Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Winter Classic på TV3 Sport2 for de interesserede.
Mojn do!
Skrevet af repos , moderator
Skæbnekamp for Danmark i dag. Et nederlag eller uafgjort i ordinær spilletid kan meget vel være lig med nedrykning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Hvis de ikke finder spillet frem snart, så er nedrykningen også såre fortjent. Hold op det har været skidt idag. Utroligt de går til pause med en 3-1 føring.
Skrevet af Narildsen
Stærkt comeback!!,
Skrevet af Martinovic
Fantastisk kæmpet. Især Jannik Hansen går forrest.
Mojn do!
Skrevet af Narildsen
Han har virkelig været god!
Skrevet af bvbfan.dk
Fandme godt kæmpet af danskerne. Utrolig flot og vigtig point til fortsættelsen.
Skrevet af Narildsen
Hold nu kæft hvor er det fedt!
Skrevet af Hicks
Sådan drenge! Sejr over Frankrig og så lugter det lidt af kvartfinale.
Skrevet af MagicaI
Fanfuckingtastic!
[b]Brøndby IF & Liverpool FC[/b] Sympati for: QPR, Celtic, Atletico Madrid, Dortmund, Lazio, Marseille, Malmö FF, Silkeborg
Skrevet af North
NHL spillerne gik forrest - føj hvor er de gode!

Og så har vi endda 4 af de bedste spillere i USA endnu… Frans, Regin, Eller og F. Andersen
Skrevet af KuntaKinte
Med Frederik Andersen i Anaheim får vi desværre ikke ham hjem til VM de næste mange år. Målmands positionen er en af de mest afgørende og Ducks har fået opbygget et fantastisk hold, og har igen i år traded sig til gode draftpicks. Deres talentbredde er også vældig stor.

Jeg ved ikke om Eller bliver i Montreal til næste sæson, de har godt nok muligheder for at skrive under med ham, men lønnen kan hurtigt blive et problem. Han spillede dårligt det meste af regular season, men i playoff er han eksploderet.

Frans er vel vores absolut bedste spiller pt. Noget trist vi ikke kunne have ham med. Der er dog gode chancer for at Islanders igen næste år ikke er med i playoff
Brøndby IF
Skrevet af KuntaKinte
Værd at bemærke er også at Aalborg drengen Nikolaj Ehlers, søn af Heinz, havde et fremragende første år i junior ligaen i Canada. Han står til at gå i top 10 i draften, formentligt før vores højeste draftede Bødker, der blev valgt som #8
Brøndby IF
Skrevet af DaveEricGrohl
Nikolaj har været 5 år (mener jeg) i Schweiz i et godt ungdomssystem efter Aalborg tiden. De danske ungdomsprogrammer er ikke helt lige så gode som i Schweiz. Men allerede heroppe var det rimeligt klart hvor stort et talent han var. Han spillede med min fætter, der er nogle år ældre end ham og var ikke en skid bange for de ældre fysisk stærkere spillere. Han er vanvittig hurtig, og kører bare alle på banen når han får lyst til det, scorer mange mål og ser banen åbne sig op hurtigere end alle andre. Hvis man kender lidt til hans far så ved man også han har lært fra den gamle skole, der skal arbejdes hårdt, ellers bliver du ikke til noget
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Martinovic
Oliver Bjorkstrand skulle være et endnu større talent end Ehlers, men det er så fedt for dansk ishockey. Talenterne buldrer frem.
Mojn do!
Skrevet af DaveEricGrohl
Foggy, Bjorkstrand er uden tvivl et stort talent også, han har udviklet sig godt i de 2 junior år. Han gik i 3 runde i draften.

Ehlers er bare lige en tak højere i alt han foretager sig på banen, og det i sin første sæson i nordamerika, scorede flest mål af alle i deres draftår. Interessen og hypen omkring ham er temmelig pæn derover. Han bliver muligvis den højest draftede dansker nogensinde her til sommer, hvis man skal tro på bulletinerne.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Cyanite
Korrekt, Grohl. Foggy, hvor har du fra, at Oliver skulle være et større talent? Jeg følger lidt med, og baseret på egne bedømmelser, samt ingen kilde til det du nævner, er det vist en sandhed med modifikationer.

Ehlers er samlet set det største talent, vi nogensinde har haft i dk. Kun på den tekniske side overgås han marginalt af Regin (der så er lavet af glas og efterlader noget at ønske mentalt).

Ehlers er hamrende hurtig, vi taler 4.30 tid på en 40-yarder i NFL-termer, besidder et vanvittigt godt skud og er mentalt stærk. Han mangler fysik, men faktisk elsker han boardgame. Han er kun en teen, så det kommer med alder og kan klares med træning, som han umiddelbart besidder den nødvendige arbejdsmoral og etik til.

Han bliver betragtet som det største talent uden for "the big 5" og Jeg tror han ryger med 6. valget til Canucks. Det er muligt at Islanders vil hoppe på ham med nr. 5, men Canucks er mest realistisk og han repræsenterer et need for dem. Hvis jeg var en betting man, ville jeg sætte penge på 6. valget.

Det er så ikke sikkert, det bliver canucks, da bl.a.Islanders overvejer ikke at vælge, så de kan få et topvalg i næste års draft, der anses for dybere end i år.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Martinovic
Jeg følger ikke så meget juniorhockeyen, ud over det jeg læser på de danske hockeysider. Men jeg kan læse, det var en forkert iagttagelse.
Mojn do!
Skrevet af repos , moderator
Nå, DK fik sikret sig et år yderligere i A-gruppen. Bliver spændende at se, om man får VM 2018. Det må efterhånden være DKs tur.

Overall så har VM sgu været en skuffende set med danske briller. Sejren over Tjekkiet stikker ud som det mest positive, og så vandt vi selvfølgelig must-win kampen mod Italien.
Men nederlag til Norge og Frankrig er skuffende, selvom sidstnævnte har været turneringens overraskelse.

I den gruppe har Schweiz leveret under vanligt niveau.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af ChristianH.
Jeg var oprindeligt tilhænger af den nye struktur, der vil give et hold som Danmark flere kampe mod kompetente hold, og vi undgår at ryge i et farligt nedrykningsspil på baggrund af én dårlig kamp.

Tilgængelig må jeg konstatere, at det i stedet har givet en masse ligegyldige kampe. Hvilke canadiere gider at rejse hele vejen til Hviderusland efter en lang NHL sæson, når de skal spille kampe mod Danmark, Italien, Norge, Frankrig og Slovakiet, før der kommer kampe på programmet der tæller for noget?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
annonce
0