Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ayatollah Risager , moderator
Nå, SønderjyskE!

Håber hockey-Guderne er imod jer efter det valg, I har truffet. Det bliver svært, men med Staal, Martin, Wahlberg, Storm, Dresler, Duus og Sinisalo i topform, så er det ikke helt umuligt.

Come on, Herlev..
Skrevet af Aka101
Håber FIK laver en FIK og ryger i finalen. Det kunne ligne dem.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af repos , moderator
Så åbner slutspillet i morgen med SE-Herlev.

De øvrige kampe:
Odense-Frederikshavn
Herning-Esbjerg
Rødovre-AaB

SE og Herning ligner sikre semifinalister, og bruger formentligt ikke mere end 5 kampe i kvartfinalen.

De to øvrige kampe er mere åbne. Fredrikshavn har haft en skidt sæson, men de har til gengæld et slutspilsgen, som Odense endnu har til gode at bevise. Det boost som Henrik Christensen kom med sidste år virker ikke helt til at være til stede længere, og så har de selvfølgelig ikke længere Frederik Andersen.

AaB er kommet igang, og det har vist sig at være et klogt valg at smide Lou Dickinson på porten. Det har åbenbart skabt noget ro i den nordjyske rodebutik. Desuden ser udmeldingen om AaB Ishockeys endelig ud til at have skabt en trodsreaktion. AaB er vel de mest formstærke lige nu, og de er, modsat tidligere på sæsonen, begyndt at ramme målet.
Derfor undrede det heller ikke, at de top tre ikke ville røre ved AaB i slutspillet. Rødovre får det svært her, og jeg forventer AaB, som det eneste hold, bryder grundspilsplaceringerne, og ryger i semifinalen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Frederikshavn smed en tomålsføring igår, og således er tre ud af fire opgør næsten afgjort. Som ventet har SE og Herning gjort kort proces, og Odense har været mere kølige end Frederikshavn.

I forhold til seedningen, så er det AaB, der med sejren i Rødovre, har brudt den. Torsdag i Aalborg kommer den formentlig til at hedde 3-1 til AaB, og så er luften formentlig sevet ud af Rødovre.

Det bliver interessant at se, hvem SE vælger i semifinalen. De vælger selvfølgelig ikke Herning, og tror faktisk, de foretrækker Odense fremfor AaB.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Aka101
Frederikshavn ser desværre ikke ud til at lave en Frederikshavn.

Ja, mon ikke SE vælger Odense så? AaB er simpelthen for farlige - Og mener at AaB har haft godt styr på dem i grundspillet.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af repos , moderator
Nej, Fredrikshavn har skuffet. Tabet af Frederik Andersen har været for voldsomt.

AaB slog også SE ud i pokalsemifinalen, så forventer også SE vælger Odense.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Det har været nogle vilde kvartfinaleserier.

3-måls føringer er blevet pisset væk på stribe.

Fredrikshavn havde 3-0 føringer i de sidste kampe mod Odense, men endte med at tabe begge opgør. Primært pga. af dumme udvinsninger, som Odense udnytte konsekvent. 4-0 til Odense i serien havde jeg ikke forventet, men der blev gjort rent bord. Odense var skarpere foran kassen, og havde en langt højere udnyttelsesprocent.

Esbjerg var tæt på det helt store come-bcak igår. Nede 0-3 får de vendt det til 4-3, for så at lukke to mål ind i de sidste tre minutter. Så det hele ender 4-1 til Herning, hvilket var forventet, men Esbjerg havde en gylden mulighed for at sætte de forsvarende mestre under pres.

Rødover-AaB har været en rollercoaster, hvor hjemmebanen ikke har været den bastion, som det ellers bør i et slutspil. AaB har igen de bedste kort på hånden efter sejren i Rødovre igår, og som nordjyderne, selv giver udtryk for, så er det ganske enkelt et bedre hold. I tirsdags tabte de hjemme på trods af en skudstatistik på 36-20 i eget favør. Sebastian Dahm stod vel for sæsonens målmandspræstation her. Næste kamp er først fredag, da der jo skal tages hensyn til CL og EL, men AaB vinder også den kamp, og dermed serien 4-2.

SE gjorde som ventet kort proces mod Herlev, og er førstevælger mellem AaB og Herning.

Endelig vil jeg rette mig selv; SE kan, mig bekendt ikke vælge Odense, da fynboerne blev nr. 2 i grundspillet. Derfor står valget mellem AaB og Herning. Derfor ligner det SE-AaB og Odense-Herning i semifinalerne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hierrobar
Jeg har været ude at se et par af Rødovre - Aalborgkampene.... Og det er ganske rigtigt, at Aab er et bedre hold.... Selv kampen, hvor Rødovre vandt 3-0 føltes mærkelig og resultatet var misvisende.... Og det endda til trods for, jeg står nede bag modstandernes mål i 1. og 3. periode...

Til Rødovres "Undskyldning" skal sige, at det nu en gang er svært at spille op med et hold, der har bundrutinerede backer, når ens egne Backer nyder en gennemsnitsalder på 21 år.... Som Michael Smidt siger, så skal de forsøge at spille kampene oppe i Aabs zone... Og det er jo en taktik, der ret beset ikke kan holde....
Skrevet af repos , moderator
AaB vandt serien 4-3. 5 udebanesejre i alt i serien, så alt var vendt på hovedet.

SE valgte Herning i semifinalen, hvilket betyder Odense-AaB i den anden.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kramer
Danmark spiller to VM-optaktskampe mod Letland i den her uge (11. april, kl. 19.30, i Odense, 13. april, kl. 20.45, i Vojens), og truppen er:
GK
Frederik Andersen og Simon Nielsen
Backs
Stefan Lassen, Daniel Nielsen, Kasper Jensen, Simon Grønvaldt, Jesper Jensen og Mads Bødker.
Forwards
Frederik Storm, Bjarke Møller, Morten Green, Kirill Starkov, Christian Nordentoft, Sebastian Svendsen, Kim Lykkeskov, Nicklas Carlsen, Morten Madsen, Julian Jakobsen, Jannik Karvinen, Morten Poulsen, Jesper Jensen.

I forhold de de to flotte sejre ude over Slovakiet i påsken (slovakkerne stillede med 10 spillere fra KHL!) er der skiftet ud på fire backpladser. Mod slovakkerne spillede Stefan Lassen virkelig stærkt, mens unge Simon Grønvaldt viste målnæsen frem med to mål i den første kamp.

Hvad mere vigtigt er:
Lars Eller og Frans Nielsen er klar til A-VM. DIU har bekræftet Ellers deltagelse, og her i dag har Frans sagt til DR; at han er klar - det bliver nok officielt i morgen. Så er det bare at vente på, om Dallas Stars giver grønt VM-lys til Philip Larsen - mere defensiv forstærkning ville pynte gevaldigt på det danske VM-hold. GM Kim Pedersen sagde til mig i dag, at de arbejder på sagen omkring Larsen. Sebastian Svendsen og Nordentoft skal formentlig overlade deres pladser til den udtagne NHL-duo.

Til det kommende VM er turneringsplanen lavet drastisk om, og der spilles nu i to store grupper. Danmark skal møde Rusland, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Norge, Letland og Italien. De fire bedste hold i puljen går videre VM-kvartfinalen, og med de nye forstærkninger har de danske løver muligheden.

Danmarks kampe spilles efter følgende program:
4. maj: Tjekkiet-Danmark 16:15, 6. maj: Danmark-Italien 12:15, 7. maj: Sverige-Danmark 20:15, 10. maj: Rusland-Danmark 16:15, 12. maj: Danmark-Tyskland 16:15, 14. maj: Danmark-Letland 16:15, 15. maj: Danmark-Norge 12:15
Skrevet af P_Rasmussen
Jeg ser virkeligt frem til VM, med de rangliste point Danmark, Letland og Hviderusland har inden turneringen vil deres indbyrdes stilling til afgøre hvor de ender på verdensranglisten og dermed hvor nem en OL kval de vil få.
med forbehold for en super turnering til et af de 3 så de kan indhente Slovakiet/Norge eller en fantom turneing af Frankrig så de kan indhente en af de 3 vil mulighederne være som følger.

nr. 1 indbyrdes: hjemme mod Frankrig + hvem der ender som nr 17 på listen (pt Italien, eventuelt østrig eller Kazakhstan)
Nr. 2 indbyrdes: Hjemme mod nr.3 + nr. 18 på listen (Sloveien med stor sandsynlighed)

Hjemme bane ville være lækkert, det vil helt klart også være godt at slippe for Letland/hviderusland. Så et godt VM er utrolig vigtigt denne gang.

Heldigvis ser starttruppen ud til at spille godt samtidigt med at der er gode forstærkninger på vej, så optimisten i mig regner da med at vi kan klare paragraferne mod Letland, selvom det er langt hende i turneringen.
Skrevet af Virtuality
Hvordan går det egentlig med "ham den anden" i Vancouver? Man hører jo kun om Hansen.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af PAME
Niclas Jensen spiller AHL playoff for Chicago Wolves, og kommer desværre ikke med til VM.
Skrevet af Hjorten
Nicklas Jensen har efter en sløv start spillet sig kraftigt op og endt på en sæsontotal(pointmæssigt) tæt på det samme som debutsæsonen. Spillemæssigt lyder det dog til han har forbedret sig og tager mere ansvar. Juniorholdet han spiller på er røget ud af playoff så nu er han rykket til Vancouvers AHL-hold hvor han skal deltage i playoff, så han kommer ikke med til VM.
Umiddelbart skal han kæmpe med i træningslejren for Canucks, hvor han før denne sæson gjorde et stort indtryk, men han kommer nok til at spille for AHL-holdet i næste sæson, med mulighed for at blive kaldt op i tilfælde af skader og karantæner.

Glæder mig helt vildt til vm.. Ser ud til både Nielsen, Eller og Larsen kommer med. Og spår Mikkel Bødker 50/50 for også at være der. På trods af deres 3 plads i conferencen er Arizona ikke markant bedre end Chicago.

Med Phillip Larsen som en sikker 1. linje back og Andersen i topform i målet er chancerne for at lukke de ligeværdige modstandere ned, større end nogensinde før!
Skrevet af P_Rasmussen
Da Nicklas Jensen er 19 til årsskiftet og han spillede i OHL da han blev drafted er AHL ikke en mulighed næste sæson (bortset fra de sidste kampe efter at hans OHL ikke længere er med). Så det er enten NHL eller OHL, han kan eventuelt få op til 9 kampe i NHL i starten af sæsonen hvis han gør det fantastisk og der er skader, men realistisk set bliver det nok OHL.

Men VM med 3½ NHL spillere + Frederik Andersen i topform kan næsten ikke blive bedre. Det kunne være sjovt at prøve at vinde en kamp hvor modstanderen har haft markant flere skud på mål end os. Det har vi ikke rigtigt haft målmændene til tidligere.
Skrevet af ChristianH.
Loui Eriksson skal repræsentere Tre Kronor til VM.

Canada og USA har også udtaget en god håndfuld spillere hver;

http://www.hockeycanada.…_id/173934/

http://usahockey.cachefl…1012_ED.pdf


Jeg frygtede værre fra Canadas side.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af LaberLatino
Dejlig Rangers sejr igår nat imod Ottawa!

- Nu skal der ses Pens/Flyers. Der bør komme knald på!!
Skrevet af teleduffe
Hvad fanden sker der i Pens vs. Flyers?

Det er jo nogle helt vanvittige kampe, de har lagt for med, og hvem skulle have troet, at Crosby og co. allerede nu var helt i knæ?

3-4 Flyers
5-8 Flyers
8-4 Flyers

Godt nok har Fleury alid været det svageste led, men det her er uhørt.

Generelt er det en skøn og overraskende start på slutspillet, som vi, der er neutrale eller støtter et hold, der er ude, jeg holder med Oilers, blot kan nyde.
Skrevet af Hjorten
Det er helt vildt. Men Crosbys skade gør også han ikke er helt sig selv endnu. Selvom han stadig er vildt god.

Man kan også se vi har slået over til playoff hockey - Sidste kamp mellem Flyers og Pinguins:

Penalty Summary Time Team Penalty Details
1st Period
02:39 PIT Deryk Engelland : Roughing - 2 min
02:39 PHI Zac Rinaldo : Roughing - 2 min
05:14 PHI Jakub Voracek : Hi-sticking - 2 min
06:44 PIT Matt Niskanen served by James Neal : Cross checking - 2 min
06:44 PIT Matt Niskanen : Roughing - 2 min
06:44 PHI Claude Giroux : Roughing - 2 min
07:24 PIT Kris Letang : Cross checking - 2 min
12:02 PIT Steve Sullivan : Roughing - 2 min
12:02 PHI Jakub Voracek : Roughing - 2 min
12:02 PIT Kris Letang : Fighting (maj) - 5 min
12:02 PIT Kris Letang : Game misconduct - 0 min
12:02 PHI Kimmo Timonen : Slashing - 2 min
12:02 PHI Kimmo Timonen : Fighting (maj) - 5 min
12:02 PHI Kimmo Timonen : Game misconduct - 0 min
12:02 PHI Claude Giroux : Fighting (maj) - 5 min
12:02 PIT Sidney Crosby : Fighting (maj) - 5 min
14:15 PIT Arron Asham served by Steve Sullivan : Match penalty - 5 min
14:15 PHI Brayden Schenn : Charging - 2 min
2nd Period
00:35 PIT Jordan Staal : Hooking - 2 min
09:13 PHI Nicklas Grossmann : Kneeing - 2 min
12:30 PIT Chris Kunitz : Tripping - 2 min
17:22 PIT Chris Kunitz : Slashing - 2 min
3rd Period
15:18 PIT James Neal : Charging - 2 min
15:18 PIT Chris Kunitz : Roughing - 2 min
15:18 PHI Jakub Voracek : Roughing - 2 min
15:18 PIT Deryk Engelland : Misconduct (10 min) - 0 min
15:18 PHI Wayne Simmonds : Roughing - 2 min
15:18 PHI Wayne Simmonds : Misconduct (10 min) - 0 min
15:18 PHI Scott Hartnell : Roughing - 2 min
15:18 PHI Scott Hartnell : Fighting (maj) - 5 min
15:18 PIT Sidney Crosby : Roughing - 2 min
15:18 PIT Craig Adams : Instigator - 2 min
15:18 PIT James Neal : Misconduct (10 min) - 0 min
15:18 PIT Craig Adams : Fighting (maj) - 5 min
15:18 PIT Craig Adams : Misconduct (10 min) - 0 min
17:38 PHI Zac Rinaldo served by Brayden Schenn : Cross checking - 2 min
17:38 PHI Zac Rinaldo : Unsportsmanlike conduct - 2 min
Skrevet af Hjorten
Spændende med to nederlag til Vancouver. Med den ene Sedin bror ude og den anden i halv kold, så kan vi med lidt held få Hansen med til VM. Har lidt sympati for Vancouver, men håber omvendt også DK får det bedst mulige hold så vi kan ramme den kvartfinale igen!

Edit: Netop nu blev det så 3-0 til LA Kings efter en forfærdelig kamp. Vancouver ligner ikke et hold der tror på det.

Ligner at Hansen godt kan booke billetten hjemover.
annonce
0