Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MikkelF
Ærgerligt Finland får de sidste par mål. 5-1 afspejler ikke kampbilledet. Finnerne fik respekt for Danmark, og det bar den defensive 3. periode også præg af. Danmark kunne ikke desværre rigtigt lirke noget op til sidst, men det var afgjort en flot indsats alligevel. Stor turnering, stor udvikling!
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af ChristianH.
Det kan måske være held i uheld, at finnerne slog Canada stort. Udover det gav et wakeup call for canadierne, betød det også, at de godt nok skulle op imod en sværere modstander end Danmark, men samtidig undgår de Rusland i en eventuelt semifinale.

Nu hvor amerikanerne lidt overraskende slog tjekkerne tidligere i dag, kan Canada næsten ikke ønske sig en ´nemmere´ semifinale.

Pt. ser det ud til at både Canada og Rusland går i semfinalen.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af MikkelF
Finland slog igen Rusland ud på deres hjemmebane, relativt sikkert, og Canada fik med hiv og sving kæmpet sig i finalen efter god fight af de unge amerikanere. Det har ikke været vanligt suverænt for Canada i år, så jeg har stadig Finland som marginal favorit i finalen.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Det har jeg også.

Finland har været meget solide, og Canadas defensiv er meget hullet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ikke den mest seværdige finale, men meget solide defensive præstationer af begge hold. I sidste ende var det nok en fortjent canadisk sejr. De havde trods alt lidt flere chancer.

Surt for finnerne, at de vandt samtlige kampe på nær den vigtigste - finalen.

I den kommende uge bliver det interessant at se, hvordan næste års puljer bliver med danske briller.
Mojn do!
Skrevet af Burro
Bruger man samme seedningsmodel som i år?
Altså
A: 1,4,5,8,9,12,13,16
B: 2,3,6,7,10,11,14,15


For så bliver det:
A:
Canada
USA
Sverige
Slovakiet
Hviderusland
Letland
Frankrig (burde have været DK, men Frankrig og Tyskland ikke i samme pulje)
Italien

B:
Rusland
Finland
Tjekkiet
Schweiz
Tyskland
Norge
Danmark
Slovenien
Kosovo je Srbija
Skrevet af Martinovic
Det er lidt mere kringlet, fordi både Tyskland og Frankrig er værter næste år, og de må ikke havne i samme pulje.

Derfor skal to hold i samme seedningslag bytte rundt. Det var i hvert fald det, Bøjgaard fortalte under finalen i aftes.
Mojn do!
Skrevet af Michael21
Grupperne hedder,

Gruppe A i Köln

Rusland
USA
Sverige
Slovakiet
Tyskland
Letland
Danmark
Italien

Gruppe B i Paris

Canada
Finland
Tjekkiet
Schweiz
Hviderusland
Norge
Frankrig
Slovenien
Solo Juventus
Skrevet af MikkelF
Av en svær gruppe. Sverige får næppe et ligeså slapt hold som i år, og Tyskland var stærke. Jeg havde i hvert foretrukket gruppe B.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er meget lige. Der er ikke den store forskel på Slovakiet og Schweiz. Det er blevet de hold, vi skal kæmpe om fjerdepladsen med.

Heldigvis kan holdet spille frit, da Danmark er VM-værter i 2018 og kan derfor ikke rykke ned.
Mojn do!
Skrevet af MikkelF
Nej, men så har vi til gengæld også Tyskland, der så meget stærke ud i år.

Jeg tror nu heller ikke, der er risiko for at slutte helt i bunden, men jeg synes kvartfinalen ser sværere ud end den gjorde i år.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Det er meget op og ned med Tyskland, som det er med Danmark. Meget kommer ofte an på, hvor mange man kan få hjem fra Nordamerika.

Jeg vurderer Danmark, Norge og Tyskland til at være lige gode. Letland er lidt i samme bås, men i år kunne de ikke få det til at fungere.
Mojn do!
Skrevet af Michael21
Jeg vil nu placere Tyskland lige over Danmark, primært pga. en bedre bredde.

Det bliver en svær gruppe at gå videre fra, men som du også siger Foggy, så står og falder det hele på hvor mange spillere fra Nordamerika, der kommer med - ligesom det gør for de øvrige hold omkring Danmarks niveau.
Solo Juventus
Skrevet af Lentini
Sgu nogle fede skift der er sket i NHL. Frans Nielsen til en af de absolutte giganter, Detroit, mens jeg er ovenud lykkelig for Bødkers skifte til mine favoritter fra San José. DeBoer har helt sikkert peget på ham selv idet han har trænet Bødker da han var i de yngre ligaer. Ydermere giver Bødker noget fart til linierne, som kun Hertl rigtig excellerer i pt for hajerne - nu vil jeg bare gerne se Bødker spille godt kontinuerligt en hel sæson. Det var også svært i Arizona, på et ikke specielt godt mandskab. Her kan han gå lidt i skyggen på Pavelski, Thornton og Couture. Fedt skifte!
Skrevet af MikkelF
Ja der er sket meget med danskerne!

Frederik Andersen til Toronto - Den største men for tiden dårligste klub hvor The Big Easy skal være førstemålmand i en klub med et umenneskeligt stort pres på spillerne.

Frans Nielsen til Detroit - Store skøjter han skal udfylde med Datsuyks afsked, men Islanders ligner ikke et hold, der kan tage det sidste skridt op lige nu, hvor man bla. siger farvel til Okposo, så det er nok det rigtige tidspunkt at skifte.

Lars Eller til Washington - Et stærkere hold en Montreal men Eller har ikke leveret meget de sidste sæsoner, så det bliver spændende om et måske stærkere hold kan hjælpe ham.

Mikkel Bødker til San José - Jeg kan ellers godt lide Colorado men Sharks er på den anden side et skridt op. Spændende.

Phillip Larsen til Vancouver - Vender forhåbentligt stærkere tilbage efter en tur i KHL og Jokerit efter et par lidt dårlige sæsoner i Edmonton og Dallas.Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Lentini
Ja - jeg tror sgu Anaheim kommer til at fortryde beslutningen om at holde på Gibson fremfor Freddie. Men det var trods alt en beslutning de skulle tage, fordi begge er 1.målmænd. Toronto bliver lidt af en opgave, fordi selvom Babcock synes de har fået lavet nogle gode skift samt first draft pick, er jeg ikke videre imponeret over deres roster - eller sagt på en anden måde; Freddie får nok at lave og er ikke begunstiget med ligeså meget talent på blue line som i Anaheim. Han har ihvertfald alle chancer for at vise sin dygtighed.

Enig omkring Frans Nielsen. Jeg ved dog ikke helt om de ser han som first liner, eller om de rykker Zetterberg ind fra wingen. Frans har dog været meget stærkt kørende de seneste 3 sæsoner og egentlig synes jeg der var tegning til mere for the Isles, men ja - interessant skifte.

Jeg ved sgu ikke om jeg synes Ellers skifte er godt. Han må gerne modbevise mig, men der er altså en stak center og wings, som jeg synes er bedre end ham.

Bødker er bare kommet til det suverænt bedste mandskab. Ingen tvivl! Hehe - GM Doug Wilson bliver pludselig rost af fansene. De har ikke bestilt andet end at svine ham til de sidste to sæsoner.

Philip Larsen bliver vel reserve i Vancouver. Han har et glimrende skøjteløb, og offensive egenskaber men defensiven har været for dårlig. Vancouver draftede også en stor finne i deres first pick som nok skal gøre det mere besværligt, og det selvom det ikke ligefrem vrimler med defensivt talent udover Edler.
Skrevet af MikkelF
OL-Kvalifikation!

Har kun set en del af anden periode mod Hviderusland, men det forlyder at vi er uskarpe og at Hviderusserne har scoret på dumme fejl af Danmark. Lidt skuffende offensiv indsats med alle stjernerne - kan jeg forstå. Kampen SKAL vindes.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Strategy
Medierne: Bla bla bla NHL stjerner, osv.

Endnu engang viser det sig at vi stærkt overvurderer os selv når det kommer til ishockey. De her drenge har ingen berettigelse til at være ved et OL - og det kan de udelukkende skylde på sig selv.
Skrevet af MikkelF
Tja hvis ikke man vinder er man selvfølgelig ikke berettiget. Men jeg synes nu vi burde kunne slå Hviderusland. Det kunne vi så ikke. Skuffende.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Individuel kvalitet var ikke nok i aftes - langt fra endda. Enkelte danskere spillede en fornuftig kamp, men væsentligt flere faldt igennem.

Spillere som Frans Nielsen og Oliver Bjorkstrand var totalt anonyme, og selv om Bødker fik spillet sig op, havde han stor skyld i hviderussernes to første mål efter dumme pointtab.

OL virker næsten som en umulig opgave nu. Det kræver store sejre over Slovenien og Polen, samtidig med Slovenien i deres sidste kamp slår Hviderusland.
Mojn do!
annonce
0