Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LaberLatino
Nettoen Tuborgvej/Lyngbyvej i Hellerup. For Satan den heks er langsom. Og hun er der hver gang jeg kommer derned. Hun griner af mig når jeg forlader butikken tror jeg!
Skrevet af lss_1405
Haha, kender den godt! Det er en forfærdelig butik, rodet og lille. (er alle netto ikke sådan ? )
Skrevet af Untitled
Haha, I to. Tjek mit indlæg på side tre...
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af fck-styrer
... Kvinder ikke kan køre bil! Okay jeg ved udmærket jeg ikke er den rette til at komme med denne udtalelse, men I morges(tidlig morgen) bevægede mig afsted mod Gram, i vores fantastiske super dejlige og lækre nye bil, mødte jeg simpelthen den største nar! Jeg køre på Ribelandevej, er på vej ud af byen, kører det jeg må og alt det der.. Der er så længere henne en sidegade som har udløb til ribelandevej, 5-10 meter før jeg passere, kan jeg se der er en bil på vej ud, ikke at den ikke må den, men regner selvfølgelig med at personen stopper ved hajtænderne, da der er biler over alt også i modgående spor.. Men da jeg så næsten er henne ved vejen, kører kvinden kraft edme lige ud i krydset og svinger til venstre, hvor jeg kommer fra! Fuck jeg fik et chok, hvis jeg ikke havde været hurtig på bremsen, havde jeg kraft edme kørt lige ind i hende! Ved simpelthen ikke hvad hun tænkte på, og i det spor hun skulle ud i, kom der også biler.. Hun skabte total kaos.. Der var dog heldigvis ingen der kom til skade, men det kunne godt nok have gået gruelig galt!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af LaberLatino
Jo, tror det er et must i en Netto butik at de skal være rodet godt til!
Skrevet af lss_1405
"hehe, skægt der er så mange der hader folk ved kassen, og jeg kan kun tilslutte mig mængden. Jeg ved altid lige præcis hvor mange penge jeg har i min pung, og jeg har som regel altid et gæt - inden for ti-tyve kroner - parat, på hvor meget det bliver. Skal jeg betale med dankort har jeg det fremme med det samme, og kører det gerne igennem når ekspedienten bipper min første vare, så jeg ikke sinker nogen. Ligeledes formår jeg at få fyldt mine poser på rekordtid, så ingen kan har noget på mig.

Men det er altså belastende, med de mennesker der går ned og begynder at pakke deres ting, deres pung stadig i deres tasker (ok, med mennesker mente jeg seføli kvinder!), og deres tanker alle andre steder end i den butik de rent faktisk er i. Når de får beløbet at vide, pakker de lige lidt videre. Så tager de deres taske, går op til disken igen, og spørger 100% sikkert:"Hvor meget blev det?" Du har lige fået det af vide, din ko, og søreme om det ikke også står på den der lille elektroniske dims! Så tager hun sin pung langsomt op af tasken og begynder at lede efter kontanter, vel vidende at hun ikke har nok. Langsomt får hun fedtet dankortet frem, og så kommer den uundgåelige: Nu vil hun gerne hæve et eller andet fuldstændigt latterligt stort beløb over, som de to så skal til at forhandle ned til et rimeligt beløb. Og søreme om ikke hun bliver stående og venter på returpengene istedet for at pakke videre på alt det lort hun har købt.

Og derfor er det mænd, der skal handle ind altid! Så ville der i øvrigt heller ikke blive købt alt det der impuls-lort... "

Skide godt skrevet, og når man har arbejdet som kassedame i et år i Superbest så kender jeg det godt!

Har du selv siddet bag kassen Untitled?
Skrevet af Halil
Fuck nu hele verden!

Lorte læseferie! gør den dog kortere!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af lss_1405
Jeg hader når man laver en super præstation i AT og for en lavere karakter trods en meget bedre performance, og alle sidder og glor og siger "WHAT??", fordi man ikke er lige gode venner med ens lære...!
Skrevet af Halil
Hvad er AT?

Hvis du er utilfreds, skal du da klage!!

Det kan ikke skade at gøre det ihvertfald, hvis du har nogen fornuftige argumenter som støtter din sag.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af lss_1405
AT er en ny retning på gymnasiet der er kommet efter reformen. Det er et fag der går på tværs af flere fag, fx Danks, historie, biologi osv. Det fylder 10% af undervisningen

Jeg kan ikke klage da det er en årskarakter, og det griner bare når de ser jeg har fået 10.
Skrevet af LaberLatino
Tillykke med Ti tallet. Fik også selv skaffet mig sådan et idag ;-)
Skrevet af lss_1405
Tak! Tillykk´ selv
Skrevet af Okocha
Had. Had og afsky.
\"Alt er Bastille for den nøgne masse\"
Skrevet af #10
Eksamener... Skal op i kristendom på mandag. Kan ikke tage det fag seriøst. Det er da op til en selv, hvor meget man går op i religion. Er næsten ligeglad med hvad jeg får.
Skrevet af Garrideb
Hedder det ikke religion nu om dage?

Og så dør ingen af lidt almen dannelse.

(Er selv ateist og meldte mig ud af Folkekirken for ti-tolv år siden)
Skrevet af Geddar , moderator
"Skal op i kristendom på mandag. Kan ikke tage det fag seriøst. Det er da op til en selv, hvor meget man går op i religion."

Er det så ikke noget der kan overføres til alle fag? Det siger da sig selv at man skal have en vis form for forståelse for et så stort fænomen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af elendil
Den nye netto på Ryvangs allé er faktisk stor og ryddelig. Men den er selvfølgelig også lige åbnet, så det skal de no få lavet om på.

Til gengæld er personalet lige så udueligt og serviceforladt som i alle andre Nettoer.

fck-medløber.
Skrevet af Geddar , moderator
...jeg arbejder med en flok inkompetente klovne der gør at jeg ikke kan udføre mit arbejde bare nogenlunde fornuftigt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af lss_1405
...Folk ikke begynder med stort begyndelses bogstav, eller folk der ikke laver mellemrum mellem punktum og det næste ord.
Skrevet af #10
"Er det så ikke noget der kan overføres til alle fag? Det siger da sig selv at man skal have en vis form for forståelse for et så stort fænomen."

Selvfølgelig er der da en masse almen viden i kristendom, men det mener jeg bare man kan nøjes med at få fra faget i 4-5-6. klasse. At man skal op i en mundtlig afgangseksamen mener jeg bare ikke der er nogen grund til. Hvis man ser bort fra at være præst - hvilke arbejdsgivere vil da vægte kristendomskarakteren højt?
annonce
0