Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeps, det gjorde han da. Han var dog ikke så god til at modtage samme, blev irriteret og forsvandt hurtigt igen. Det synes jeg er ærgerligt, da han som sagt var good fun, i starten da han havde overskud. Og helt ærligt, den slags er da kun med til at gøre forummet her til et underholdende sted, right?
@Matias

Igen har du formået at komme med en forklaring på hvorfor jeg skriver som jeg gør. Nu er det altså noget med at vi ikke kan tåle hvor dygtig du er til at diskutere på et fodboldforum. Nærmest som var formatet og metadiskussionen nu vigtigere end indholdet i indlæggene.
Jeg sidder ikke og lægger mærke til hvem der vinder hvilke diskussioner, jeg har bare noteret mig at du flere gange har benyttet dig af samme gamle argumentationsform, hvor du - efter min mening - tit bevæger dig ud i de her metadiskussioner og sætter din plade på. Thats all.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Nu kan lillebror jo godt klare sig selv, men er det eneste Matias har hævdet ikke, at han er god til de situationer, hvor det ikke nødvendigvis er indholdet, men mere kvaliteten af de små svinere, der betyder noget ?

I så fald er det svært at være uenig med ham.

For det er han sgu´ ret god til.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
At læse^^

Topcat. Nej, det synes jeg ikke passer. Jeg har, som Razz skriver, kun fokuseret på, at jeg tror jeg har det tvivlsomme talent, at være god til køre en herlig omgang thrashtalk, når debatten tager den form. Og, igen, ikke at jeg er synsk, men jeg synes det er tydeligt at visse brugere let kan bringes ud af fatning, på trods af at de - for de flestes tilfælde - er både begavede (sikkert også langt mere end mig) og velformulerede. Jeg er i øvrigt ikke interesseret i at vinde diskussioner - som oftest læser jeg bare med, når emner jeg ikke er hjemme i diskuteres. Så kan man altid spørge, hvis der er noget man ikke lige har fanget. Udvikler en debat (jeg deltager i) sig til personangreb, handler det derimod om at vinde. Jeg synes der er stor forskel.
I øvrigt er jeg blevet sat til vægs fra tid til anden. Jeg husker engang jeg blev sat af Razz, da han kørte sit Finn Nørbygaard show og byttede om på Maradona og Madonna. Dengang, i mine tidlige rookiedag, blev jeg fanget som en flue i et spindelvæv. Eller når tyrkermafiaen med Steve Heighway i spidsen har kaldt racist - der har jeg mistet overblikket, som ellers er min evne at få mine modstandere til at gøre, når der trækkes på den slags nedladende kald. Eller af Magical, der i sin fuldstændige Brøndbytrance har fået kørt mig så langt ud på irritationens sidespor, at jeg havde svært ved at bevare fatningen. Sådan er der så meget - men jeg logger jo på igen og igen, og jeg synes man med tiden lærer at sætte pris på disse små infights, nærmere end man forbander dem. Eller, jeg tror i hvert fald det er sundt at vinkle dem sådan. Som noget sjovt (og ikke mindst upersonligt). Så det har jeg valgt at gøre.
Den eneste, der vel har sagt noget fornuftigt i denne tråd, er FCK-styrer.


Tager det som et kompliment.. Takker af hjertet!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
jeg forvirret render rundt og leder efter det auditorie jeg skal være i. Blot for at finde ud af det først er 2 timer senere timerne bliver afholdt!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
... man kommer til at tage for meget kølnervand på. Jeg har efter flere års pause købt Acqua di Gio igen, og havde åbenbart glemt hvordan den skulle doseres. Damn!
... mærkelige mennesker begynder at tale til mig, mens jeg venter på bussen. Jeg blev udspurgt om, hvad jeg lavede og fik derefter lige fortalt hele verdenshistorien. Han fortalte, at jeg skulle være meget opmærksom på venstreorienterede universitetsprofessorer, så jeg ikke blev præget. Kommunisme er nemlig noget værre noget! Godt at vide.
Særling.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
....køreskoleelever sendes ud i rush hour når de end ikke kan noget så basalt som koblingspunktet. Idioten gik i stå 5 gange fra Grønningen til Østergade.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce