Snak

Mere indhold efter annoncen
Er VØ = Verdens økonomi?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Virksomheds Økonomi..

Læren om hvordan man får en virksomhed til at fungere økonomisk og alt sådan noget..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
...den nye Volbeat sang bliver spillet. Det vaerste lort jeg nogensinde har hoert. Naturligvis bliver den voldspillet, for at "fremme" DK musik. Jeg tror ikke paa, at der er ingen paa P3´s redakation, der inderst inde kan lide det lort!
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
man vågner og knapt kan støtte på sin fod. og man ikke ved hvad der er galt det gør mig hidsig
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
... en af vores katte har pisset i gangen om natten, og jeg ikke opdager det, før det er for sent, og min fod har ramt søen.
Man betaler 4500 for bilreperation i maj, for derefter at se skrotbunken dumpe synet med et brag i dag, medmindre jeg betaler reperationer for omkring 5000 kroner.

Nogen der vil købe en bil?? Eller sælge en cykel??
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
moderator
Schæir det er sgu selvforskyldt. Katte, helt ærligt. Magen til sølle dyr...
Dette er en signatur.
Man er et dybt følelsbetont menneske! Det kan ikke passe at man ikke kan samle sig til noget som helst og tuder hele tiden, ´bare´ fordi forholdet med kæresten er endt! Det sgu da fucking useriøst at man skal bruge sine tysk timer på at sidde og tude og kun høre efter med et halvt øre!

HADER det!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
...dybt foelelsesbetonede teenagepiger graeder taarer over en eller anden dreng, der har forladt dem (argh, hader er nok et for staerkt et ord).
Skift fokus, soester, og taenk at han er ikke dig vaerdig i stedet for, og koncentrer dig om at laere tysk. Der er nok en god grund til at forholdet er endt. Du faar sikkert mere brug for tysk, end for ham.
I oevrigt ved du jo, at der nok skal komme en anden en i faelden. Hvorimod du nok ikke faar chancen for at laere et hovedsprog igen (helt gratis endda).
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Hvorimod du nok ikke faar chancen for at laere et hovedsprog igen (helt gratis endda)


Argh mon ikke jeg får rimelig styr på sproget, hvis jeg får min læreplads i Hamborg, næste år....

Det er iøvrigt dybt tragisk komisk at det var mig der sluttede forholdet..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce