Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er værd at tænke på, at de unge danske spillere ude i ligaen er rigtigt godt på vej. I ungdomsrækkerne er vi muligvis endnu stærkere - ikke mindst defensivt.

Manglen på gode backs har længe været et dansk problem, men der er gode tegn på, at vi kan blive opgraderet på de pladser. Og folk som Fransie og Peter Regin er der mange år tilbage i på landsholdsplan.
FrækFyr

Hvilke fremtidsmuligheder tror du der er? Det er fantastisk at de er på vej til at besejre Finland, men at tro at vi har en fremtid på niveau med Canada, Rusland, USA, Sverige, Tjekkiet m.fl. er nok at lade sig rive lidt for meget med.

Vi kan måske håbe at blande os i top 6-8 stykker, på niveau med Tyskland, Schweiz m.fl., og med lejlighedsvise sejre over et af de "store" hold. Men det vil bestemt også være flot af et lille land med 5 mill. indbyggere og, hvad, 2-3000 ishockeyspillere...
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Cabra
Ja tak, Sun Lolly!

gandalf
Det er fantastisk at de er på vej til at besejre Finland, men at tro at vi har en fremtid på niveau med Canada, Rusland, USA, Sverige, Tjekkiet m.fl. er nok at lade sig rive lidt for meget med.
Lige dem har jeg så ikke trukket relieffer til, mente blot at vi sidder inde med allertiders bedste danske landshold. Eller potentialet er der i al fald, hvis ikke nu. Personligt ser jeg, som en anden nævnte, kvartfinalen for mest realistiske.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
gandalf

Præcis. Nu er det jo heller ikke sådan, at store dele af det danske hold er på vej til NHL. Overhovedet ikke. Målet må være, at komme i mellemrunden hver sæson. Hvis vi kan komme op på niveau med Schweiz og Letland, så er det rigtig fornuftigt.
Hold op der er forskel på spillet i år og så tidligere turneringer.

Ja, DK har ikke pucken meget, men det er på en helt anderledes måde. Der er ikke længere samme febrilske tilgang til det defensive, hvor der spilles hockey frem for der tonses.

De spiller ganske enkelt med større overskud end tidligere.

Fremtidsmæssigt er det bestemt realistisk at lægge sig lige bag top 6, og endda være etableret der, men længere op kommer vi næppe.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
1. prioritet i 3. periode må være færre udvisninger.

Nu gælder det for alvor...Show your balls!
Did he say making fuck?
Jeg ville dræbe for en Sun Lolly lige nu. Enhver anden sodavandsis er også ønsket.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Præcis Cyanite. Overskuddet virker som største forandring, eksemplificeret ved unge Frederik Andersen dernede.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
frækfyr

Sjovt med udvikling for 10-15?? år siden regnede man kunne med Heinz Ehlers, nu har vi 6-7 spiller fordelt på off/def og kæder, men ved gør det godr.
Did he say making fuck?
Er på min tiende sun-lolly(appelsin)i løbet af denne kamp. MMm.
annonce