Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror, at hun er imod princippet i "altid at være til rådighed", ja - hun er fx heller ikke på Facebook. Og så er hun sådan en lidt kunstnerisk, flyvsk type (kors, hvor hun er forskellig fra sin bror...), som i store perioder af sit liv ikke helt tænker sig om, før hun handler.

Og hendes kæreste oplevede det jo denne gang (ham har hun mødt siden sidste uheld) - han var ret chokeret, så tror i første omgang jeg vil overlade det til ham at give hende en velfortjent opsang.
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Ja man må håbe han lige giver hans holdning til kende. Hun skal da bestemt have lov til at have den holdning omkring kommunikation og det er fuldt forståeligt. Men så må hun lade mobilen ligge urørt når hun er hjemme og bruge den når hun tager ud alene. Hvis det var min kæreste og jeg havde oplevet at skulle finde hende frostkold og forslået på en mark så ville jeg nok insistere.

Når hun er under ´civiliserede forhold´ så kan hun slukke den, men når hun drager ud alene og er i potentiel fare så skal den være opladt og tændt. Lad os håbe at han blev så forskrækket at han stiller det krav.
En´s computer går ned. SOm et lyn fra en klar himmel. På dagen før FM10 udkommer. FML
man oplever uciviliserede, forsømte, uopdragne forkælede unge mænd (16-20 år), der opfører sig som om, de er de eneste i verden, der er noget værd, og at alle andre er i vejen for dem.

Var i færd med at hjælpe to turister, som var i Kbh for første gang, hvorefter tre af disse håbløse eksistenser vadede direkte ind i os, råbte i munden på hinanden, og nærmest skubbede disse forskrækkede turister væk fra rullebåndet så de tre kunne komme til. De så ikke andre end dem selv, fordi de ikke har lært andet hele deres sørgelige liv. Deres forældre har i sandhed gjort dem en enorm bjørnetjeneste.

Hader at blive pinlig berørt over at være dansker.

(det gik SKU for stærkt) Kæft hvor patetisk
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Du burde søge hjælp med al den pinlig- og flovhed.

Hende dameletten kan man jo også prøve at forklare, at mobiltelefoner kan slukkes, og hun dermed ikke er til rådighed før hun tænder den. Det kan hun jo så passende gøre, når hendes bovlamme krikke af et møgdyr smider hende af midt i Sherwood.

Nå ja: ...heste indgår i sætninger, hvor "uddød" ikke indgår.
fck-medløber.
Du burde søge hjælp, så du bliver i stand til at føle pinlighed og flovhed. Det burde mange mennesker
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
På Danmarks vegne? Det tror jeg ikke.
fck-medløber.
Når studentikose pigebørn ikke kan holde deres kæft i biografen, og kommenterer ALT havd der sker i filmen.

Min ellers så sindige kæreste hvæsede ´så hold dog kæft´, men uden den store effekt, andet end ´er der nogen der tysser på os´?

Nej, men om lidt er der nogen der tisser på jer ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
...folk ikke kender forskellen på ´at være pinlig´ og ´at være pinligt berørt´
When you drank the world was still out there, but for the moment it didn’t have you by the throat.
Er rettet mund gunerre.

Aha ha ah a hah lol lol lo roflmao


"På Danmarks vegne? Det tror jeg ikke. "

Nej, bare i al almindelighed
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce