Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af den fremmede
Bulletproff

ja klub stuka er et udmærket sted, der har dog være totalt proppet de gange jeg har været der og så oplevede jeg at folk var liiiige unge nok, men nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel du er. Men det er da sikkert et fint lidt mere alternativt sted i forhold til mange andre steder.

Det nye sted over for buddy holly, overlook hotel caretakers (hver anden weekend) er nu et ganske hyggeligt sted, selvom det for mig lidt mere er et "opvarmingssted". Jeg savner et sted efter sway har lukket, hvor jeg må tage mig selv i at gå på det forfærdelige waxies, og har dagen efter svært ved at se mig selv i spejlet.
Skrevet af Geddar , moderator
"Det var da godt nok også nedtur Geddar. Har du ikke andre virksomheder du kan henvende dig til? "

Jo, der er da masser jeg kan henvende mig til og der er en del forskellige specialeidéer, men det er bare pisseirriterende at have smidt så meget tid i vasken.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
Ja, det er enormt surt. I januar kørte jeg også intensivt på i forhold til en af vores kunder, som jeg gerne ville (og stadig vil) have til at overgå til et system (it), som både de og særligt vi vinder på. Jeg var til 5-6 møder og skrev og ringede stort set hver dag frem og tilbage med kundes it-chef. Til sidst hoppede han fra, fordi han, tror jeg, havde svært ved at læse den tekniske specifikation - hvilket så rammer tilbage på mig, for den skal jeg jo kunne forklare ham. Men jeg var ikke dygtig nok til både at overskueliggøre dens indhold samtidig med ikke at skubbe ham væk (tror det berørte hans faglige stolthed). En masse spildte kræfter der. Og en gevinst på 40.000 - 50.000 kroner pr. mdr. vi gik glip af. I en presset tid som denne, er det heller ikke vildt godt at skulle gå videre med sådan et (manglende) resultat til chefen, så det irriterede (og irriterer mig egetnlig stadig) voldsomt.
Skrevet af Geddar , moderator
Det lyder sgu også surt, Matias!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Farfán
Jeg igen skal holde pause fra løb pga skinnebensbetændelse, men nu tager jeg ingen chancer og begynder først når jeg ingen gener har. Fyssen anbefalede 10 dages ibuprofen kur.

Det eneste positive er at jeg så kan begynde og løbe igen, når vejret egner sig mere til det. Det sgu en underlig skade, det gør ikke ondt er bare overdrevet træt i det ene ben og anklen. Ja jeg har været til fys og få løbestilsanalyse, og derefter indlæg pga. for høj svang.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Bosse1983
Jeg arbejde tidligere med at indsamle investorere, primært i forbindelse med anparter i containerskibe mv. Jeg husker et af de sidste projekter, hvor vi havde lagt på den gode side af 1000 arbejdstimer, og endelig var begyndt at kunne samle trådene. Nærmest fra den ene dag til den anden røg stålpriserne igennem loftet, og den engelske pund gik i bund. Investorerne kunne ikke være forsvundet hurtigere, havde vi haft en faldlem i gulvet. Den slags gør ondt helt ind i sjælen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cheech
...jeg skal bruge to fridage på "personaledage", hvor fredagen bruges på otte timers Latterkursus, som forløber således:

http://www.youtube.com/w…70jWPWBoySI

- dog var folkene på denne video meget mere tilbageholdende end mine kollegaer.

"Nu skal du præsentere dig for din kollega, og sige hvem du er. Gennem latter"

Det stimulerer selvfølgelig mig som medarbejder, at min chef stikker sin hånd, formet som en mobil, op i hovedet på mig, for at indvie mig i sin sjove indbildte samtale, hvorefter hun bryder ud i en manisk latter. Why wouldn´t it.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Morratz89
... min computer efterhånden har været til reparation i en måned!!
I'm a master debater!
Skrevet af Hr. Undertegnede
..jeg ikke kan finde min fjernbetjening
Skrevet af Sven Sved
...når kendte mennesker får lov til at udstille deres uvidenhed i den bedste sendetid. Lige nu sidder "komikeren" Wulf og blamerer sig selv i Hvem vil være millionær. Ser normalt aldrig det program, men er blevet hængende fordi han er så hjerteskærende dum, at det næsten er komisk. Han bliver kun holdt inde i kampen af sin kvindelige makker.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Cabra
Enig. Man er godt nok ikke alt for skarp, når man ikke kan Enhedslistens bogstav ej heller ved, hvad fredagsbønnen er.
Skrevet af Stodderkongen
Fredagsbønnen ved alle rygere hvad er.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af uden_benskinner
... hvis de altså selv ved, at det er fredag.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Smølfine
... jeg er blevet syg igen - og ikke engang kan nyde, at jeg så i det mindste kan sove længe, fordi jeg alligevel vågnede med hosteanfald kl. 5...
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Skrevet af HappyGilmore
man arbejder på et halvstort projekt på sit studie og ens makker hellere vil bruge 9 timer på facebook.. Hver dag.
Skrevet af fck-styrer
.. Man bliver såret og knægten ikke er mand nok til at give en ordentlig forklaring
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Svoger
Nåh, du slettede det om hvor han flyttede hen.Jeg hader når jeg ser den slags her:
http://ekstrabladet.dk/n…1315944.ece
En ting er at man forsøger at få det til at se ud som om vi er åhhh så politisk korrekte. Men nu har eb jo købt stadset, så eb har selv støttet det produkt, som de prøver at skandalisere. Godt arbejde drenge.

For øvrigt drak jeg en cocio her lidt tidligere, af en eller anden grund var de sat ret meget ned i Kvickly.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
... man på vej, i det ellers dejlige vejr, til Kvickly for at købe morgenmad, opdager to 70+ årige stå midt på gaden og snave. Det var simpelthen for klamt, selvom nogen sikkert vil mene, at kærlighed i den alder er smukt. Det kan godt være følelsen er, men det fysiske bevis på samme, var alt andet. Det var faktisk værre end at forestille sig gamle have sex.
Skrevet af Bosse1983
Hehe

Min svigermor arbejder på en afdeling for demente. Hvis de ikke har fat i nakken på dem, udvikler det sig til det rene rosinorgie. Jeg er blevet mødt af en ældre herre, kun iført en Brann-trøje og et par af disse limegrønne plastic-clogs, i færd med noget jeg tror, var et forsøg på at lave helikopteren.

Om natten går der lejrskole i den, så de er nødt til at have en gangvagt, for at holde folk i sine egne senge.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Moller
Angående indkøb i supermarkeder, hader jeg den stupide tendens angående "rullende" indkøbskurve.

Det er da fint,at der er et mindre antal til de ældre og de handicappede, men hvem fanden har fået den dumme idé, at vi andre skal trækkes med det ubrugelige lort?
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
annonce
0