Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pharzon
Hehe, det var da ikke så lidt, du vil have at vide, Rune.

Jeg kan i øvrigt erklære mig 100 % enig med Okocha i hans ageren gennem hele diskussionen. Jeg har det på samme måde.

Jeg køber det, jeg synes er fedt, og at det så ofte vil være sammenfaldende med moden, det rør mig ikke.

Eksempelvis ultrastramme bukser og charmeklud ville jeg aldrig iføre mig.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Sir , moderator
Igen Garridb, der er ingen der siger jeg bruger for meget tid på noget som helst, eller at jeg er det ene og det andet. Jeg undrer mig bare over hvad der afføder disse kommentarer i denne diskussion. Det er jo dumhed. Og den slags har jeg det ikke godt med...

Jeg så gerne at vi kom disse barnagtige kommentarer til livs. Således at når snakken falder på tøj, sko osv, så er man fri for at høre om bøsser, metroseksualitet o.lign, fra folk der køber deres tøj i bilka eller på anden måde er ligeglade. Såfremt de er ligeglade kan de jo lade være med at blande sig. Det andet tyder bare på mindreværdskomplekser, lille pik, eller lignende... Og den ydmygelse ser jeg dem gerne sparet for, samtidig med at det vil gøre debatten om tøj bedre, mere brugbar og seriøs!
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Pharzon, det er faktisk ikke så meget jeg gerne vil vide. Iøvrigt så er det mig du er enig med først og fremmest, ligesom Okocha var det ;)

Og nej jeg skal sgu heller ikke i gulerodsbukser og halsklud. Det er sgu da tåbeligt ikke at købe tøj man ikke føler sig godt tilpas i eller synes er pænt, bare fordi man skal høre ind et vist sted.
Dette er en signatur.
Skrevet af the magpie
Det med om folk er bøsset klædt på har vel mere at gøre med den måde de opfører sig på. Løse håndled og den slags.
Jeg har flere lyserøde skjorter og også et par stramme t-shirts og jeg føler mig bestemt ikke bøsset, når jeg tager dem på.
Når Sircum skriver, at han betaler 1500 kroner for en T-shirt så får jeg da næsten kaffen galt i halsen. Jeg synes det lyder helt vildt, men på den anden side, så vil jeg sgu nødigt skrive her på siden, hvor meget jeg betaler hos skrædderen, når jeg får ham til at lave et nyt jakkesæt.
Hvis jeg så er homo, fordi jeg godt kan lide at gå i noget tøj, der passer mig 100% fordi det er syet specielt til min smækre krop, så må jeg jo leve med det. Om mit jakkesæt er gråt, sort eller har striber er ligegyldigt, bare det er komfortabelt, og jeg har det godt med at bære det.


Men faktum er vel, at I begge er ude på et sidespor (Geddar/Sircum), når den ene af jer skriver at: fint tøj = bøsse, og den anden skriver træsko og genbrugstøj = landmand. En anelse forsimplet selvfølgelig, men det er ikke meget ved siden af.
Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
Skrevet af Garrideb
@sir_c

Ved bare at ignorere sådanne bemærkninger, viser du dig jo netop som "den store" i debatten.

I øvrigt finder jeg:

"Således at når snakken falder på tøj, sko osv, så er man fri for at høre om bøsser, metroseksualitet o.lign, fra folk der køber deres tøj i bilka eller på anden måde er ligeglade. Såfremt de er ligeglade kan de jo lade være med at blande sig. Det andet tyder bare på mindreværdskomplekser, lille pik, eller lignende"

Mindst lige så plat og dum som en automat-stempling af mænd, der går op i tøj, som fimsede.
Skrevet af Sir , moderator
DOH! Magpie...Drop nu hele den homosnak for satan!! Hvorfor skal ordet homo konsekvent bruges i tøjdebatter?

Er det bare mig der er helt fra den, eller det sådan i provinsen eller i dele af København hvor jeg ikke kommer, at hvis man diskuterer noget tøj, så er det helt naturligt at ordet homo bliver inddraget? Hvad er det der afføder dette? Ville det svare til at hvis kvinder diskuterede om de skulle have en diesel eller en benzin bil, så må de nødvendigvis være lesbiske? Eller i hvert fald på anden måde være maskulint anlagt? De kan ikke bare være oplyste omkring hvad de køber for deres penge?


Garridb, hvad andet end mindreværdskomplekser afføder den slags kommentarer? Dumhed?
Dette er en signatur.
Skrevet af Britz
Cosa:

Jeg mener bare man skal bære det man føler sig bedst tilpas i. Så går man ikke helt galt i byen. Hvis man bare køber det der er moderne, men egentlig ikke rigtig føler sig hjemme i det, så kan det i den grad ses, og så er pengene spildt. Så er det bedre at lade være!

Dejlig kommentar.


Generelt er det for let at afskrive mode som værende synonym for homoseksualitet. Der er mange stilarter, og jeg tror ikke nogen herinde vil kalde hiphop-stilen for gay. Af de folk jeg kender der går i sådan noget tøj, bruger de mindst lige så mange penge som folk der går i Hugo Boss osv. At jeg synes mere om den sidste stil end om de løse hængerøvsbukser er jo bare en smagssag. Det gør mig ikke mindre hetro. Selv foretrækker jeg tøj som ser godt ud og har nogle farver jeg synes om og som passer til det øvrige tøj jeg har. Jeg har ikke et kæmpe klædeskab fyldt med tøj, og uanset om jeg fik råd til det eller ej en dag, så tror jeg heller ikke at jeg ville få det. Flere af mine venner har det, og det er cool med mig. Jeg vælger så bare at bruge mine penge andre steder.
Men når det er sagt, så er der da forskellige stile jeg aldrig ville rette mig efter, som f.eks. det tøj de små konfidrenge går i, hvor man kan se 80% af deres røv, fordi deres lavtaljede bukser er trukket så langt ned og hvor de er smalle ved anklerne. Det er grimt i mine øjne, men det er da op til dem. Det gør dem ikke mere homo i mine øjne. Man kunne måske fristes til at sige at de er uselvstændige og bare følger strømmen, men man ved jo sådan set ikke om de føler sig tilpas i det. Hvis de gør det, af den ene eller anden grund, så ser jeg intet problem i det.
Skrevet af pharzon
Rune..

Ja, det har du ret i; jeg er også enig med dig i din tilgang.

Jeg har én gang haft et par af de der stramme bukser på, fordi jeg var pisse stiv og hældte øl udover mine egne. Det var fandme ubehageligt.

Jeg følte mig dum og mine boller kunne nærmest ikke få luft. Hader at få klemt kuglerne.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Geddar , moderator
Sir_C

Når vi jyder siger homo, fimset, bøsset osv så refererer det 99 ud af 100 gange til ordet feminin. Du lægger ALT for meget i det.

Hvordan "jeg mener der findes en grænse, osv.." er udtryk for mindreværdskomplekser må du sgu godt uddybe.

Slap nu af menneske, du er sgu da ALT for let at få op i det røde felt bare snakken nærmer sig det her. Var du ikke også ved at rykke hovedet af en i Sko-tråden?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Feah
SirC er da bare en ildsjæl når det kommer til: Kampen Mod Dumhed (- FitnessRune slår til igen) :-)
"This plane is definitely crashing This boat is obviously sinking This building's totally burning down And my, and my (a whole bunch) And my heart has slowly dried up"
Skrevet af Sir , moderator
Lægger for meget i det? Igen, hvem er er feminin? Hvad triggede at du nu IGEN skulle ind og bruge disse ord? Hvorfor nævner du det med en grænse, hvis det ingen relevans har?

Jeg er bestemt ikke oppe i det røde felt, så havde jeg kaldt dig en masse grimt, der er nogle idiotiske ting på bold.dk jeg bare gerne så aflivet!
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Feah du har helt ret!

Dette er en signatur.
Skrevet af Garrideb
@sir_c

Først og fremmest er jeg helt på linje med, at man bør kunne diskutere noget, uden en eller anden skal blande noget irrelevant ind i det.

Når det så er sagt, har jeg lidt svært ved at forstå dit ræsonnement. Dine eksempler er i hvert fald ikke velvalgte.

"Hvad er det der afføder dette? Ville det svare til at hvis kvinder diskuterede om de skulle have en diesel eller en benzin bil, så må de nødvendigvis være lesbiske"

Nej, men hvis de f.eks diskuterede alufælge, fart og ræs + de begge var korthårede, brede og piercede, ville jeg nok tænke mit. Akkurat som jeg gør det, når jeg ser Ole Henriksen på skærmen.

Men jeg går nu ikke så meget op i det, idet folk seksualitet er deres egen sag.
Skrevet af Geddar , moderator
Er det ikke ligemeget hvem JEG mener er feminin, og hvad MIN grænse er? Og relevansen finder du i starten af denne diskussion.

Men hvis jeg nu siger at det er himmelråbende dumt at skrive at der findes et sted hvor interessen for mode osv (ting de fleste mennesker i DK sandsynligvis mener er en feminin interesse, som Garrideb også skriver) kan blive så stor at det påvirker maskuliniteten, er du så glad?

Det er da en håbløs diskussion at fortsætte når nu emnet var så simpelt. Skal vi ikke bare holde den, før vi begynder på skældsord osv?

Edit: Husk nu jeg ikke mente at folk seksuelt var til det andet hold, men blot brugte ord vi jyder forbinder med ordet feminint.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sir , moderator
Geddar, jeg fandt lige et andet citat fra dig i en helt anden tøjtråd der endnu ikke har været nævnt her. Her er samme debat, hvor jeg argumenterer mod den sørgeligt tendens vi også ser her, og du så brager ind med dette indlæg:

"Sir_c

Tingene kan vel godt blive FOR metro...!? "


Nu kan jeg så godt tænke mig (igen) at få at vide, hvorfor er det du går så meget op i det? Hvad er det der sætter det igang? Hvem er FOR metro? Har du eksempler på den slags? Det er nu 3 forskellige tråde, som alle omhandler tøj, hvor du har været inde med indlæg, der handler om at ting kan være FOR metro, for bøsset, for fimset. Du har endnu ikke nævnt hvad det det er? Hvordan man definerer hvad der er for meget? Er det sådan en standard ting du skal fyre af når snakken falder på tøj Geddar? 3 forskellige tråde om tøj, og du skriver det samme i alle sammen. Har du mon snart noget nyt at byde på? Tør man håbe?
Dette er en signatur.
Skrevet af the magpie
"Er det bare mig der er helt fra den, eller det sådan i provinsen eller i dele af København hvor jeg ikke kommer, at hvis man diskuterer noget tøj, så er det helt naturligt at ordet homo bliver inddraget?"

Jeg tror, det er dig. Jeg har i hvert fald aldrig oplevet det.

Desuden har denne diskussion vel gået på, hvor langt man kan gå før man ender med at blive kaldt det ene og det andet.
Du spørger jo selv: "hvor går grænsen?".

Tjaeh, hvad synes du selv. Hånden på hjertet. Har du aldrig set en mand i bussen/toget/gaden og tænkt ved dig selv? "Hold kæft en svans!"
Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg refererer til forrige indlæg...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sir , moderator
Som igen ikke er fyldestegørende. På den måde kan du jo, igen igen, blive ved med at slippe for at svare.

Du synes ikke det er pudsigt at du i 3 forskellige tråde, kommer med det samme indlæg? Det synes jeg. jeg synes også det er lidt pinligt, ikke at kunne forklare relevansen!
Dette er en signatur.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
http://www.frontiernet.net/ ~rainh2o/bad%20threads/Gay%20Thread%20congrats.jpg

:-D
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Sir , moderator
Geddar, inden jeg skal spille fodbold så lad mig prøve at skære det ud i pap for dig. Hvis ingen her i tråden er tæt på grænsen, hvorfor så nævne det? Det har jo ingen relevans? Naturligvis kan ting blive for bøsset, fx er bøsser for bøssede. Det har bare ingen relevans i denne tråd mellem helt normale mænd (går jeg udfra) og deres diskussion af helt normalt tøj. Og når det nu er 3. gang i 3 forskellige tråde du skriver dette, vil jeg da mægtig gerne høre hvad det er der gør, at du åbenbart føler dig nødsaget til at skrive dette så snart talen falder på tøj, på dette mandsdominerede forum.
Dette er en signatur.
annonce
0