Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forhammeren
Selvom det er mandag og vi bliver kørt rundt er det småpinligt med biblioteksstemning til VM på hjemmebane.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af MikkelF
Norge får også prygl af Finland. Jeg kan godt lide Finland. De har som regel nogle spektakulære spillere med. Aho, Teravainen og Rantanen i år.

Finland er superskarpe i både powerplay og boxplay. 4 mål i boxplay i de første tre kampe. Hvor man i øvrigt har vundet 8-1, 8-1 og så står den altså 6-0 i sidste halvdel af tredje periode mod Norge.

- 7-0 og det femte undertalsmål. Norge med ét skud på mål i tredje periode.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af MadsThomsen
Selvom det er mandag og vi bliver kørt rundt er det småpinligt med biblioteksstemning til VM på hjemmebane.


Nu var jeg i hallen og se kampen live - og der var en ganske fin stemning. Selvfølgelig var der ikke decideret feststemning når man bliver kørt ud og på røv og albuer. Men i klart det meste af kampen blev der klappet, råbt "Danmark!" osv. Der blev klappet og jublet hver eneste gang man fik pucken ud af zonen i forsvaret eller hver gang man var lige ved at score. Der var perioder hvor der blev lidt stille, hvor man nærmest mere sad og nød oplevelsen af at se Canada spille hockey - men drengene blev squ støttet fra start til slut uanset resultatet og jubelbrølet ved 6-1 målet var stort i hele hallen. Synes det er svært at forlange meget mere end det. Hvordan det lød i tv ved jeg naturligvis ikke - og ved jo heller ikke hvilke biblioteker du kommer på til daglig ;)
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Lentini
Sikke en kamp vi leverer mod finnerne. Kanon præstation indtil videre. Spiller hårdt disciplineret og hvor pynter det med et par ekstra NHL-drenge. Ærgerligt det store skur Bau er skadet.

Bau har i øvrigt skrevet kontrakt med Washington idag. Et-årig aftale two-way entry.
Skrevet af MikkelF
BØDKER, HARDT! Så stort.

Nu må det ene point da være sikret.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Mathias MTV
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, HVOR ER DET VILDT
Once a Gooner always a Gooner! http://lockerdome.com/6170047307587393/6627979069631252
Skrevet af MikkelF
Armen hvor er det flot. Fantastisk fight, teknik og overblik. Det havde jeg godt nok ikke ventet efter Finlands første tre kampe - hvor de har mødt lidt svagere modstandere godt nok.

Hvor jeg dog misunder de 11.000 vidner i Boxen. Fantastisk lyd på nationalsangen.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Globus
Hold da op en kamp! Og så var det jo ikke engang fordi det var overdrevent heldigt. Selvfølgelig vandt Finland skudstatistikken klart, men vi var med hele vejen. Damn jeg ville gerne have været i Herning her til aften!
Skrevet af haraltidret
En vildt flot kamp Danmark fik spillet idag, og en fantastisk vigtig sejr over en ishockey stornation som Finland. Både Jannik Hansen og Bødker pynter på det her danske hold, og måske kan holdet endda blive yderligere forstærket hvis Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets ryger ud af slutspillet natten til fredag.
Skrevet af Lentini
Velkommen hjem til Hansen og Bødker. Sidstnævnte med 3 assists. Det kan man da kalde at stemple ind i turneringen, specielt når han bøvlede med skøjterne under første periode.

Bøjgaard blir en lille smule ulidelig når NHL skal føres ind i alt. Når Frans Nielsen scorer er det med et NHL-snap. Björkstrand scorer fordi han er NHL-målscorer.. Come on Bøjgaard.
Skrevet af Kissinger
Til gengæld passer de der 10-15 ekstra kilo perfekt til ham.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Lentini
Og det vel tilpassede slutspilsskæg han har gået med i nogle år efterhånden.
Skrevet af MikkelF
Bøjgaard kan godt kamme lidt over, men han har da hjertet med om ikke andet.

Danmark - Norge bliver vist på Tv2 - Altså hovedkanalen! Det var da på tide tv-cheferne fik øje for potentialet. 2-300.000 seere på Tv2sport må snildt kunne tredobles på hovedkanalen, tænker jeg.

- Og det er rigtig fedt med Bau. Det bliver spændende om han kan slå til. Jeg tænker umiddelbart, der er lang vej.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Lentini
Ville ikke bytte Jimmy Bøjgaard for nogen, fordi hans entusiasme smitter, han kender gamet og er derfor en ganske dygtig ishockey-kommentator. Derfor behøves alt dog ikke være NHL-relateret, som jeg synes det kammede en smule over med i går. Med 11.000 tilskuere og en Boxen der koger, så er han dog undskyldt for at lade sig rive med.

Det var sgu også på tide at de fik vist de kampe på hovedkanalen – absurd at man har holdt DKs største sportsevent på de små kanaler og man reagerer så relativt sent med tanke på seertallene fra de første 3 kampe. Om ikke andet – så bedre sent end aldrig.

Jeg tvivler også på Bau får sit gennembrud i Washington. Det er altså et pænt stærkt offensivt roster de kan præsentere i Washington. Mon ikke han skal spille en meget stor del, hvis ikke hele delen på farmerholdet Hershey Bears i AHL. Modsat kan man sige at bare størrelsen på Bau gør ham interessant, så ikke helt dumt at Capitals at kigge lidt nærmere på ham et års tid, for at se om de eventuelt har en bottom six forward til rosteret til relativt små penge.

I øvrigt har vi et par kontraktudløb på et par danskere denne sommer. Oliver Björkstrands entry level-kontrakt udløber, og jeg kunne forestille mig at Columbus gerne vil beholde ham. Hvis ikke, så er jeg sikker på han nok skal finde en anden franchise, som vil satse på ham.

Jannik Hansen bliver en unrestricted free agent, og jeg kan ikke forestille mig at Sharks vil holde på ham, efter han har været healthy scratch i flere dele af sæsonen. Sharks står lidt ved en skillevej, fordi de har et lidt ældre hold og har flere udløb, bl.a. ”Jumbo” Joe Thornton, Evander Kane og Tomas Hertl, hvor jeg tror de meget gerne vil holde på de to sidstnævnte. Desuden er der lidt spredte rygter om at Sharks vil gå efter Islanders John Tavares, som ligeledes bliver UFA, og der behøver Sharks altså alt det cap space de kan bruge, hvis de skal hive John Tavares i land. Det ville dog være en vanvittig signing, som dog også vil betyde et endegyldigt farvel til ”Jumbo”, og uagtet hvor skøn en personligheden Jumbo Joe er, så mener jeg det er tid for Sharks at skille vejene, ligesom man gjorde med Patrick Marleau sidste sommer.
Skrevet af Steve Highway-61
Russerne bliver i hvert fald ikke verdensmestre. Mangen til uinspireret gang lort at være vidne til.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Lentini
Nikolaj Ehlers kommer ikke hjem. Jets og han selv vandt syvende og afgørende kamp imod Nashville og skal nu spille Conference finale mod Vegas.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror heller ikke på canadierne. De virker ikke til at have mange våben og i går synes jeg ikke, der var andre end McDavid, der imponerede. Det kan så også være, at det er pga. modstanderen. Ellers super fedt at opleve Canada live.

Jeg har Sverige som små favoritter til at vinde turneringen, hvis de kan fortsætte som hidtil.
Mojn do!
Skrevet af BoKa
Der bliver snakket en del om vores NHL danskere. Og hvor vigtige de er. Men kan ikke helt gennemskue hvor gode de rent faktisk er. Hvor rangerer Bødker og co. i forhold til restene af NHL spillerne?
104 års tradition- Bayer 04 Leverkusen, Die Werkself
Skrevet af MikkelF
Ja, Ehlers og Eller i hver sin conference finale. Spændende.

Jeg tror ikke på, at Canda, Rusland og USA spiller på fuld kraft endnu. De folder sig sandsynligvis først rigtigt ud i kvartfinalerne og frem. Jeg synes Canada viser så meget fart og teknisk overskud, når de gider, at de må være favoritter i turneringen. Det er rigtigt, at meget er lagt over på McDavid, men man har jo også glimrende NHL-profiler i Ryan O´Reily, Nugent-Hopkins, Ekblad og Barzal mfl. plus en glimrende Toronto-reserve i McElhinney i målet.

Jeg tænker, at McDavid er så dygtig at han kan løfte hele Canadas hold med den opmærksomhed han trækker, den fart han sætter, de udvisninger han trækker og de afleveringer han laver. Og så længe man ikke kan tage ham ud af spillet er ét våben vel nok :-)
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Det kan du have en pointe i. Det bliver spændende, når de skal møde Finland. Her åbner de forhåbentligt lidt mere op for godteposen. I går var der en tendens til, at pucken skulle spilles over stregen - for meget spil og for få skud.

O´Riley er også underholdende spiller. Det går ikke særligt hurtigt, men nordmændene kunne ikke pille pucken fra ham, og så er hans overblik helt eminent.


Mojn do!
annonce
0