Snak

Mere indhold efter annoncen
matias:

Se det afsnit af Top Gear hvor hamsteren skal køre et par omgange på (en til lejligheden forkortet) Silverstone-bane i Alonso´s aflagte Renault F1´er.

Her tales der om power to weight ratio i F1 biler som er langt højre end noget der findes i selv de vildeste gadebiler med +1000 HK. Det er ikke et tilfælde at alene Ferrari´s motorbudget årligt ligger omkring 850 mio. DKK.
.
Hehe... Ja ingen tvivl om at der skal ganske særlige personer til at styre disse bøsse-maskiner. Hammond kunne ikke i hvert fald.

Der skal toptrænede folk i en form, som mindst skal ligge på linie med andre idrætsfolk.
"Til trods for at den hvinende lyd er gay,"

Har du nogensinde stået ved siden af en F1-racer og hørt den få snoninger endsige oplevet den ryge forbi dig når den skydes af op igennem gearene?? Lyden på TV synes jeg bringer associationer til en motorcykel, men det har INTET med virkeligheden at gøre kan jeg love dig.
.
Matias


Hahahaaa du er sgu bold´s lille provo er du:)

Der findes vel en f1 kyndig person der kan sætte dig ind i det du vil vide, men jeg kender ligesom de fleste andre ikke alle de specifikke regler.

Med hensyn til lyden, så kan man vel sammenligne det med en harley davidson og den ondeste hidsige satan af en plasikkværn, de er fede på hver sin måde.


Formel 1 er nok ikke en sport der er særlig interessant, hvis man bare sætter sig ned og ser et enkelt løb, og går ind til det med negativ attitude, så kan det sagtens opfattes som et statisk løb med få overhalinger og ingen spænding.
Det der gør det sjovt for mig, er at holde med en kører eller et team, at følge hele sæsonen, at jeg helst skal se træningerne og kvalifikation og bygge spændingen op frem til løbet. Og så naturligvis at Fernando Alonso for alt i verden ikke må vinde.
Hvis du skulle have lyst kan du jo læse lidt her.

http://www.formula1.com/inside_f1/understanding_th...

http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regula...
En af de Renault´er Alonso vandt vm i bliver testet af top gear.

Alle andre vilde biler ligger og slår hinanden med ½ - 1 sekund, den hurtigste kunne køre runden på 1:19, f1´eren gør det på 0:59 VILDT!


http://www.youtube.com/watch?v=l658lYfk308&feature...
Og det er vel at mærke ikke en F1-kører, der kører bilen, men deres sædvanlige racerkører.
Kosovo je Srbija
Og så er det på en våd bane.
Kosovo je Srbija
Og her er Hammonds testkørsel. Haha. "it´s the most scaring thing in the hole world. Oh God oh God. Holy Crap"

http://www.youtube.com/watch?v=XbFR6ag-tJM&feature...


Og så spiller de lige God Save The Queen med motoren bagefter. Wicked.
Kosovo je Srbija
og Apropos symaskinelyden, så bemærk at teknikerne har høreværn på, der vor de afspiller melodien. Eller dvs der er én, der ikke har, og han har fingrene i ørerne.
Kosovo je Srbija
The FIA confirmed on Wednesday that from next season Formula One engines must last for three Grand Prix meetings. Engines were required to last for two events in 2008. The move is part of the governing body’s continuing push to drive down the costs of competing in the sport.

Rules regarding engine-change penalties are expected to remain the same, with each driver allowed one free ‘joker’ change, after which a new engine will mean a drop of 10 places on the grid.

hmm er omkostningerne saa store...

Men venter med at se hvad der sker..
annonce