Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Fair nok, var af ren nysgerrighed, og fint at der er sket en udvikling.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Når I hentyder til "dobbeltbrugere" mener I så flere samtidige brugere eller flere brugere over tid, men kun een af gangen?
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Flere brugere samtidig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
det kan være begge
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Jeg bukker og takker for svarene, der dog var en smule tvetydige.

Min baggrund for at spørge, var egentlig mest hvad Cabra har været, selvom et generelt svar havde været fint til en anden god gang.
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
det husker jeg ikke, og det spiller vel ikke den store rolle? Evt kan han nok selv uddybe hvis han har lyst og kan huske.
Dette er en signatur.
Skrevet af Curtis
Jeg synes sgu lidt det er smukt, at Cabra med sine tidligere brugere har gjort så stort indtryk, at folk stadig husker dem. Det skulle ikke undre mig, om Sir_C stadig brokker sig over Cabras manglende substans, når han engang er gammel og grå på et plejehjem.

Og så hader jeg når man skal tidligt op lørdag.
Skrevet af Sir , moderator
fryd!
Dette er en signatur.
Skrevet af Kasper.s
Hader når man sidder og brænder inde med sin mening, når man ikke er i stand til at kommentere på artikler på eb.dk, fordi det er så fandens en tur at blive medlem af det nationen.
Liverpool AaB Ishockey
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Haha
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Jerikov
Hæ-hæ..

Bare meld dig ind Kasper...kald dig Vivi...ud med din harme...og så skynd dig tilbage.
Vi kigger ikke !
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Bosse1983
Når kællinger skal køre bil, hvilket resulterer i, at de bakker ind i og vælter min motorcykel. I stedet for at stå ud og se hvad der sker, tjekker man lige spejlene, hvor man intet for øje på fordi man kører et lokum af en 4-hjulstrækker. Man trækker på skuldrene, tænker at det sgu nok ikke var mig der lavede den lyd, bakker igen og skubber cyklen en halv til en hel meter før man stopper. Det er så her man vælger at stå ud og se hvad der mon sker.

Fy for helvede for en smatso! Senere står både hende og det fedladne fæhoved af et trøndersvin hun kalder sin mand og forsøger at argumentere for, at skaderne, som sjovt nok kun er at finde på den side den landede på, ikke kan være kommet ved det "lille" sammenstød. Hun rørte den jo kun lige og stoppede med det samme. MY ASS!!!

Aldrig har jeg i den grad overvejet om den korte tilfredsstillelse, ved at smadre en anden persons fjæs ind med en brosten, ville opveje et par sure år i skyggen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Misfits
Det var sgu godt og grundigt nederen Bosse. Et er skaderne, men når folk bagefter forholder sig til klokkeklare beviser som Ahmadinejad gjorde til Holocaust, så må det godt nok være svært at styre sig. Du gav hende forhåbentlig en chauvinistisk omgang.
Bliver alle skaderne dækket af hende?

Går ud fra det er norsk, men hvad betyder trøndersvin?
--
Skrevet af Bosse1983
Jeg går kraftigt ud fra at de betaler og jo, jeg blev pænt negativ. Til alt held var det lige ved politistationen, så inden jeg kom ud fra banken, stod der en betjent og skrev rapport. På trods af politiets tilstedeværelse, kom der et par mindre pæne gloser fra mig. Det virkede egentlig som om politimanden syntes at det var berettiget.
Et trøndersvin btw, er et svin fra Trøndeland, eller Nord-/Syd-Trondelag hvis man skal være korrekt. De har den klammeste dialekt og mentalitet der svarer til den vestjyske stereotype, især når det gælder penge.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af elendil
@sir-c

Nej, det spiller ingen rolle som sådan, bare ren nysgerrighed. Flere brugere over tid er so-so i min bog, mens flere samtidige brugere, fx en seriøs og en useriøs, er tæt på at være til grin.

Men det lader ikke til Cabra har tænkt sig at uddybe, og det er også helt i orden.

Jeg hader når man har undergået en vanvittig operation på hele 5 mins, og derfor ikke må så meget som tænke på noget som helst fysisk i tre uger.
fck-medløber.
Skrevet af Cabra
Hvad vil gerne vide? Jeg har haft nogle uheldige brugere for nogle år siden, og blev af den grund banned. Jeg har vel haft denne bruger i 1 1/2 år, og har aldrig gjort brug af en dobbeltbruger.

Skrevet af elendil
Det var faktisk bare det jeg ville vide.

God lørdag.
fck-medløber.
Skrevet af Cabra
Bare i orden:)

Og lige over.
Skrevet af Flying Ace
...når man som teater-interesseret ikke kan få billetter til en forestilling, fordi de er solgt til en gruppe fatsvage småliderlige tøsebørn der bare gerne vil se Jude Law, fordi han er jo totalt røvlækker og hammer-nice. Ved ikke om de havde regnet med at han hoppede ned fra scenen og torpederede deres skambamser.

Køb en plakat og se nogle klip på youtube i usle skøger.
Skrevet af Mr. Pink
jeg ser halvdelen af indbyggerne på Nørrebro køre rundt på cykler, der ikke er deres. (drenge på damecykler har klart majoriteten)

jeg ikke kan sove fordi ressourcesvage?, ubetænksomme?, ligeglade? forældre lader deres børn køre rundt på tunede knallerter kl. 01 en hverdags aften

når psykopater angriber politiet

når folk taler umådeligt højt (denne "talen sammen" kan vel sagtens betegnes som råben), selvom de går ved siden af hinanden eller sidder sammen.

når een familie kan terrorisere 23 familier, således at det er de 23 famlilier, der bliver nødt til at flytte.

Der er noget grueligt galt.

(men alt dette er folk vel enige i, og så diskuterer man det ikke på bold.dk eller hvordan?)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0