Snak

Mere indhold efter annoncen
Att. Matias og co.

Nu så jeg at du (Matias), nævnte freestyle og battles. Så ville jeg høre om der er nogen der følger det, både freestyle og så især battles i det skrevne format- både dansk og amerikansk/engelsk? De forskellige danske fora der har været er gået lidt i stå for tiden synes jeg nemlig.
Jeg følger ikke på den måde med i freestyle længere. Jeg kan egentlig godt lide den acapella/spoken words form det har fået, men efter 5-6 år på den måde, skal man være virkelig lyrikliderlig, for at holde dampen oppe. Og det kniber lidt for mig, må jeg indrømme. Hells, jeg nyder da en god battle fra tid til anden, men holder mig stort set kun opdateret gennem youtube. Tror den sidste battle jeg så var mellem Dizaster og... mjae... Math Hoffa måske.
Black Eyed Peas vil med deres nye single Yesterday have os til at glemme alt det pop, de har lavet med Fergie.
Ved ikke om det kan lykkes, selv med den fine, nostalgiske video.

Bortset fra det, saa stiftede jeg bekendtskab med en gruppe (ovenstaaende video har ogsaa reference til en af deres plader), som jeg for some reason ikke kendte foer.
DIGABLE PLANETS kender I nok, men hvis I ikke goer, saa skal I tjekke dem ud. Det er laid back rap med en A Tribe Called Quest vibe. Me like.

Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Why not on first page?

PS. Det var sgu mystisk. Jeg lavede forrige indlaeg, men det kom ikke op paa foerste side, saa jeg blev forvirret og i tvivl om jeg overhovedet havde skrevet det, da jeg tjekkede bold.dk nu.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Det er laid back rap med en A Tribe Called Quest vibe. Me like.

Jeg var allerede solgt der.
- Lyttede lige, 100% fan!

Du må dog gerne smide et link med, når du nu sidder og lokker på den måde, nu har jeg lige skulle bruge omkring 45 sekunder på at åbne youtube og søge efter dem. Tror du ikke at jeg har noget bedre at lave?

Angående Black eyed peas, så er det faktisk ikke et dårligt nummer.
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Hvilken video? Og hvem er det, du ikke kendte? Digable Planets?
Måske ikke en video, men idetmindste et link hvor man kan høre musikken.
Og nej, jeg kendte ikke Digable planets, jeg beklager. Skal jeg bare selv gå?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Det var til amorbavian. Tænkte om der var noget fra Black Eyed Peas, der skulle høres/ses - eller om man selv skulle gå på opdagelse.

Jeg ved ikke hvor kendt Digable Planets er. I de kredse jeg bevæger mig i, kender alle dem, vil jeg tro. Men det er jo meget forskelligt, som i hvert fald dengang blev defineret af, hvilke plader der florerede i de forskellige kredse - jeg vil dog sige, at "Cool like dat" var et ret stort hit, i hvert fald på hip-hop-scenen.

Jeg har faktisk oplevet, at også Arrested Development for nogen, også med lidt år på bagen, er ukendt land. Det overraskede mig lidt. En anden, der gjorde det i det slæng eller i den genre af hip-hoppen, er cross-overen Justin Warfield, og ham forstår jeg godt, hvorfor kun er lokal kendt, da han aldrig solgte så meget. Men han gjorde det nu fint på alternative/nature-hip-hop-scenen. Lyt til ham her, på nummeret "K sera sera":
https://www.youtube.com/…W7CzA46RvNo
Digable Planets må være en af de mest overset 90´er grupper, synes jeg har stødt på utroligt mange hip-hop fans der ikke kender dem. Men på de anden side er det jo altid godt at finde noget "nyt" ol´ skool hip-hop.

Også kommer jeg lige med en lille anbefaling, Crown City Rockers, til de der kan lide det "laid-back" og/eller instrumentalt. Ved ikke hvor kendte de er derude, men er; godt Jazz-band, en MPC, og MC Rashaan Ahmad = en god kombination.

https://www.youtube.com/…xrOKt9Og3aU

https://www.youtube.com/…zZ2jOKLhb48
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
amorbavian må flove sig over at have overset det Black Ego-youtube-link jeg smed herinde engang.

Encore: https://www.youtube.com/…NbMGHEQNmgo
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce