Du svarer på indlægget:
@Repos

Nu var det jo bare udsagnet, som jeg fandt var noget vrøvl. Parkens størrelse er jo ikke helt ligegyldig. I de fleste større af slagsen, har man faktisk en ret tydelig opdeling. Boldbaner èn plads, legeplads en anden og et hvor der markeres at kunne grille eller sågar er sat "kollektive" grill-steder op.
I de små centrale er det noget andet. Bænkene er som regel smurt ind i is om sommeren og området fyldt med flyvende rotter, fordi folk ikke kan rydte op efer sig.

Jeg har selv bedt folk fjerne flytte deres engangsgrill, når den placeres så jeg ligger i vindretningen. Det lader sig som regel gøre. Jeg har dog også oplevet forældre, som tager deres øretelefoner på, starter deres iPod og lader ungerne hærge frit. Her er det som regel noget vanskeligere at trænge igennem.

Og ja, stranden kan da også være et belastende sted, hvis forældre ikke kan tøjle deres unger. Selv undgår jeg som regel bystranden i Kristiansand. Heroppe er der dog vand alle steder, så hvis man leder lidt, finder man som regel et roligt sted, med væsentlig mindre fæcesrester i vandet.

Der er hensynsløse og ubetænksomme folk alle steder. At snakke til forældre med deres unger er dog ofte det vanskeligste. Det opfattes konstant som at man direkte siger til dem, at de er dårlige forældre, med uvorne unger og ofte er de med det samme i forsvarsposition. Andre skal bestemt ikke fortælle dem hvordan det foregår med unger. Ud over det, skal man håndtere vrangforestillingen om en speciel ret, der gør at JEG skal tage særlig hensyn til at DE har valgt at få unger.
0