Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Så overarme er ikke haram?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kaffe
Jeg holder med Bosse: Fuck jer, og fuck jeres børn, og fuck alle jer børneapologeter!
Niddets arkivar
Skrevet af Matias
Altså den æstetiske forfængelighed er jo i direkte tråd med kirkernes og moskeernes arkitektoniske ditto. Det uforbeholdne mådehold - for den troende - er ganske vist et mål i sig selv, og udleves når enten troen er implementeret eller forholdene ikke er til andet. Men i abrahamitiske religioner er det vigtigt at missionere, og det må man gøre, på den måde der egner sig bedst til én, og efter de forhold, der omgiver én. Det er bl.a. derfor, man kan fortolke teksterne. At være hjælpsom er én måde. At vise sig fra sin bedste side, når man møder et andet menneske, er en anden. Ikke at der kun er de to, det er blot for at give nogle eksempler, og det er ift. det sidste, at forfængeligheden kan spille ind. Man må ikke overgive sig til det, men det kan være en fordel, hvis det æstetiske er med til at styrke oplevelsen af, at du er en person, andre gerne vil måle sig med, knytte sig til osv. Det er ganske anerkendt at det udtrykte maskuline og feminine er dragende på andre. På begge køn, men af forskellige årsager. Og det er videre ud af samme forståelse, at der er forskel på hvorvidt f.eks. en muslimsk mand og en muslimsk kvinde, må tage en ægtefælle af anden religiøs observans, end ens egen. Så det kan så at sige være en vej til at udbrede religionen - målet helliger midlet.
Skrevet af Matias
"Så overarme er ikke haram?"

- Jeg er sikker på, at Jan Gintberg ikke kunne have udtrykt det bedre :) Men nej, overarme - og mere præcist at træne sine overarme - er ikke haram.
Skrevet af Mercenary
@Matias

Den arkitektoniske æstetik er jo i og for sig ligegyldig i forhold til emnet om menneskelig forfængelighed. Der handler det ofte mere om at byggeriet skal stræbe opad imod Gud osv. At dét så også historisk tog overhånd med pyntesygen osv. er vel netop bare endnu en teologisk anke imod verdslig forfængelighed.

Men hvis vi holder os til emnet, kroppens æstetik i nutidens fitness-perspektiv, så synes jeg stadig at du har et stykke vej før du er i hus - teologisk set.

Hvis man er generøs af forfængelige årsager er man vel i øvrigt heller ikke helt i kridthuset på dommens dag. Siger bibelen.
Lose all to save a little
Skrevet af Jerikov
Merc, du kalder ikke præstekraven for pyntesyge.

Og heller ikke fuglen, du.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af fck-styrer
... tidlige morgenflyvinger! Det er simpelthen noget fanden og AirAsia i fællesskab har opfundet!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af MILANMILAN
Hvis du alligevel skal til Østen eller hjem til DK, så sov da i flyet FFS.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af quaz
@Matias

Træner du triceps? Den største muskel i armen er din triceps, selveste bicep musklen er faktisk meget lille og den behøver ikke den store træning, da man i rigtig mange øvelser laver delvis bicep træning.

Derudover, så danner du mest testosteron når du træner ben, så hvis du vil have store arme, så skal du også squatte.
København
Skrevet af Jerikov
Det kan hun ikke. Der er altid børn med på morgenflyvninger.

Og de løber rundt i gangarealet og kigger på hendes mange slikposer.

Hun får ikke lukket et øje.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af fck-styrer
Jeg skal bare til Bali, så nu ikke fordi flyveturen er så lang. Tre timer tror jeg. Og er egentlig ironisk flyveren kører først ved nitiden, men alligevel er man bare rokker tidligt oppe for ikke at blive slagtet i morgentrafik.

Jeg sover generelt aldrig i flyveren, dur jeg slet ikke til. Men glæder mig helt vildt til Bali!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Duck
Sådan en tur til Bali kalder på en klassiker: https://www.youtube.com/…9uWwquDNahU
Skrevet af Matias
Det er rigtigt, at følger man biblens eller koranens ord, da er der ikke meget, om noget, der tilsiger det kropsæstetiske. Men det er jo netop derfor, det er et teologisk område. Nu vil jeg ikke påstå, at man nødvendigvis kan læse fitness og kropsidealer anno 2014 ind i religionen, men mit udgangspunkt var sådan set også et andet, nemlig at bruddet med mådehold for det æstetiske, ikke nødvendigvis og i alle tilfælde er så stort et kompromis. Udvikling og evnen til at begå sig under de forhold, der er givet for én, er sådan set en forudsætning også for den troende. Holdningen til at der teologisk åbnes en dør, udspringer deraf. Og det er, ganske som du siger, en port til alverdens fortolkninger, hvis man ønsker det.
Skrevet af Matias
Hehe, jeg træner alle mine muskler, quaz. I hvert fald dem man kan få fat på. Jeg har trænet i 10 år, så jeg er efterhånden blevet klar over, hvordan de ting hænger sammen :)
Skrevet af Halil
Så iøvrigt en artikel om Danmarks stærkeste mand.

Det ligenede 250 kilo i squat og 160 kilo i shoulder pres(måske en variation).

Det var galskab.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af quaz
Verdens pt. stærkeste mand kan squatte 400kg. Av.
København
Skrevet af T-41
Emmelie de Forest der synger "Smells like teen spirit" giver mig øre-ebola.
\.
Skrevet af Slettet(351856201103)
http://sexmedludere.blog…9567374aa55

Kun 1 afsnit... blev ellers så glad da jeg fandt den.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af UdAfBusken
Gik det lige i pikken?
Skrevet af Jay Bee
Sikke en fantastisk blog, jeg haaber han laver flere indlaeg.
"For let´s face it - hun var ung, slank og luder - og det er tre ting jeg sætter utrolig stor pris på." Poetisk og aerligt
annonce
0