Du svarer på indlægget:
haha, så kører Matias-pladen igen. Hvis man ikke er enig med dig så er man enten "følelsesmæssigt involveret" i trådens indlæg (og ønsker derfor at støtte dem man er i samme båd med omkring det pågældende emne) eller også har man en masse komplekser, som du læser ind i det man skriver og alt efter bruger bliver belejligt tilpasset.
Det er en meget taknemmelig argumentationsform, og på et tidspunkt har du skrevet så tilpas meget, at folk bare holder op med at svare og du kan igen klappe dig på skulderen og sige "der fik jeg igen ret". Det lader til at du ved meget, du er helt sikkert en kvik fyr, og du sikkert også sympatisk at sidde og drikke en pils med, men jeg må sige, at jeg ikke fatter hvorfor du altid ved disse diskusioner skal fyre de her plader af.

Jeg er fuldstændigt ligeglad med om folk går op i tøj. Folk kan kneppe sig i røven med kæmpedildoer iført damekjole for min skyld. Jeg forbeholder mig bare ret til at kalde det fimset, bøsset eller über-gay alt afhængig af hvor på skalaen vi ligesom ligger.
0