Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej men det vil sgu være træls at dumpe sit SRP..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Jeg skrev SRP sidste år, og der var 2 i min klasse, der dumpede. De havde skrevet hhv. 9 og 13 sider, og de var omtrent ligeså dumme som får. Sjovt nok var de to begge tykke, blegfede lortepiger, der også lignede får. Min pointe er bare, at der skal virkelig meget til før man overholder opgavens krav i så ringe grad, at man dumper, så calm down.
Takker.. Nå for nogle minutter siden sagde min ene vejleder(som har læst den igennem og givet den ene karakter) at jeg det helt sikkert ikke er mig, men hvis det alligevel er, så går ham og min anden vejleder videre med det og klager sammen med mig..

Det hjalp sgu lidt på skrækken og nervøsiteten..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Min bekymring var dog ikke helt hen i vejret.. Fik at vide at sensor har dumpet mig, men mine vejleder har beget lagt mig til 7, så lige nu er der forhandlinger og ved først på tirsdag hvad det ender med, men den ender nok på et 4. Det er som sådanne også fint nok, men det sgu skræmmende havd en kælling af en sensor kan gøre ved ens karakter.. Det jo fuldstændig absurd at tre mennesker læser en opgave, de to af dem ligger den mellem 4-7, nærmest 7 og sensor dumper den med 00..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
man igen skal til at pløje diverse jobsites igennem efter et nyt job.
Y. N. W. A. #JFT97
D.B.R. inden for hvilken branche er det?
@ Zacha

Det er ikke nødvendigvis indenfor nogen specifik branche, da det først og fremmest er som lønningsbogholder jeg vil arbejde.
Y. N. W. A. #JFT97
D.B.R.
Faldt tilfældigt over noget i den kategori i sidste uge.
Mener det var i Næstved, der var et par stillinger.
...en idiot af en bilist vælger at følge blindt efter den forankørende ud fra en sidegade med hajtænder, uden at orientere sig. Jeg har før måtte stå på bremsen i sådanne tilfælde, men denne gang gik det sgu lige ind i siden af den anden bil.
Så mangler det bare at der bliver problemer med hendes forsikring.
27 grader på Mallorca alligevel?

Global opvarmning anyone?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce