Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Jeg kender godt selv fortræffelighederne ved væmmelsesenergien, men det er et farligt drug.
Lose all to save a little
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
@Kemo

Du er sød, Kemo. Men der er ingen grund til at fortælle sandheden, hvis du synes hun er et godt menneske. Så vil du bare fremstå elitær og usympatisk, hvilket må siges at være en høj pris for at optræde ærligt omkring et simpelt kulturelt smagsmæssigt anliggende, hvor det egentlig kun er din egen forfængelighed, der er på spil.

Kan du ikke bare i en af de kommende dage fortælle hende, at du rent faktisk har set koncerten, og at du syntes den var hamrende god! Så er den ligesom lukket, og jeres gode forhold kan formentlig fortsætte ubesværet.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Mercenary
Enig, John-Obi. Den slags ærlighed bliver sjældent belønnet positivt.

Det kunne være lidt morsomt sjovt, hvis Borger og jeg en dag endelig fik taget os sammen til at mødes og det så viste sig at jeg var Michael Carøe.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis
Carøe driver rovdrift på alt den goodwill sigøjnere har opbygget gennem årene. Not pretty.
Skrevet af Kemosabe
@JOMEG

Du har ret, men nu ser vi lige, hvad der sker imorgen, når jeg afleverer. Og hun ER jo en sød dame. Idag tog hun ligefrem fat i armen på mig i bare iver, mens hun fortalte løs.

For to måneder siden anbefalede hun mig et kunstmuseum. Ikke på grund af kunsten, bevares, men på grund af cafeteriets all-you-can-eat-buffet. Det er den slags ubetaleligt fryns man får med, når man tager sig tid til at opbygge en relation til personalet.
Skrevet af Mercenary
@Borger

Så ville jeg forfølge dig hjem på anmassende vis. Croone lidt. Drikke al din vin og på mandfolkevis nedgøre den due, du hjemsøges af. Fortælle om mine erobringer og croone lidt mere. Og banke på din dør igen tidligt næste morgen.
Lose all to save a little
Skrevet af Borger Louis
Det er ren fantasi, Mercenary. Jeg er stadig ikke overbevist om, at han findes i virkeligheden, Michael Carøe. Jeg har aldrig mødt nogen, der har mødt ham.

Måske Jussi har været til julekoncert og kan bekræfte hans reelle eksistens, eller om der blot har været tale om et hologram?
Skrevet af pharzon
Jeg er sikker på, at Sir_C må kende ham.

Udover at være en croonende, anmassende vin- og trussetyv er han jo primært kendt for at være FCK-fan (hvilket egentlig passer glimrende sammen). Du kunne jo spørge i deres tråd, Borger?
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Borger Louis
Haha. Det er ikke noget dårligt råd.

Skrevet af Sir , moderator
Kender ham ikke personligt men har oplevet ham. Endda til et arrangement Seifert havde arrangeret. Han havde afbleget fuldskæg og croonede for fuld udblæsning.
Dette er en signatur.
Skrevet af Borger Louis
Der kan man bare se!

Typisk det var Seifert/Jussi, der havde arrangeret.
Skrevet af Jussi
At nogen vil være bekendt at sværte mig til i samme sætning som Carøe.

Jeg foragter ham nærmest mere end Stig Rossen. Stig er trods alt klar over sin egen hæslighed.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af CFCHackney
... Man er på vej på arbejde med sporvognen, og at man får en bøde på €65, fordi ens billet udløb 2 minutter, før man hoppede på vognen.

Det er sgu en irriterende fornemmelse.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af TimE
Hvor er du henne siden du betaler en bøde i euro? Men det var da også noget bureaukratisk af personen der gav dig den, her i Danmark ville de nok have ladet den gå igennem.. Ihvertfald med mine erfaringer, de plejer at være ret "large".
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af CFCHackney
I Graz, Østrig.

Ja, jeg synes også, at den er en smule hård.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af SimonV
Kvinde hader når, hun ikke må servere fisse for børn.

http://www.dagens.dk/udl…er-2-klasse
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Skrevet af repos , moderator
...når jeg læser noget af og omkring Magnus Kjøller. Han er mere belastende end Martin Thorborg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Hvor er du henne siden du betaler en bøde i euro? Men det var da også noget bureaukratisk af personen der gav dig den, her i Danmark ville de nok have ladet den gå igennem.. Ihvertfald med mine erfaringer, de plejer at være ret "large".


Havde det været i metroen i København havde de dog stensikkert givet dig en bøde i hånden, hvis din billet var udløbet to minutter inden du steg på.
Skrevet af Narildsen
Samt på alle DSB afgange!
Skrevet af Zola


Havde det været i metroen i København havde de dog stensikkert givet dig en bøde i hånden, hvis din billet var udløbet to minutter inden du steg på.Jeg vil næsten garantere, at det ikke er tilfældet.
L’enfer, c’est les autres!
annonce
0