Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af lss_1405
Hehe! FF eller Skovtur, det er ligemeget.
Skrevet af Hr. Undertegnede
..Man bliver spurgt om ID og ikke har det med nede i den Fakta hvor man har købt alkohol de sidste par år..
Skrevet af Rock\'n\'Ralle
Når man sidder og skal til eksamen i Naturgeografi og ikke kan komme igang med at læse op.
168215.
Skrevet af forza )-(enry
...jeg kan forbedre mig
Danmark: Football Club København England: Arsenal FC Spanien: Villarreal CF Italien: ved ikke AS Roma? Tyskland: NO WAY! NOTE: Lad vær med at tage mine indlæg alt for seriøst, jeg er jo trods alt kun en dum 13 årig dreng
Skrevet af lss_1405
...Jeg ikke kan se Le Mans
Skrevet af Toftlund
...man kun har en halv måneds tid til at beslutte hvilket studie man vil begynde på og ikke kan vælge!!
Stroke … pass … triangle … slide-rule pass … back-heel … tip … tap … slide-rule pass … neat triangle … neat triangle … neat tirangle … through-ball … languid stroke … flick … trap …
Skrevet af fck-styrer
Det da ikke svært.. Hvis vi snakker gymniasielle ungdomsstudier vel at mærke.. Da den nye gymnaise reform trådte i kraft i 06 blev det jo muligt at skifte mellem de forskellige skoler inden for det første halve år.. Så det handler da bare om at satse lidt.. Hvis du f.eks pt hælder mest til Gym, så meld dig ind, og hvis du i løbet af de første uger kan se det ikke er noget for dig, kontakter du bare din studie vejleder og så har du chance for at skifte til HHX eller HTX..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af lss_1405
HF er ikke en del af ordningen, hvis jeg husker rigtigt, kun STX, HHX, HTX.

Du kan selvfølgelig også skifte retning...
Skrevet af fck-styrer
Nårh.. Hov det vist rigtigt nok Iss..

Sorry..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Leandro
...når kvinder ved at svømme topløs i en svømmehal, søger at afsexualisere deres bryster. Ironisk nok, så tager 6 ud af de 10 kvinder der tiltog i aktionen, en push-up BH på når de forlader svømmehallen igen.

Hvis man beder mig om, at forholde mig til bryster efter kvinders humør, så vil jeg gerne frabede mig at få stukket dem op i snotten, når man står i en bar og prøver at bestille en kold øl. Hvor herre bevares!

Det er jo ikke en klub vi er medlem af, eller en forening vi betaler kontigent til, det er et helt primalt instinkt, at kigge på kvinders attributter. Skulle jeg også, kæfte op og brokke mig, fordi at kvinder kigger på min overkrop eller røv, det må vel være det samme?

Vil gerne snakke kønsroller og ligestilling, men drop det ulækre pladderfeminisme - fy for satan!

Og til spørgsmålet, om i gør det for jeres egen skyld... Ville i troppe op i nedringet til navlen og push up BH, hvis alle mænd var blinde? Nej vel..
Skrevet af tue69
@Leandro

Hvis vi skal fortsætte lidt i den samme rende så får jeg seriøst lange løg når nogle kvinder (ikke alle vel at bemærke) ynder at fremstille sig selv som en udsat minoritet til trods for at de er et bekræftet flertal på verdensplan.
Skrevet af pharzon
Leandro, i den forbindelse trænger et Malk de Koijn citat sig på:

"alt det feministiske pis startede I på fordi I ikke kunne få stift nok"

Ah ja. De tre gutter vidste sgu en ting eller to om livet.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af fck-styrer
Og til spørgsmålet, om i gør det for jeres egen skyld... Ville i troppe op i nedringet til navlen og push up BH, hvis alle mænd var blinde? Nej vel..


Det er nu lige lovlig meget generalisering det der.. For sådan hænger det nu ikke sammen.. Altså jeg kan da kun tale for mig selv.. Og der passer det da ikke.. Det handler jo om hvordan man har det med sig selv og sådan. Altås jeg har da mere selvtillid, hvis jeg føler at jeg ser godt ud. Hvis jeg har gjort lidt ud af mig selv, hvorimod om morgen er ens selvværd da bare lig nul.. Og jeg tror ikke jeg er den eneste kvinde der har det sådan!

Derimod ikke sagt at du ikke har ret. For det har du da uden tvivl i visse sammehænge.. Ser da en del kvinder hvor det er så tydeligt så tydeligt at der bliver spiller på patter og røv!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Leandro
Malk de koijn, er iøvrigt tæskefedt.

Men ja, jeg er godt nok træt af at ligestillingsdebatten, skal udkæmpes på den sexuelle slagmark. Lad os da snakke praktiske forskelle, som der bestemt bør gøres noget ved.
Skrevet af Væs Veto
Jeg hader når fodboldbanerne er knastørre, og man får store hudafskrabninger på balden/siden af låret, hvorefter ens underbukser sidder fast i såret, når man vågner om morgenen.

Leandro, hvor kom Malk de Koijn ind i billedet?!

Edit: Havde overset pharzons citat!
Skrevet af Toftlund
@fck-styrer
Det var nu Universitetsstudier jeg mente...men tak for den..
Stroke … pass … triangle … slide-rule pass … back-heel … tip … tap … slide-rule pass … neat triangle … neat triangle … neat tirangle … through-ball … languid stroke … flick … trap …
Skrevet af Leandro
@ fck-styrer

Selvfølgelig er det en generalisering. Men det er vel ikke mere, end den den generalisering der ligger til grund for før omtalte svømmehalsaktion. Vi kan meget hurtigt blive enige om, at forskel i løn og karrieremuligheder, mellem mænd og kvinder er uacceptabelt. Selvfølgelig bør mænd og kvinder få det samme i løn, givet de samme kvalifikationer. Ingen undskyldning.

Jeg mener blot, at kønsdebatten er flyttet fra det essentielle over til at handle om mænds opfattelse af kvindens krop. Ved Gud, der findes da ikke noget smukkere, som du nok tænker den anden vej rundt. Men jeg synes bare ikke det er fremmende for debatten, at vi skal forholde os til vores forskelligheder og behov, da debatten jo netop søger at skabe lighed på tværs af køn. Vi bør vel alle, udfra udgangspunktet i debatten, være lige sexuelt og lige i hjem.
Her tænker jeg at kvinden vel ikke ønsker at hugge brænde eller lægge nyt tag på, på samme måde som mænd ikke ønsker at indrette og romantisere hjemmet. (Der var ingen undertoner her). Prøver virkelig bare at ridse op.

Er du ikke enig i, at førend man kan have en sober kønsdebat, så er vi nød til, at komme disse sexuelle forskelle til livs?
Skrevet af fck-styrer
@ Toftlund

Når okay.. Hehe fair nok..

@ Leandro

Undskyld.. Jeg havde ikke lige fået opfattelsen af at det var det du vil diskutere.. Jeg har vist misforstået dit indlæg..

Hehe men det helt i orden.. Og jo jeg er helt enig med dig..

Iøvrigt hader jeg noget så grusomt at der er en eller anden spasser der skal nakke min fantastiske og umådelig dejlige kammerats tlf, så det er umuligt at komme i kontakt med ham! Det er på grænsen til det useriøse!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af LaberLatino
Folk i Supermarkedet skal finde deres småpenge frem, køen bliver længere, man kommer aldrig videre og damen i kassen på 44 år, og skal snakke om at blomsterne mangler vand og bla bla!
- Kom videre. NU!
Skrevet af UFFE1
Hehe. hvor handler du!?
Hader når italien filmer og bander sig videre...
når liverpool er på jorden!
GUNNERS 4 LIFE! 20 oktber 2007 på emirates første gang - ikke sidste
annonce
0