Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Især hvis spillerne ikke ofrer sig mere og tager tæskene foran mål. Den lettiske målmand har knap fået sved på panden.
Mojn do!
Skrevet af MikkelF
Jeg havde ikke den bedste fornemmelse inden kampen, og den er ikke blevet bedre. Efter Finland har troen på egne evner været for stor og viljen for lille. Jeg håber jeg tager fejl.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Globus
Letland dominerer os jo fuldstændig. Men kun 3 mål i spil 5 mod 5 i turneringen indtil nu siger altså også noget om det danske hold. Og det ved Letland godt og de spiller bare sindssyg disciplineret. Øv, kunne have været sjovt med en kamp mod Sverige, selvom de ville tørre is med os.
Skrevet af jomic...
Nu ser jeg ikke meget ishockey, men er Mourinho træner for Letland?
Skrevet af Wise1964
Well - drengene gør det sgu godt nok mod et ekstremt disciplineret og defensivt spillende Letland
Det er skarpheden på den løse puck der mangler
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Globus
Fik vi overhovedet et skud indenfor rammen i de sidste 2 minutter hvor vi var i overtal? Vi må vist bare erkende at det bedste hold vandt i dag. Antiklimaks efter en flot turnering, men man fornemmede det jo lidt efter Sydkorea kampen.
Skrevet af MikkelF
Well - drengene gør det sgu godt nok mod et ekstremt disciplineret og defensivt spillende Letland. Det er skarpheden på den løse puck der manglerDet er sgu ikke godt nok. Det er ringe, at man ikke engang kan få pucken på mål.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Gode præstationer mod Tyskland og Finland opvejer ikke skuffelsen for den manglende kvartfinale.

Det var et OK VM, men så heller ikke mere.

Jeg har ondt af alle de danskere, der har købt billet til kvartfinalen i Royal Arena torsdag. I stedet for Danmark-Sverige skal de se Letland-Sverige.
Mojn do!
Skrevet af MikkelF
Jeg var helt ude/nede i Herning og se Finland - Scwheiz i går. Flot arrangement selvom det allerede var ved at lukke ned, nu hvor de sidste finaler er i København.

Kampen var liiidt skuffende synes jeg i forhold til kvaliteten. Især Finland og deres offensiv var mindre sprudlende end forventet. For lidt fart og skarphed. Også kredit til Schweiz selvfølgelig. De tog deres chancer. Finlands powerplay-mål til 2-3 var overlegent, men jeg havde ventet mere af Finnerne.

USA - Sverige og Canada - Schweiz i semifinalerne. Spændende.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
Tamt VM af Canada og Schweiz fortjent i finalen. Det bliver barnemad for Sverige.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(202352200106)
Så røg Knights i finalen. Vanvittig præstation af en nystartet franchise. Er det set før? Mon ikke Tampa Bay tager den anden plads.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg ikke, og jeg håber heller ikke, at Vegas får succes med det, selv om det vil være en stor præstation at samle et nyt hold og gå hele vejen.

Caps virker for svingende modsat Tampa Bay, som jeg tror, går hele vejen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Så kom Eller i finalen med Caps.

Jeg er sgu mildt, for ikke at sige ekstremt, overrasket over at Vegas har taget den helt til finalen som WC-vinder. De var ikke levnet mange chancer inden sæsonen som førsteårs franchise.

Håber Caps vinder finalen. Ovi skal næsten ha en Cup efter alle de år hvor særligt pingvinerne og Crosby har stukket en kæp i hjulet på den drøm.

Jeg syns dog overall at Fleury har været bedre end Holtby i playoff.
Skrevet af MikkelF
LARS ELLER MATCHVINDER OG FØRSTE DANSKE STANLEY CUP-VINDER

Washington Capitals vandt finaleserien i kamp fem i nat/morges dansk tid med en 4-3-sejr over Las Vegas Golden Knights og hiver dermed klubbens første Stanley Cup hjem.

Lars Eller havde en vigtig rolle i slutspillet især i Bäckström og Kuznetsovs skadesfravær og nåede 7 mål og 11 assists i playoffserierne. To matchvindermål i slutspillet og et stanley cup-afgørende matchvindermål bliver næppe større i ishockey. Stanley Cup kommer til Rødovre!

Ovechkin fik Conn Smythe og blev topscorer i slutspillet med 15 mål.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Slettet(202352200106)
Jeg fik lige set det sidste quarter af kampen og stort tillykke med Lars Eller. Han har virkelig gjort en forskel i Play off. Vegas var solide gennem hele play off, hvor Capitals dog måtte ud i en kamp 7. Til gengæld bliver det vist ikke mere fortjent Stanley Cup til Capitals med en samlet 4-1 sejr over Knights. Det må være skuffende for Vegas, som ellers havde samlet sammen til et kæmpe show i den første kamp. Defensivt faldt de dog sammen må man sige.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af MikkelF
Patrick Russel 12. dansker i NHL

Patrick fik 8.31 på isen for Edmonton Oilers i rivalopgøret mod Calgary Flames. Flames vandt en kamp, hvor der var fuldt blus på. Masser af fight og hårde tacklinger.

Russel gjorde ikke stort væsen af sig fra fjerdekæden, og jeg gætter på han ryger tilbage til Bakersfield inden længe.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Martinovic
De er godt nok dårlige Storbritannien. Jeg troede, de var bedre. Danskerne er så også væsentligt mere skarpe end mod tyskerne.
Mojn do!
Skrevet af MikkelF
Meget dårlige. Danmark slog også sin scoringsrekord allerede lige efter halvvejs i kampen. Den ender vel to-cifret.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af MikkelF
Lars Eller er rejst hjem. Pez. Fint at overlevelsen mere eller mindre er sikret, men kvartfinale virker urealistisk nu.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af repos , moderator
Det virkede nu heller ikke specielt realistisk ellers. Så skulle vi nok have haft 9 points på nuværende tidspunkt. Men selvfølgelig en alvorlig svækkelse.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0