Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
http://ekstrabladet.dk/s…1930257.ece

Fernando Olsen(ekspert i oplevelsesøkonomi)
Skrevet af Svoger
I og med det drejer sig om påstanden, at unge drenge/mænd laver unoder og uovervejede tåbeligheder, virker det ret svært. Så kan du kalde det generalisering, men medmindre man er opvokset i et totalbeskyttet miljø, så har "man" også set, oplevet og hørt om masser af den slags.
Heri taler jeg om, at have en lidt mere realistisk tilgang til hvad der sker.
Du drejede det over på at det skulle være noget decideret kriminelt det udmøntede sig i, og at man skulle kunne se det i sådanne statistikker, og jeg skriver, at unoder ikke behøver ende så drastisk.
Min påstand går så på, at de mange penge og meget opmærksomhed, kombineret med at der formodentlig stadig pumper en masse hormoner rundt i hovedet på en fyr i den alder, ændrer potentialet for de ting der bliver lavet. Det skaber flere overskrifter, at totalskade en dyr bil, end en gammel Opel Kadett.

Sådan, mere lægefagligt, er der for øvrigt mig bekendt bred enighed om, at en del af årsagen til ungdommelige overmod og manglende overvejelse af konsekvenserne, også ligger i at frontallapperne ikke er vokset ordentligt sammen. Og ifølge min psykologistuderende kæreste, at man nu først mener det sker i 20´erne - og senere for mænd end for kvinder.


Igen, jeg skal dog ikke forsvare Bendtners IQ - han er i en alder, hvor han snart burde have lært det, især efter så mange mærkelige episoder, som han nu har været igennem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Bendtner er flere gange blevet taget for lovovertrædelser. Spritkørsel og hærværk. Der efterhånden ikke længere tale om drengestreger, men derimod en form for karakterbrist.

Jeg er med på ungdommeligt vovemod etc., men det betyder ikke, at man, ansporet af rigdom og berømmelse, konsekvent kvajer sig. De fleste professionelle sportsfolk har jo ikke problemer med at opføre sig ordentligt, selv om der ryger mange penge ind på kontoen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Parfit
Passer det virkelig, som de lige har sagt på dr, at en promille over 1 ville have kostet Bendtner en månedsløn?
Skrevet af Slettet(441819190908)
http://politiken.dk/ibye…isundelige/

Nu må det stoppe. Selvom janteloven ikke nævnes her, så bliver det jantelovskortet spillet virkelig hårdt her. Stop så! Det kan ikke være rigtigt. Det gør fysisk ondt når folk har den mentalitet, ARGH!
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Bosse1983
Hvad er det helt nøjagtig du skaber dig sådan for? At EB laver en lorteanmeldelse eller at den svenske pendant til Nationen skaber sig over anmeldelsen?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(441819190908)
Jeg irreteres over at folk spiller jantelovskortet i fuldstændigt irrelevante sammenhænge. Det er jo blevet en undskyldning for alt.

Om anmeldelsen er fair vil jeg ikke bedømme, har ikke selv smagt burgeren, men mon ikke det kan gøres bedre. Troede i øvrigt Aftonbladet var et seriøst medie på linie med politikken eller Berlingske.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af MajorBuzzkill
Helt enig jonas.

Det er da for pinligt, at man kan svælge så meget i egen selvfedme.

Hvis deres produkt nu var så godt som de påstår, havde det været meget svært - selv for EBs anmeldere, at producere en så negativ artikel omkring dette.

Vi snakker vel for fanden også om burgere af McDonald´s/Burger King kvalitet?

Det er sgu da alligevel mad på et så lavt kulinarisk niveau, at deres forsøg på at promovere sig selv som værende én af verdens bedste burgere, er langt værre end en negativ artikel, som desuden sikkert ikke rammer langt ved siden af.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Jonas

Lidt med hensyn til din forrige historie herinde; jeg blev også overfaldet for første gang nogensinde her forleden - og så endda i den kamerafyldte Aalborg midtby.

Jeg var i byen, og jeg stod og snakkede med en bekendt udenfor, da en person som stod ved siden af mig, og som jeg aldrig før havde mødt, blev pandet ned. Jeg reagerer passivt forundrende, à la "hvad sker der?" eller "slap nu af", hvorefter overfaldsmanden - som jeg selvfølgelig heller ikke kendte - fluks sprøjter mig i øjnene med peberspray, som han tydeligvis havde klar i hånden. Totalt random!

Peberspray kan ikke anbefales - og i trent med trådens ånd; jeg hader det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bosse1983
Hvor herre bevares. Det er en lorteburger af typen som McD må kalde sandwich. Jeg har smagt dem i Oslo, da de serverer vegetar-burgere som kæresten forfalder til. Jeg synes de er bedre end McD og Burgerking, men det var aldrig et sted jeg ville gå, hvis jeg ville have en god burger med gode råvarer. Et af de få steder jeg ellers har smagt hæderlige kædeburgere er på In-N-Out Burger.
Det er ikke overraskende at EB-praktikanterne skaber sig. De er jo skræmt af alt der er fremmed, som skandinaver i al almindelighed. Ydermere står der i artiklen at der var 3000 mennesker igennem den dag. Man skal være godt dum hvis man stiller sig i kø på en fast food joint, hvis køen er lang. Så ved enhver at der ligges vægt på fast mere end food. At svensken bliver ramt på stoltheden overrasker vel næppe og det samme havde med garanti været tilfældet hvis scenariet var omvendt. At nogen er så hysteriske at de skriver en artikel om forargelsen, og småunger går i med begge ben, er bare endnu mere sørgelig. Det siger trods alt lidt om folks prioriteter. Hvad med at hade usikkerheden om det italienske valg, eller de amerikanske budgetforhandlinger? Hvis du leder lidt, finder du sikkert også nogle humanitære sager med lidt kød på?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MajorBuzzkill
Bosse

Det har da intet at gøre med at der ikke er masser andre ting at bliver vred over/hade. Nu var det bare denne jantelovsmentalitet, som blev stukket til - at det så derfor er irritation over denne, der bliver udtrykt og ikke en humanitær sag med kød på som du siger er vel logisk nok.

Der bliver skrevet om en given form for generende menneskelig adfærd, selvfedmen og modviljen til at anerkende andres holdninger, og især den måde der bliver gået i offensiven oven på én dårlig anmeldelse.

Nu efter at have læst dit indlæg, må jeg bare sige: Jeg hader når jeg skal have stillet spørgsmålstegn ved mine prioriteter, bare fordi jeg åbenbart ikke vælger den rigtige ting at udtrykke min vrede over på et givent tidspunkt.

Fordi jeg ikke lige skrev om netop det, du synes er vigtigt eller værd at bruge tid på, er det for tyndt at antage, at jeg ingen andre prioriteter har, som om denne side er den eneste måde man kan komme af med holdninger. Ud over det, overrasker det faktum at både det italienske valg og de amerikanske budgetforhandlinger skranter, vel i og for sig lige så lidt som den dansk/svenske jantelovsmentalitet - de er heller ikke ligefrem kendt for deres enighed og samarbejdsvillighed internt i de to lande.
Skrevet af Bosse1983
Der bliver skrevet om en given form for generende menneskelig adfærd, selvfedmen og modviljen til at anerkende andres holdninger, og især den måde der bliver gået i offensiven oven på én dårlig anmeldelse.

Nu efter at have læst dit indlæg, må jeg bare sige: Jeg hader når jeg skal have stillet spørgsmålstegn ved mine prioriteter, bare fordi jeg åbenbart ikke vælger den rigtige ting at udtrykke min vrede over på et givent tidspunkt.


Vi snakker stadig om artikelen skrevet, sikkert af en praktikant, med afsæt i diverse kommentarer til artikel i en svensk avis? Jeg tror det er heldigt, at bælterne ikke er frosset over, for ellers havde de med sikkerhed belejret København på nuværende tidspunkt. Kommentarene er jo, som det også er tilfældet på Nationen!, 100% repræsentative for den den øvrige befolknings holding.

Der går dog rygter om en gammel lov, som tilsiger at du har ret til at slå dem med en pind, hvis de krydser isen.

Ud over det, overrasker det faktum at både det italienske valg og de amerikanske budgetforhandlinger skranter, vel i og for sig lige så lidt som den dansk/svenske jantelovsmentalitet - de er heller ikke ligefrem kendt for deres enighed og samarbejdsvillighed internt i de to lande.

Så er jeg med. Det er altså konflikten som er interessant, og ikke de potentielle konsekvenser. Så forstår jeg bedre harmen.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MajorBuzzkill
Bosse

I tilfældet med den svenske burgerkæde, kan det da vel ikke være andet end konflikten, som er interessant? Jeg har i hvert fald svært ved at se hvilke nævneværdige konsekvenser den sag potentielt kan medføre.

Desuden var det, som rent gjorde mig en smule harm, mere at du fik udtrykt det på en måde, der i mine ører fik det til at lyde som om min reaktion på svenskernes skaberier omkring en burgerkæde, på en eller anden obskur måde skulle udelukke at jeg kunne have nogen interesse i at diskutere langt vigtigere humanitære emner, som dem du nævner.

Men nok om det, for jeg er naturligvist enig i at de to andre emner er langt mere interessante - dog forbeholder jeg min ret til at lade galden flyde, i en tråd designet til samme. At det så ikke var galde omkring humanitære problemer, betyder ikke at disse er mindre relevante i min verden, det var bare ikke dem, som blev taget til diskussion.
Skrevet af Matias
Jeg vil have burger i aften. Burger a la Johnny Rockets, med masser af grease, tykke løgringe og tykke skiver drueagurk. Det er vejen frem. Først skal der dog trænes biceps og ryg. Måske kommer jeg til at hade noget på vejen derover!
Skrevet af Adriaanse
..Der er en ulv i baghaven.

http://ekstrabladet.dk/n…1932077.ece

Håber dog, at de skrupskøre ulveentusiaster også vil arbejde for, at naturelskende storbybeboere får mulighed for at leve side om side med disse hundelignende væsener, som man sikkert har læst om, eller set i Zoo, hvor de sikkert virker nuttede.

Og jeg foreslår derfor, at der arbejdes for en ulv eller to i både Fælledparken i København og i Botanisk Have i Århus.
Skrevet af Bosse1983
Ahh, det er derfor du må have en skyder. Modtaget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Adriaanse
Jep - pløk en ulv!
Skrevet af Bosse1983
Tjah, jeg må sgu nok indrømme at jeg har vanskeligt ved at forstå forskrækkelsen. Jeg kan godt forstå at fåreavlere og andet finder det irrterende at måtte gøre mere for at passe på deres dyr. Omvendt finder jeg det decideret komisk at jægere, som typisk er det under påskud at justere bestanden af dette og hint, vil af med kræene, primært fordi de står for en procentdel af denne justering, hvilket giver folkene i fluoroserende veste mindre at skyde efter.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Okocha
... kræmmere indfinder sig på mit faste studiebibliotek.

I ny og næ er man så uheldig, at en flok fucking CBS-cand.merc.-douchebags i deres fucking joggingbukser og t-shirts med print ("why do they wear clothing with writing on it?") synes, at de da lige skal holde fucking gruppemøde på biblioteket, hvor jeg sidder. Der står jo rigtig nok, ved indgangen til 1.sal, at man godt må snakke sammen, sålænge man kan gøre det med måde. Men som retarderet CBS-affald kan man selvsagt ikke forstå den slags nuancer, så de skal da sidde og fucking plapre løs om "marginal costs" og hvad fanden ved jeg. Dø nu, LA-untermensch. Jeg bliver så træt, når jeg overvejer, at den slags enfoldige kræmmere mere eller mindre regerer verden.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af Pibe
Var du i gang med noget vigtigt?
annonce
0