Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bjarke
Kusk

Jeg var ovre ved en hæveautomat for at hæve penge omkring klokken fire i nat. En eller anden tumpe kommer hen, og vil tvinge mig til at hæve penge til ham. Det nægter jeg så, og han slår mig tre gange i ansigtet, inden jeg når at løbe fra ham (og hans idiotiske kammerater).

Ringer 112, og politiet kom egentlig forholdsvis hurtigt. Jeg kørte så rundt med dem for at finde idioten, men han var ikke at finde. Så halvanden time på politistationen med at udfylde rapport. Har noget ondt i næsen i dag... :-)
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Groundskeeper Willie
Får man egentlig ikke pengene erstattet af sin forsikring, hvis man bliver røvet?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af uden_benskinner
bjarke,

godt du kom ud af med skindet på næsen so to speak. sådan noget kan nemt gå galt og udvikle sig dramatisk, når/hvis man modsætter sig for hårdt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Bjarke
Han fik ingen penge, men jeg har også tænkt over bagefter, om man bare skulle have hævet dem.

Det foregik jo heldigvis lige ved hæveautomaten, så der er videoovervågning. Måske det kan hjælpe med at finde ham.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Groundskeeper Willie
Nej, det fik jeg godt fat i. Det var mere om det var smartest blot at lade dem få pengene, hvis man alligevel får det dækket af ens forsikring.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af 2.0
... folk, som er havnet i en eller anden form for kattepine, bruger udtrykket "Houston, we have a problem". Hold nu bare kæft og få hovedet ud af 1995´s røv.
Skrevet af Cheech
Det er en svær balancegang, Bjarke, men jeg hælder til at du gjorde det rette. Uagtet at resultatet så kan få det til at virke som en dårlig beslutning.

Det handler jo netop ikke kun om dig (for en god ordens skyld, det antyder jeg heller ikke du mener), men om at du ved at modsætte dig deres trusler har vist dem, at nogle mennesker ikke vil give dem hvad de vil have uden kamp. Du kan meget muligt være grund til, at de vil overveje om det kan betale sig, næste gang de tænker på at lave et lignende stunt.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Svoger
...gearkablet på min cykel fryser.
Gå nu væk kulde!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Kaffe
Won´t you share your fucking feelings with the group?
Niddets arkivar
Skrevet af Dano
når

DAB og deres helt og aldeles håbløse venteliste system, når jeg så retter henvendelse mødes jeg af arrogance og fuldstændig ligegyldighed FUCK DAB!!!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Aka101
.. ham jeg chattede med på ALKA.dk ikke fattede en skid.

'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Sir , moderator
folk knipser for at understrege en pointe. Eller slutter en sætning med "altså.."
Dette er en signatur.
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg har en (kvindelig) kollega, der, udover at være posh, doven, tomgangssnakker og meget andet, er VIRKELIG slem til sidstnævnte. Jeg forsøgte på et tidspunkt at tælle hvor slemt det var. Jeg mener hun nåede 19 på fem minutter.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Death Cube K
folk knipser for at understrege en pointe.

På den der hoochie mama-måde?
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Moller
Det er tilgengæld sejt, hvis man slutter en sætning med "ik´gå".
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Sir , moderator
Folk der afslutter en sætning med altså er folk der godt kan lide at høre dem selv snakke. Hvis man afslutter med altså, så giver man sig selv muligheden for lige at kommer med noget mere intetsigende lort.

Det med at knipse kan også være folk (oftest damer) der råber "VED DU "knips" HVAD? JA SGU - DET ER DET VI GØR" dø!

Det hader jeg!
Dette er en signatur.
Skrevet af MILANMILAN
-
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
HAH :D

Går i klasse med en pige der gør det når hun virkelig er blevet træt af et eller andet, så knipser hun og så får man hendes lange pegefingernegl stukket helt op i ansigtet næsten, mens hun så begynder at snakke højere for at understrege sin intetsigende pointe. Damn, det er også belastende.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Kusk
Det lyder altså som nogle irriterender kvinder, folk herinde normalt omgåes!

Jeg hader i øvrigt, at min fryser er frosset helt til.
Mvh.
Skrevet af Kaffe
Haha, Sir. Jeg har en svag anelse om, hvilken patologisk narcissist, du tænker på.
Niddets arkivar
annonce
0