Snak

Mere indhold efter annoncen
Ej det er da godt nok også det væreste du kan gøre.. Man griner ikke når ens partner står og udtrykker sine følelser.. Men okay det med potteplanterne var nok også lige og overdrive..

Go weekend til dig også :D
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Vi kan sikkert få Don Ø til at være med... han er som regel ikke bleg for at flashe brystkassen (og maven).
No freaking way!!! Kun mænd med six-pack er velkommende :P
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Hah! Jo, men står fan´me og griner når der udtrykkes sådanne følelser - især fordi det oftest er et middel til at få ret, snarere end det er ægte tårer. I gymnasietiden var jeg kærester med en pige, der kunne flipse over det mindste. Hun var (og er) helt ustyrligt lækker, så jeg kunne ikke få mig selv til at slå op med hende. Men hun kunne i en kombination af gråd, råben, skrigen og fægten med armene, også få mig til at grine. Det var for morsomt. En dag resulterede mit grineri i, at hun kylede et net med 2 kg. løg lige i hovedet på mig - det gjorde rimelig nas. Hun har også bakket ind i mig lige efter jeg var steget ud af hendes bil, således at jeg fik døren i hovedet - da røg jeg på skadestuen og måtte syes. Det var dog ikke fordi jeg grinede over et eller andet hun havde sagt eller gjort. Jeg ved godt at hun lyder loko, men det værste er, at hun er faktisk var både rolig, intelligent og sød. Sådan, lige indtil hun snappede out of nowhere.
Det kan godt være at Don Ø ikke har six-pack, men han har til gengæld store æsker!
Haha.. Det lyder altså også helt ustyrligt morsomt.. Men det er nu ikke sådan jeg bruger tåre som et våben til at få ret.. Der bruger jeg mit smil og min charme ;P
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
"Hvor fedt tror du lige en 17 årige pige - som hele tiden smiler og bruger det som scoretrick;) - synes det er at få bøjle på nu og så skal gå med den i to år"

Don´t worry! Vi hankønsvæsner gnaver sgu i hvadsomhelst. Glem det der bøjlefis.

(Højlydte protester fra fellow-hankønsvæsner forventes)
"This plane is definitely crashing This boat is obviously sinking This building's totally burning down And my, and my (a whole bunch) And my heart has slowly dried up"
IKEA!!! helvede på jorden!!!

Myg, husmødre i føtex, folk der siger "herre" hele tiden, folk der bruger hænderne til at snakke med...
"Men det er nu ikke sådan jeg bruger tåre som et våben til at få ret.. Der bruger jeg mit smil og min charme ;P"

Ja, det smil er jo efterhånden verdensberømt her på bold.dk, kan jeg forstå. Whatever works for ya. Men altså, jeg synes nu generelt at det bedste "våben" er gode argumenter. Og gaver.
@ feah

Gnaver i hvad som helst ligefrem?


Ja det er rigtigt.. Gaver kan man altid komme med godt vejr med.. Specielt blomster og smykker :D
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce