Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smølfine
... TDC i stedet for at ændre i boksen, så mit nye ADSL kunne komme til at køre, i går er kommet til at kappe forbindelsen helt. Og "virkelig ikke ved, hvornår de kan få det rettet, for det er jo ferietid".
Idioter! I havde fint tid til at ødelægge det - så kan I vel også rette det?
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Skrevet af Jesus
..bold er så stille, som det er idag.

..det er så varmt, at man bliver nødt til at sove med begge vinduer, og dør åbne, for ellers bliver man stegt. Jeg vil have REGN!
Walk With Me In Hell!
Skrevet af fck-styrer
.. JEg finder ud af at min eks, som droppede mig med den begrundelse at han ikke var klar til en kæreste, igår fortæller mig at han er sammen med en af mine tidligere bedste veninde, som hader mig, og han så oven ikøbet ligger an på mig..

Svin
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af thomas-madsen
Ring til Tine Bryld
LOL!
Skrevet af lss_1405
Ja fck-styre.

Mænd er nogle svin..!
Skrevet af fck-styrer
Ikke alle mænd.. Nogle mænd er bare..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Bong
Nej alle mænd.. Lad os endelig bare generalisere! ;-)
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Klasnic
@Fck-styrer
Er du sikker på, at han ikke er Dortmund fan?

Jeg kender en kvindelig HSV fan, som var kærester med en mandlig Bayern fan.
Forholdet holdt ikke så længe:)
Skrevet af Ligeglad Nar
Haha Klasnic...såvidt jeg ved var det ihvertlad ik mig der var sammen med fck styrer! ;)
"Good", he said, "you shall have your justice. Someday, and that day may never come, I will call upon you to do me a service in return. Until that day, cconsider this justice as a gift from my wife, your daughter´s godmother".
Skrevet af Dano
jeg hader Codan forsikring ikke så meget på grund af de er tidligere storsponsor i brøndby, men fordi de ikke har fattet i 3 omgange at jeg har fået lavet kasko hos mit eget forsikringsselskab, FUCK CODAN!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Sebber
... selvudnævnte eksperter i TV lukker lort ud..
Skrevet af SerbianHool
At man skal betale 3700 for en flybillet tur/retur til Serbien.

At folk lige pludselig tror at jeg selv har tænkt mig og betale for 3 ugers unormal druk? for satan mor?!

ens ven skriver om ens X at hun er din "dame"

At det ser ud til at jeg ryger på oddset.

at man savner sin X og håber på at score hende tilbage på ferien.. det fucked up som Sidney Lee ville sige
Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Skrevet af Anonym 46625
... det ender med at koste omkring 8.000 kroner og mit pap at have kørt for stærkt på en strækning med minimal bebyggelse og fint udsyn. Når jeg tænker på alle de Ford Escort-udborende, pigtrådstatoverede rednecks af nogle f...ing Iceman-drengerøve på en OD af testosteron og Breezere, der stadig har deres kørekort og førerret, selvom de kører som død og helvede, bliver jeg harm, bordering olm.
Skrevet af elendil
Ak, var det den forseelse du havde oppe og vende for noget tid siden? Hvor meget for stærkt i forhold til styrebrevet endte det med at være? Det er vel dog kun betinget, ikke?
fck-medløber.
Skrevet af Anonym 46625
Elendil:

Ja, der er tale om den før omtalte forseelse. Suk.

Det er IKKE betinget, da jeg har haft kørekort i under tre år.

Jeg kørte 84 i en 50-zone. Fratrukket 3 er det 81, og grænsen for at miste kortet er 80. Bittert, men også dumt, ingen tvivl om det. Men det var altså på vej ud af en by med åben landevej foran mig. Dog var byskiltet endnu ikke passeret, og jeg var så opsat på at komme hjem, at jeg ikke tog notits af den mørke varevogn i vejkanten. Endnu en gang suk.

Jeg skal tage "mindst 7 teoritimer og mindst 8 køretimer" samt op til generhvervelseskøreprøven. Fra og med 1. juli trådte et køreforbud desuden i kraft, så jeg netop nu ikke må køre bil. Kørekortet er blevet sendt ind til Midt- og Vestsjællands Politi, og jeg er begyndt til teori.

Når man er vant til at køre bil hver dag, er det virkelig en bét. Dog tæller det absolut på positivsiden, at jeg i mellemtiden er flyttet fra en landsbyflække vest for Holbæk, hvor en bil er lige så nødvendig som et toilet, til Hvidovre, hvor der er gode busforbindelser, og man desuden bor i cykelafstand til alting.

I trådens sande ånd skal det også nævnes, at der for tiden er seks ugers ventetid på køreprøver, som først kan bestilles efter overstået teoriforløb.

Hvis jeg havde en hat, kunne jeg skrue den på i de her uger.
Skrevet af korzika
Jeg hader når der bliver ringet fra diverse analyseinstitutter. Det sker uafbrudt!
Skrevet af LaberLatino
Bed dem pænt og venligt om at ryge på deres blackliste så gør de det. Hvis du sviner dem til i telefonen sætter de den bare til at ringe op en anden dag.
Skrevet af Anonym 46625
... man bliver nødt til at sidde og arbejde indtil midnat.
Skrevet af patrickbarca
når stilen ikke skriver sig selv. SATANS!
Når folk kommer hjem til mig.. Så tror rigtig at de skal ha' lov til at se mig nøgen.. Men det får de IKKE lov til ... Det får de IKKE lov til... http://www.youtube.com/watch?v=01tdJ7NIYXI&feature=related hahahahaha :D
Skrevet af LaberLatino
Stil midt i Juli måned? Nu har jeg da aldrig..
annonce
0