Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Burro
Ovenstående liste er spillere, der er på selve NHL-holdet. Spillere på farmerhold og lign. er ikke talt med.
Kosovo je Srbija
Skrevet af ChristianH.
@Burro

Hvis du går ind på NHL.com, og går indunder Individuals, kan du sortere spillerne, der har fået istid i NHL i år. Eksempelvis kan du se de fire danskeres stats, hvor Mikkel Bødker rangerer bedst, efterfulgt af Jannik Hansen, Frans Nielsen, og sidst Peter Regin, der ifl. deres tabel har medvirket i seks kampe.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af ChristianH.
Vi mangler desuden også Morten Madsen, der er tilknyttet AHL-holdet Houston Aeros, farmerholdet for Minnesota Wild.

@repos

Sandt nok. Men mod både Frankrig og Kasakhstan spillede han i tredjekæden, men var degraderet i dagens kamp, på bekostning af Rasmus Olsen. Det er selvfølgelig en mulighed, at han blev valgt fra pga. rutinen.
Han blev også fravalgt til VM i 2008 i Canada.

Ikke at det nødvendigvis er en skam for en ung spiller, men jeg erindrer han blev hypet en del, dengang han valgte at stille op for Danmark.

Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af repos
Som nævnt har jeg ikke fulgt ham tæt, så det tyder jo på, han ikke er god nok endnu. Han var vel primært i fokus dengang pga. sagen om statsborgerskabet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hierrobar
Kom så Rødovre....Skrevet af Forhammeren
Gad vide hvor meget en sportsjournalist egentlig tjener.

"Er det muligt at sætte sig mere op til en playoff kamp end til en kamp i mellem og grundspillet " er Jesper Duus netop blevet spurgt paa TV2sport.

Og klassikeren "saa du satser paa at der bliver jer der kommer i semifinalen ?! "
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Lable
Hvis det nu kommer så vidt, at Herning og Sønderjyske skal spille den altafgørende kamp 2. påskedag (13 april), ved I så hvilket tidspunkt vil kampen vil blive spillet på??
Hold da fast. Lyrikken er virkelig smuk. Introen trækker virkelig op. Elsker passagen. \"I don´t know if I´m dead or not To anyone\" Men når jeg hører denne sang forstiller jeg mig selv stå på en strand. Alene. Jeg kan vitterligt relatere til sangen
Skrevet af Rosenrot
Kampen er programsat til kl. 19.30, hvilket de andre hverdagskampe også har været. Jeg tror ikke TV2Sport får flyttet denne til 18.00 også pga. tv-transmission.
Elsker ishockey / skriver på http://www.spilxperten.com / har startet 175 debatter
Skrevet af Der Kaiser
Som tidligere forudsagt i denne tråd, så bliver de danske ishockeymestre det hold, der i længst tid kan skjule, at de er på røven økonomisk.

Nu er der kun syv tilbage... http://spn.dk/andensport…1656152.ece


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Skrevet af Rosenrot
Jeg tror nu nok, vi ser både Cobras og Bulldogs i ligaen til næste år. Der skal ikke samme midler til at drive et hold, og så er det jo ikke ligefrem første gang et selskab går konkurs, for så at starte op sæsonen efter med et nyt navn. At det er helt til grin, er så noget andet.
Elsker ishockey / skriver på http://www.spilxperten.com / har startet 175 debatter
Skrevet af PS
Nogen der ser ishockey?

I så tilfælde kunne jeg meget godt tænke mig en forklaring på hvorfor Herning får annulleret det mål de scorer i 4. (sudden death) periode.

Jeg mener det er en klar dommerfejl, derudover får en afdriblet SønderjyskE spiller lov til at smide sin stav ind foran en Herningspiller og derved få blokeret hvad der kunne blive en stor mulighed for scoring.

Skrevet af DeSeanJacksonPE
Jamen kampen var fixet..
COYI
Skrevet af PS
Hehe ja selfølgelig.

Skrevet af DeSeanJacksonPE
Nej det virkede også lidt underligt..!
COYI
Skrevet af PS
http://ekstrabladet.dk/s…1152635.ece


Så kom forklaringen, dommeren har erkendt at det var en fejl, Herning ville have været ret tæt på at være danske mestre, hvis den klovn ikke havde lavet denne brøler.
Skrevet af Hierrobar
Ja, det lyder sgu bittert....


Jeg synes tit, dommerskønnet i hockey har fatale følger... Fx har udvisninger stor betydning, og i de kampe, jeg ser, der har jeg af og til svært ved at forstå dommerens bevæggrunde for at smide en spiller i strafboksen....
Skrevet af PS
Det viser imo en meget stor grund til hvorfor superligaen aldrig må afgøres med en slutrunde, på samme måde som de gør det i ishockey. Én dommerfejl kan være alt for afgørende.

Herning må og skal vinde i Vojens, så kommer der da det positive ud af det, at klubben tjener lidt håndører i kraft af en hjemmekamp mere, for den er da helt galt med økonomien i dansk ishockey, selv i Herning, som altid har været et forbillede på det punkt.
Skrevet af Hierrobar
Enig....

Og så kunne Rødovre også få fuld valuta for at komme som skudt ud af en kanon ved hver sæsonstart.... De sidste mange sæsoner er de gået ned i slutningen af sæsonen.... det er skideirriterende....
Skrevet af Fernando M.
Dommerens selverkendelse er dog prisværdig. http://ekstrabladet.dk/s…1152635.ece

Det var der nok en fodbolddommer, der kunne lære noget af.

Skrevet af repos
I stedet for Krog og Grumsen kunne man lade Alan Smith agere hoveddommer i samtlige finaler. Han er flere klasse bedre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0