Du svarer på indlægget:
"Du husker det åbenbart også endnu"

- Selvfølgelig gør jeg det.

"Jeg har ikke haft brug for nogen oprejsning"

- Den mulighed har jeg hele tiden holdt åben. Men den er blevet lukket noget til et par gange, af de svar, du har givet mig - eller sågar andre, som en tredjemand.

"... fordi jeg havde det dårligt med den måde jeg angreb dig på - ikke fordi jeg tror det bed på dig, men fordi jeg selv synes måden var over stregen"

- Jeg fandt den hysterisk, og mærkværdigt følelsesladet. Hvilket jeg den dag i dag, ikke kan undlade at tro, bar præg af noget personligt. Hvad det personlige så var, skal jeg ikke kunne sige, og det er ærligt talt også ligegyldigt nu. Du har ret i, at den slags pr. automatik gør, at det ikke bider på - for vi kender, trods alt, ikke hinanden personligt, selvom nogen deler meget med hinanden herinde. Jeg synes det er flot, når man giver udtryk for noget, man har fortrudt. Det synes jeg vidner om format. I samme ombæring skal du vide, at du kan gå ret langt over for mig - det der med svinere ser jeg bare som en del af spillet. Nogen synes det er underholdende, andre gør ikke. Jeg hører til de første.

"Jeg tror nogen gange du lidt overvurderer folks reaktion med vilje"

- Apropos taktik. Jeg vil ikke kalde det hverken at over- eller undervurdere, men jeg vælger naturligvis at stikke til folk, på en måde, jeg ved frembringer den reaktion, jeg enten har påpeget eller vil påpege. Du kan kalde det en dårlig vane, men for pokker hvor er det effektivt (ikke at forveksle med konstruktivt).

"Fordi jeg svarer som jeg gør, betyder ikke at jeg sidder med tårer i øjnene"

- Det ville ellers kunne holde mig fra at gøre det igen. Som noget af det eneste :-D (fandens, at jeg skal til at smide om mig med smileyer). Men nej, selvfølgelig gør du ikke det - jeg mener dog at din oversættelse af det jeg skrev til dig, var ret dårlig. Og det tillagde jeg så et behov for at opfatte mine indlæg som fornærmende. Det har de sidste par sider i denne tråd vist, var en dårlig idé.
0