Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ragazzo
Man skulle tro at Ryan Miller var goaltender for Colorado Avalanche igår...

51 redninger på 51 skud af Craig Anderson!
...Where the amazing things happens... Success is temporary, Loyalty is forever "Han er jo nærmest en lille maskot. Prøv at se engang.. Gabriel Milito tørrer hans hår, som var han en lille baby." Morten Bruun om Bojan Krkic "Håret er sat, og...
Skrevet af 80Ronaldinho
Ja mystisk mål, et rigtig Nabokov-mål. Men her holder han trods alt scoren nede på et enkelt, og hvis man ikke formår at smide bare 2 af 51 skud forbi Anderson, så fortjener man heller ikke at vinde. Det ligner et nyt hurtigt exit, suk!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af 80Ronaldinho
Fuldstændig vanvittig 2.periode, med Pittsburgh som vinder af den periode med 5-3, og fører kampen 6-3. Ingen point af Regin... endnu! Alle kommer vel på scoringstavlen med den sløve goaltending.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af 80Ronaldinho
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa... Sådan Dan Boyle!! 1:12 første periode - Powerplay GOAL!!, nu er det bevist at Craig Anderson ikke er umulig at skyde forbi.

Utroligt at SJ skal hænge deres hat på 2.kæden med Setoguchi,Pavelski og Clowe. Men hva fanden, hold nu skuden oppe Nabokov for helved.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af 80Ronaldinho
Jeg er i ekstase, Nabokov har holdt buret rent i en hel periode:)!!! Hele 6 redninger, fantastisk.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af LaberLatino
Nu må TV2sport sgu lige stramme op og få meldt ud hvilke kamp de mere vil vise. Der står intet resten af ugen og starten af næste omkring det i deres TV-program.

Og så ville det være fedt hvis de gad sende nogle kampe med Kings og Sharks. Godt nok sene tidspunkter de spiller men kom nu for helvede!
Skrevet af Kurdt
De viser kun kampe med Crosby, Ovechkin og Regin!! :@
What does Nike and the KKK have in common? They both make black people run fast
Skrevet af LaberLatino
HEHE. Man kunne mistænke dem for det. Vil bruge natten på Boston kampen. Den serie virker sgu meget spændende!
Skrevet af 80Ronaldinho
Washington skal være glade for Varlamov i nat. 33-18 er skudstatistikken i Montreals favør, dog er stillingen 2-2. Mike Knuble nettede shorthandede et par sekunder før anden periode sluttede. Er overrasket over de problemer som Montreal jo egentlig giver et Washington-hold som var aldeles suveræne i grundspillet, og har et hold bestående af flere verdensstjerner.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af 80Ronaldinho
Typisk at når man siger at man er positivt overrasket over Canadiens, ja så kører Washington dem ud af banen. De total dominerede tredje periode, og vandt med 6-3. Backström og Ovechkin var på toppen, mens Varlamov gjorde det godt på kassen. Lidt ærgeligt for Canadiens at Jaroslav Halak er gået kold her i playoff, fordi Corey Price har ikke samme topniveau som slovakken.

Udslagsgivende blev matchen mellem de to førstekæder hvor Plekanec, Cammalleri og Gionta slet ikke kunne svare igen mod Washingtons stjerner, især Backström og Ovechkin.

Nu har jeg pebet over Nabokov adskillige gange, men syns lige at hvis folk skulle have lyst så kig kort inde i overtiden igår mod Avalanche hvor han hiver en vanvittig redning op af posen på Ryan O´Reilly. Det er fandeme klasse, og her beviser russeren endelig at han ved hvornår mirakelredningerne skal hives frem. Høj klasse, og bliv endelig ved!

Desuden fortsætter Vancouvers boxplay-helvede mod LA, som igen har scoret i powerplay. Vancouver havde ellers sagt de ville undgå dumme udvisninger, og fik så en for at være for mange mand på isen.... flot!
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af LaberLatino
- Så er TV2sport på banen igen og har listet kampe ind i deres program i smug. De starter i nat med Devils og Flyers kampen klokken 01.05 Natten til lørdag viser de satme den sene kamp med Kings. Lørdag aften er det Nashville og Chicago. Rul igennem dagene på nedenstående link for mere info! :-)

http://tv2sport.dk/tv/1/0

- Skal sgu nok blive en vild kamp i nat! Flyers har chancen for at komme videre som det første hold i år fra første runde (Bliver nok samtidig med Pingvinerne som spiller samtidig imod Regin og Senators. Håber dog Senators tvinger den serie ud i flere kampe! Er ik´ den store fan af Pittsburgh...) Jeg glæder mig sgu! Der bliver knald på!
Skrevet af LaberLatino
Stærk første periode af Flyers Boucher i målet!

Regin og Senators fører 2-1 lige nu. DELUX!
Skrevet af 80Ronaldinho
Ottawa kom bagud 2-3, men hvem slog til.. PETER REGIN!! 3-3 og ud i Overtime. Imponerende af danskeren.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Ved snart ikke hvem jeg skal holde med mere. Har holdt med NY Islanders siden 1982, men det bliver lidt småkedeligt, samt de skandaløse drafts, og trades som de har foretaget. Det var dog nice med John Tavares, selvom han ikke er så god, som jeg troede han skulle blive for år tilbage.

Har holdt lidt med Pittburgh fordi jeg godt kan lide unge hold, men er ikke den store Crosby fan, selvom han er fantastisk.

Omvendt kan jeg godt lide Ovechkin, Bäckström, og Green. Men det er jo lidt for ligetil, når de kører så flot i år. Som klub har jeg aldrig haft meget fidus til Washington.

Bryder mig heller ikke om nogen som helst hold i Western Conference. Tværtimod. Ja, bortset fra Blackhawks, som jo har nogle dejlig unge spillere i Kane, Toews, Seabrook, Bolland, og superspillere i Campbell og Hossa.

Hader Rangers, New Jersey, og Philadelphia af forskellige årsager.

Næ, det er sgu ikke nemt. Måske burde jeg skifte til Tamba Bay, da jeg har venner i Florida. Og Stamkos har jo været helt forrygende, samt at Victor Hedman jo er en personlig favorit. Desværre kørte det ikke helt godt for Lecavalier i år.

Tror de bliver the next big thing i NHL i næste sæson. For de har sgu et hammer godt hold. Både offensivt og defensivt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af LaberLatino
For satan en dårlig stemning i Detroit! Så fik de scoret og man kan høre dem igen. Troede lyden var røget inden da. Kommentatoren lød som Palle alene i Ishockey hallen!
Skrevet af Ill
@BIF

Brøndby, Liverpool og nu Islanders! - Jeg tror aldrig, vi vil blive enige om noget som helst.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af 80Ronaldinho
@ Laber¨

Sådan syns jeg egentlig stemningen er generelt i NHL. De siger kun noget ved en chance, scoring, hit eller slåskamp! Resten af tiden sidder de og glor, hvorimod man i Sverige har flyttet stemningen fra fodboldstadions indenfor i hallen. Det giver en god stemning med forskellige slagssange og trommer. Nordamerikanerne er kun så opfindsomme at de kan råbe "Go Flyers go" fx.
Det kunne jo være vildt fedt hvis 20000 bare brølede igennem en hel kamp, og gav et rent inferno af larm i hallen. Jeg tør næsten skyde på at stemningen i Blikskuret i Vojens er bedre end de fleste steder i NHL(overdrivelse fremmer forståelsen).

Desuden er jeg glad for at Craig Anderson endelig blev skudt i sænk, og San José gik videre. Jeg regner med at de skal vinderen af serien mellem Phoenix og Detroit hvis jeg ikke tager fejl? Phoenix som i øvrigt spillede en flot kamp i nat.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af LaberLatino
Jeg synes der var godt tryk på i Caps - Canadians den første kamp fra tilskuerne. Men det igår i Detroit var direkte elendigt at "høre" på. For ja det ville være så fedt at høre dem alle brage igennem i hele kampen. Hvilket måske også havde hjulpet Detroit med en sejr istedet for de nu skal ud i en kamp syv.

Kamp syv imellem Phoenix og Detroit bliver ivørigt også vist på TV2sport.
Skrevet af Cyanite
Kun et hold "holder" i NHL:

Minnesota Wild!

Klart det sejeste navn...
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af LaberLatino
Hehe. På trods af navnet endte de kun på en 13. plads ud af 15 i western.. Så om hvor meget de holder kan man måske diskutere.
annonce
0