Snak

Mere indhold efter annoncen
Haha, jeg tror jeg er mere kompleks end det, desværre. Jeg tror skyerne skyldes at jeg ikke har ferie og ikke gider mit arbejde.
fck-medløber.
Jeg elsker, når 12 årige, umodne og kække folkeskolebørn skriver en bold.blog i en god mening, men som falder fuldstændig til jorden. Det er ekstrem god underholdning, især fordi han i sine kommentarer til bloggen er bundseriøs omkring sine patetiske ytringer.

Jeg referer selvfølgelig til ham der skrev bloggen om hvorfor Chelsea var fortjente mestre. Den er bestemt et kig værd og får min varmeste anbefaling især hvis man trænger til at få rørt lattermusklerne lidt!
Danmark: Brøndby Spanien: Valencia http://www.youtube.com/watch?v=V5EOo5MM-Ow
Arh ok, det er sgu en skidt kombination elendil.Så må du finde på noget andet at lave, ellers bliver du bare mere og mere indebrændt.Jeg har selv været der.
AGF & Arsenal! Man kan ikke vinde hver gang. Heller ikke hver anden..
... pusherne spiller John Mogensen.

De kan også være mennesker.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
.. andre tager sig af mig, henter og hælder sodavand og øl op, skærer mad ud, henter cigarretter, ja alt.

Én enkelt brækket knogle, og så er man (undertegnede, i hvert fald) åbenbart hjælpeløs. Højre arm og hånd kan dog heldigvis bruges, og det er den foretrukne til alt.

.. man via piller kan fjerne de fleste smerter og døse væk fra den irriterende og hårde tilstand, man befinder sig i (jf. ovenstående).
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
man, som i dag, sætter sig ned for at få en is, og der så ved isboden står en ganske fantastik gademusikant, som spiller alt fra The Fields of Athenry til One, og denne musikant viser sig at være selveste Angelo Kelly, fra The Kelly Family. Hvad fanden laver sådan en mand på gågaden i Ribe, i gammelt tøj og med en gammel guitar?
Det hænger nok sammen med at han er en bums og en fattigrøv. Dog en bums med et stort repertoire. En af mine gamle veninder var tidligere kæmpefan og stødte på ham i Tønder for nogle dage siden. Snak om et fald fra tinderne:

http://www.ugeavisen.dk/…t%C3%B8nder
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
....konen står klar med mad når man kommer hjem efter en lortedag på jobbet.
Maden? Biksemad med spejlæg og en god skive brød. Det er überklasse når mavsen bare trænger til noget "no-bullshit" gammeldags foder.
We can´t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein
... Det lige går godt.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
... man på trods af verdens trang til at komplicere alting, ikke falder i fælden og lader alting være systematiseret. Nogen gange hjælper det heldigvis at tage chancen og hoppe ud i det.
annonce