Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er det, du har oplevet, Alma? Jeg mener, du må have set en snakke ned til en af disse Greenpeace-personer, siden du vælger at skrive "uopdragent røvhul"?


Jeg synes også de er voldsomt irriterende fordi nogle af dem virker lidt for ivrige, men de får altid et nej eller et hurtigt drej med hovedet fra den ene til den anden side. Jeg er dog uenig i at de altid virker superflinke, men det kan måske være fordi de har fået så mange "nej, ellers tak" i løbet af dagen. Alternativt møder jeg bare et par af Greenpeaces scumbags...
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Og så bliver man desuden skide irriteret allerede på vejen fra Nørreport st til Kultorvet, fordi folk i Indre By alle går rundt som var det første gang de har set en bygning med mere end 4 etager. Stopper op, kigger, sludrer midt i det hele og fylder to meter af Købmagergade klokken 15-17 stykker.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
https://www.facebook.com…e=2&theat-er

Når en hund.. fuck..


Nakker de den? Jeg så ikke videoen til ende, da jeg har en mistanke om, at hunden får en kugle. Det har jeg ikke behov for at overvære.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Nakker de den? Jeg så ikke videoen til ende, da jeg har en mistanke om, at hunden får en kugle. Det har jeg ikke behov for at overvære.


Tror det er en strømpistol, men er ikke helt sikker.
Hvorfor ik?
http://www.youtube.com/w…a9fCK6Y0bu4

http://www.youtube.com/w…FkC_fJ9vft8

Mere om historien.

Jeg kan afsløre, at køteren lynhurtigt bliver mæt af dage.


Mht. Greenpeace og andre, så får de svaret "Jeg er allerede medlem, hav en god dag"

Telefonselskaber får svaret "Kan du gøre det gratis? Ellers slår det ikke mit nuværende".

Økologiske og grønne elskaber får svaret "Dø!"
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Elselskaber: "Jeg bruger ikke strøm".

Mobilselskaber: "Jeg har mit eget". Men jeg overvejer det demonstrative blik på standen, for så at nævne pågældende selskab.
Lose all to save a little
http://www.vibrugerikke.…velser.aspx

"Sælger: Det er XY fra Falck. Vi kører en kampagne på tyverialarmer. Har du tyverialarmer i forvejen?

Mig: Nej, jeg bruger ikke tyverialarmer.

Sælger: Man kan oprette sig for 0 kr i denne uge.

Mig: Jeg bruger ikke tyverialarmer. Jeg betaler ekstra for min forsikring i stedet og får derfor nye ting på den måde."


Heheheh!
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Haha.

De der grønne elselskabsting er virkelig sleske. For ikke så længe siden prøvede de med alverdens løgn og sleskeri at få konen til at tilmelde sig alt muligt (bindende) lort. Det var åbenbart meget vigtigt at hun skrev under foran butikken og ikke tog det med hjem og undersøgte det.

Svin.

Jeg hader at blive forulempet på gaden. Det er åbenbart OK, fordi det er Greepeace, Amnesty og grønne fupselskaber. Jeg formoder folk ville synes det var anderledes, hvis det var Libresse, Skoda og dr. Oetker.
fck-medløber.
Facere generelt har jeg fundet ud af ofte responderer på et klart og bestemt nej som sagtens kan siges på en venlig måde. Forstår de det stadigvæk ikke, har man i min bog hjemmel til at være flabet.

Greenpeaces facere har jeg det en smule svært med. Jeg kom op og diskutere med én engang omkring et emner der interesserer mig både personligt og professionelt, og det var eddermandme slapt det hun havde at komme med. Cherry-picking forskningsresultater og personlige holdninger der havde ca. lige så meget hold i virkeligheden som mine mesterskabsdrømme har som AGF-fan. Eksempelvis var hun meget i mod atomkraftværker og mente samtidig også at vi skulle lukke alle vores kulkraftværker og leve af vind og sol. Og så måtte vi jo så bare "finde på noget andet" vi kan lave strøm af på en mørk vinterdag hvor vinden ikke blæser.
AGF ftw!
Jeg er socialt handicappet, så jeg sætter virkelig ikke pris på at skulle i kontakt med fremmede på en sådan indladende måde. Jeg hader også den obligatoriske "Jeg kigger bare" når man er i tøjbutikker. Lad mig være. Men meget falder jo også tilbage på mig selv og mine sociale aversioner.

Det værste er dog når man kommer gående og åbenlyst fører en samtale med en kammerat, og vedkommende sælger så alligevel afbryder. Det har jeg flere gange påpeget som værende uhøfligt, men sjældent med en respons som har virket forstående. Hvilket får mig til at være endnu mere insisterende. For det meste skyr jeg dem, som katten skyr vandet - nogenlunde samme kropsholdning.
Lose all to save a little
annonce