Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af B4Ev.2
Geddar:

Jeps. Thomsen er sgu dygtig defensivt. Han søster kunne i øvrigt også have været en profil for kvindelandsholdet, havde hun ikke valgt et dumt klubskifte og rendt ind i så mange skader.


Kan du evt. uddybe lidt? Kunne være spændende lige, at høre lidt om skiftet osv.


Og til dagens kamp. Landin er verdensklasse. Hvis han fortsætter sådan her, har Danmark rigtig gode chancer. Men alt i alt en meget fin kamp.
Skrevet af Minotauros
Fedt nok at hal-speakeren ca. 2/3 inde i kampen fik et hint om, at der ikke er nogen k-lyd i ´Macedonia´. I det hele taget må de godt skrue lidt ned for ham, og i særdeleshed for den lallede flødebolle Morten Ankerdal. Han har dækket hvad - 7 slutrunder? - og alligevel formår han stadig kun at præstere intetsigende spørgsmål og et fjoget fjæs.
Skrevet af TR1986
Ankerdal er sgu okay. Han stiller rigtig nok ikke de mest dybdeborende spørgsmål og er ikke den store håndboldekspert, men han har en charme og humor, og virker til samtidig at være relativ godt forberedt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Minotauros
Humor og charme - ja på pauseklovn-manér måske. Hvis humor og charme er hans størtse kvaliteter, så drop ham på sporten og gør ham til vikar for Pelle Hvenegaard. eller Elming på Vild med Dans.

Jeg har faktisk lidt på fornemmelsen, at de andre griner lidt af ham indvendigt.
Skrevet af TR1986
Har du et bud på hvem det ellers skulle være? En klinisk, grå håndboldekspert der ingen charme har? Det er jo bygget op sådan at Ankerdal er en hyggebamse der stiller spørsgmålene og lægger op til en diskussion, og så er der håndboldeksperterne. Bl.a. Nikolai Jakobsen og Lasse Boesen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Homer5000

@Minotaurus

Nu er det netop, som du også selv skriver, i mange, mange, mange år(mere end 7) været tilfældet hos tv2-sporten, at de vælger tumpe-stilen. Det er noget der har hængt ved, siden morten stig christensen var vært hos sporten og leder, af det selv samme.

Det skal være den der hygge-familien-danmark-stil, hvor de henvender sig, til laveste fællesnævner. De går på det punkt arm i arm med bt-sporten. ankerdal passer perfekt ind, sammen med thomas kristensen(der skriger i mikrofonen som en anden nordmand) og alle deres mikrofon-duller, der tumler rundt på samme måde som ankerdal..

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
Skrevet af Minotauros
Men de spørgsmål, han stiller, er jo bare oftest idiotiske og ligegyldige, og jeg finder ham ikke hyggelig - bare kluntet. Så hellere en, der kan stille nogle relevante spørgsmål og ikke virker som om, han har drukket 4 guldøl inden transmissionen. At han skulle være specielt charmerende kan jeg ikke se. Normalt begiver jeg mig ikke af med at fremhæve andre mænds charme (og synes heller ikke, det er en specielt relevant parameter), men altså Joachim Bolden giver ham da baghjul på den konto.

Vil ikke komme med et bud på en bedre kandidat, men enhver journalist med sin faglige stolthed intakt og med viden om sporten ville gøre det bedre.
Skrevet af Minotauros
@Homer

Kunne ikke have sagt det bedre selv. Heidi Frederikke er skoleeksemplet. Morten Ankerdal hendes mandlige modstykke.

Dog måtte Nadia Filt godt interviewe mig om hvadsomhelst.
Skrevet af TR1986
Mikrofon-duller, hehe. Jeg er dog enig i at Nadia Filt er en fryd for øjet:-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Morten Ankerdal er det mest modbydelige der nogensinde er sket for sportstransmissioner i Danmark, manden har intet fagligt niveau, og har kun fået jobbet fordi hans far var formand for danske sportsjounalister på daværende tidspunkt!
Skrevet af La Mir!!
Flemming Toft´s sidelinje analyse er tåkrummende ringe.

Suk, de får penge for det der.
Daje!
Skrevet af Geddar , moderator
Ankerdal er så skide folkelig at det er til at brække sig over. At han og Toft er en del af TV2´s slutrundedækning er desværre hvad man kunne forvente.

@B4Ev.2

Lene Thomsen var profil hos Kolding, inde omkring landsholdet, og kunne med den rette udvikling have udviklet sig til at være ens and bomber på venstre back. Hun valgte så at skifte til Viborg mens de havde sand verdensklasse på venstre back i form af Popovic. Og så begyndte hun også at blive ramt af en del skader.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har engang siddet ved siden af netop Lene Thomsen i et tog. Selvom hun, i følge Wikipedia, måler beskedne 183cm, kan jeg huske hun virkede til at være stor som et hus.

Jeg synes hun var ret pæn på det tidspunkt, må jeg indrømme. En hurtig tur på Google giver mig ikke nødvendigvis ret.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Geddar , moderator
Det var hun også. To gode venner, der er brødre, kæmpede om hendes gunst. Storebror var ikke i kridthuset hos lillebror noget tid efter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Virtuality
Rene og Henrik Toft Hansen?
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Geddar , moderator
Nok hedder de Hansen, men det er ikke dem. Jeg ved dog ikke hvor meget hun har været rundt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kender dem begge, og der har hun næppe været. Så er det i hvert fald en meget velbevaret hemmelighed.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Virtuality
Det er nogle voldsomt atletiske spillere, et par af Fransk-Afrikanerne. Abalo selvfølgelig, men også Nyokas (som jeg ikke har hørt om før) kan jo nærmest springe en halv banelængde.

Spændende pulje med Frankrig, Rusland, Serbien og Polen, i øvrigt.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Nyokas normalt ikke spiller der er så overbevisende igen. Kan ikke spille forsvar, og den eneste grund til at han har været så flyvende i her kamp er Ruslands skyld. Det er en af de dårligste præstationer jeg har set fra et russisk landshold! Forsvaret har været håbløst, parader helt væk, og målmændende tager ikke de simpleste bolde. Frankrig spillede super godt håndbold de første 20-25 min. Resten har været på autopilot, og alligevel har Rusland sejlet rundt. Igropulo tilbage med skyklapper efter et par år hvor han ellers både har kunne finde stregen og fløjen. Da så de tager Atman ud kunne han kun finde ud af at tage en dribling og blive låst.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Il_Preferito
Rusland har et efterhånden rigtig skidt landshold, og de bør blive sorteper i den pulje. Også selvom der tales om intern splid hos Polen, og flere af nøglespillerne vist har nægtet at spille.

Serberne er, som alt andet Balkan(Kroatien fraregnet)nat og dag. Ok præstation i dag, uden at være prangende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0