Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dano
jeg er ikke just munter lige pt.

så det fair nok jeg er ond, for en gang skyld.

så hader jeg når jeg ikke får købt den whisky jeg fucking havde aftalt med mig selv at købe.

øv hvor burde jeg skammme mig
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af jalokin
Jeg forstår....

Jeg har i det mindste en Vodka der heder Knebep...jeg vælger at tro at det betyder "knep mig", og så er alt andet jo lige gyldigt...
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af Dano
tsk. jeg har hr. gammel dansk og jeg tror nok han skal hjælpe mig med at falde til ro.

Knebep er et ret sejt navn, fortolkningen er dog i særklasse.

jeg skænker og skåler.

SKÅL
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Halil
...det lorteprojekt jeg roder med ikke laver sig selv.

Fucking håbløst.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Foey
. Jeg ikke kan sove. ARH!
du får ret - jeg får fred
Skrevet af fck-styrer
.. Livet er noget lort!

ARGH GÅ VÆK!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af 1Brutalis
.. man brækker 2 fingre på et gyngestativ i fuld tilstand.. Vild ungdom..
"Jeg er 100 procent sikker på, at jeg ved hvor de vil skyde, men nogle gange kaster jeg mig den forkerte vej." Joe Hart 28/8-2008 Liverpool FC
Skrevet af Geddar , moderator
...man skal i gang igen, og man lægger ud skidetrang på skolen, en hamrende ligegyldig forelæsning og glemt madpakke (hvilket betyder at det dårlige mad på ASB skal spises).
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af LaberLatino
Jeg kun vinder 100.000 på Hestespil..
Skrevet af 1Brutalis
hader også når det sker..
"Jeg er 100 procent sikker på, at jeg ved hvor de vil skyde, men nogle gange kaster jeg mig den forkerte vej." Joe Hart 28/8-2008 Liverpool FC
Skrevet af Halil
... artikelforummet går amok i en regn af håbløse indlæg.

Sørgeligt.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af elendil
...tåbelige bilister har lært sig selv at man altid trækker til venstre på motorvejen ved tilkørsler, hvis der er nogen som helst risiko for at man selv, eller bilen på tilkørselsbanen skal lette foden fra speederen - uanset hvad! Det er komplet ligegyldigt om der rent faktisk kører nogen i sporet længere til højre, eller om disse personer er nødt til at foretage diverse akrobatiske manøvrer for at undgå uheld. Forpulede lortedanskere, der tror det at have kørekort er en ret. De samme idioter, der blæser ind i vejsiden, så snart de hører en sirene fra en ambulance, uden på nogen måde at undersøge om der er cyklister eller gående.

Tag toget hvis I ikke magter at føre et automobil på fornuftig vis. Tag også toget hvis I er i tvivl. I er også velkomne til at tage toget, selvom I mener I er guds gave til automobilet.

Og så er jeg ikke engang nået til den venstrekørsel vi tilsyneladende har i DK.

Dø!
fck-medløber.
Skrevet af suitcase murphy
jeg ville have skrevet noget selv, men du lyder som en der nok har respekt for ekstrabladet

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article1051...
Spread joy and peace with footballs: http://www.play31.org/home.html
Skrevet af elendil
Mjae, folks almindelige hjernedøde kørsel får mig som regel blot til at skumle indvendigt, men du har ret i at jeg farer fuldstændig i flint, når folk forsøger at slå mig ihjel. Ovennævnte scenarier foregår ikke sjældent, ligesom man som motorcyklist ingen rettigheder har mht. vigepligtsregler eller overhaling i ens vejbane (ej heller når man overholder hastighedsgrænserne). Nu slår jeg ikke længere mine folder i Danmarks røvhul nr. 3, men tidligere var det ikke helt usædvanligt i Aalborg at se en motorcykel parkeret foran en bil, med en motorcyklist stående ved sideruden og forklare bilisten præcis hvorledes han denne gang havde forsøgt at slå motorcyklisten ihjel ved at indtage motorcyklistens bane til en modsatrettet overhaling.

GRRRRR!, siger jeg. Kan folk ikke bare lægge sig hen og dø? Uden at tage mig med.
fck-medløber.
Skrevet af LaberLatino
Når en person ringer og man ikke tager den og personen bliver ved og ved.. Fat dog jeg ik kan tage den, og selv ringer tilbage kælling!
Skrevet af PerHansen
Jeg hader at alle mulige analyse institutter og illustreret videnskab ringer til mig mindst 2 gange om dagen.. Årh ha.
Skrevet af the magpie
Jeg hader fandme når folk på kontoret siger til mig: "Gider du ikke lige komme hen og se på det her?" eller "Kan du lige hjælpe mig med det her?"

Og så bliver man trukket hen til deres PC, og hvad sker der så? Så skal vedkomne lige have åbnet dokumentet han/hun vil vise en - "åh, nej, hvor gemte jeg det nu?" "Min computer er vist lidt langsom i dag".

Hvis man spørger folk om en tjeneste, kan man så for pokker da ikke, som minimum, sørge for, at det man vil vise frem er gjort klar?!1!? Tror Du selv, jeg gider stå og kigge på, at du fumler med din PC?

Og når man så endelig kommer tilbage til sin plads, så er ens nybryggede kaffe blevet kold - For fanden da også!

Og det er ikke kun på arbejdet den er gal... Det sker alt for ofte at en kammerat lige skal vise en eller andet fedt computerspil eller et lækkert program, og hvad sker der?

Idioten siger: "Kom lige og se det her - Det er for fedt!?" Man rejser sig og bevæger sig hen mod PC´en og finder ud af, at han ikke engang har åbnet spillet/programmet: "Jeg skal lige finde det" - Hvorfor kan du ikke vise mig dit lort, når du er klar, nar? Tror du selv, jeg gider se dig browse rundt i explorer, spasser?


AAAAARGGH for fanden da!!
Æ sæjer kaffe!!!!! Jen, to, tre, fire - KAFFE!!!!!
Skrevet af Mr_Hat
samtlige hjemmesider begynder på det der videointerview-fis, der gør at man ikke længere kan læse interviewet i sin arbejdstid...
Skrevet af lss_1405
At google mener alle ens søgninger er forsaget af en virus!?! ARg.!
Skrevet af YeahYeahYeah
www.myspace.com/ipsensbeats
annonce
0