godt.


bliver for fedt at køre med ham på min Playstation 4:)
Skrevet af Snefens
Udsendelse om Magnussen på DR1 kl.22:25 i aften.
Skrevet af playstationuha
så ham igår og synes det var et ok program.. men det virkede som om at magnussen allerede som lille vidste at han skulle være formel 1 kører.. det minder mig om hvordan caroline woznisazkis far hjernevaskede hende til at blive tennis spiller.

Men kevin er i formel 1 nu, og han har sikkert sikkeret sig et par millioner på bankkontoen, så det behøver han ikke at tænke på længere...

men at han skulle kunne gøre det samme som Hamilton i første sæson? håber det, men bliver svært...jan magnussen sagde at han skal slå button for at beholde sin plads, så det bliver spændende og se om det sker.


magnussen har talentet, men hvordan han skal slå vettel,alonso og de andre er mig en gåde...

bliver for nice at se ham på min playstation 4 i formel 1 sony cup:)
Skrevet af Buttonfast1
husk at følge magnussen:) marts here we go:)
Skrevet af Slettet(541041222501)
Så får Magnussen vel for alvor debut i verdens hurtigste biler, her under kvalifikationen down under.

Det bliver utroligt spændende med en dansker i formel 1, der med lidt snilde og held kan køre med om podieplaceringerne.
Skrevet af Slettet(541041222501)
En fornem 2. plads efter Q1.
Skrevet af BW # 163™
Button kørt agterud. Og ikke med i Q3. Nu øsregner det. Spændende!!!
FC Midtjylland (1999) Manchester City (1887) St. Pauli (1910)
annonce
0