Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Foey
ej et sjovt ordspil du kom med lige der, det må jeg sige. ho ha hi he hø hæ h

er det for retardos du lige skrive en parantes (fisse)??
du får ret - jeg får fred
Skrevet af Geddar , moderator
Jojo, men hun kom jo ikke med hjem dér.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af jalokin
For fanden Geddar, det er jo altid godt at have noget til gode.

Fandt selv ud af i går at jeg har noget punani på vej til mig. Godt nok en engelsk slapper, men fuck da det

On-topic:
jeg forringer min forhandlingsposition, bare fordi jeg jeg synes modparten er en alletiders skæg fyr,
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af ardiles
man starter dagen med at komme flydende sæbe på hænderne efter et toiletbesøg, og man så finder ud af, at der ikke er noget vand, fordi nogen skal have repareret et eller andet :@
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Halil
... ens fod af uforklarlige årsager gør nas, når man går(humper) rundt.

... man går fra, at være frisk til at være fyldt med snot og generelt ubehagt på 1½ time.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Arc light
...man starter samlingen af en reol med at slå sig selv halvt bevidstløs med en af hylderne

....og derefter konstaterer at skidtet skal retur, fordi det har en produktionsfejl.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Skrevet af Vintheer
Når man sidder hjemme, helt alene, på en fredag aften. Suk.. Spild af weekend!
Skrevet af elendil
Så skulle du prøve at sidde hjemme fredag aften med en dødsyg kæreste, der ikke kan andet end at hoste, snøfte og bede om alt muligt. Mit himmerige er i øjeblikket, at få lov at sidde hjemme, helt alene :)
fck-medløber.
Skrevet af Wobbie
Sæt Borte med blæsten på også smut ud og lav et eller andet.
"Endnu en fra Valby.. Den bydel overgår sku snart Thailand i liderlighed" - thomas.p
Skrevet af elendil
Haha, god plan. Problemet er lidt at de ting jeg har planlagt er ting hun mener hun skal med til (når hun er rask). Det kunne dog være man skulle samle guitar hero-bandet, og give den gas. Og ja, det er præcis så nørdet og plat som det lyder, men det er sateme spas.
fck-medløber.
Skrevet af Dano
jeg hader kraftedderperleme når det er Valentines, hvorfor?

fordi jeg er dansker og ikke fejrer den slags amerikaniseret makværk

\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af fck-styrer
Jeg fucking hader når skadenstuen bilder mig ind at jeg skal have mit knæ fikseret i tre uger.. Okay det fint nok.. Nu har jeg så været nede på skadestuen og det er blevet forlænget yderlige tre uger.. Fordi mit knæ ikke er i orden..

Jeg er så fucking træt af det danske sygehusvæsen der ikke har styr på en skid! Hvornår fanden går det op for dem at jeg har hypermobileled og et helbred der STINKER!!! Heldigvis var det en fornuftig udenlandsk læge som havde styr på sine ting og med det samme kunne se jeg har hypermobile led og at dette er grunden til min tilstand!! Nu mangler vi bar lige at de 16 tusind andre mennesker også får øjnene opå for det, så jeg snart kan blive fri for at blive kastet rundt i systemet og æde piller hele tiden!

Undskyld skulle lige af med min galde..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af elendil
Alternativt kunne du vel have nævnt det for lægerne. Ikke at det nødvendigvis hjælper. De få gange jeg har været til læge, er jeg blevet affejet med ligegyldig receptmedicin, der intet har at gøre med problemerne, eller "prøv at se om det går over i løbet af nogle uger".

Generelt satser jeg bare på enten ikke at fejle noget, eller at blive så syg at jeg kan blive behandlet privat.
fck-medløber.
Skrevet af Ho2002
... Man lider af tandpine, og først kan komme til imorgen eftermiddag !
..
Skrevet af fck-styrer
Jeg har kæmpet med det i 10 år nu.. Jeg har gang på gang fortalt dem at jeg har hypermobileled, det kan enhver spasser jo se jeg har! Men det bliver ikke taget alvorligt.. For 4 uger siden gik min knæskal afled.. For et par måneder siden havde jeg været til røgnten, men det viste åbenbart ikke noget.. Så kommer jeg ned i dag og snakker med en tysk læge, der ser på i halvandet minut, hvorefter han konstatere at jeg har hypermobileled og at dette er grunden til de voldsomme problemer med mine knæ.. Det har min egen læge bare ikke fattet.. Men håber virkelig at det snart kan gå op for dem..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Mr. Sheetal
Av, god bering! Det var da forfærdeligt..


Når der f.eks skal skrives: Eine Auto. Så skriver han et -a-, men han er usikker på, om det efterfølgende er et -u- og derefter et -o- eller om det er modsat. Så skriver han et -u-, men han visker lidt i det, laver en mærkelig streg henover papiret og skriver et -o- ved siden af. Så visker han lidt i det igen. Når det så bliver rettet, kan jeg ikke læse hvad fanden der står, for han prøver jo lige at snyde sig til et rettetegn med den sædvanlige: "Jamen, der står jo ikke -o-, Niels. Der står -u-"..

Helt sikkert.. Den er lavet SÅ mange gange. Hvornår fatter de, at vi efterhånden har gennemskuret den?..
"The city looks like hell" 16:33 - fucking wannabe. 1924* Foreningernes hovedstad.
Skrevet af romer
Man glider i en snebunke med det resultat, at et tøjskifte er nødvendigt!
Skrevet af Flying Ace
...folk, uden at tage hensyn til deres medmennesker, lufter hunde uden snor på offentlige arealer. Det er slemt nok, at den overvejende del af hundeejerne ikke gider at fjerne dyrets efterladenskaber, men jeg synes virkelig det er hensynsløst at have hunde rendende rundt mere eller mindre uden opsyn.

Det gælder når man kommer gående på fortovet, i parken eller løber sig en tur ad skovstien eller en stille villavej. I tillæg til de folk der ikke bruger snor, findes der også den type af hundeejere der lader dyret vandre rundt ude på fortovet og vejen omkring deres grund. Det er ikke et hak bedre.

Jeg gider ikke, at forholde mig til andre menneskers dyr medmindre jeg selv tager initiativ til det. Det mener jeg ikke er et urimeligt krav.

Jeg synes virkelig det er en uskik.

Skrevet af fck-styrer
Humørsvinginger! Fuck hvor er det bare belastende.. Igår var jeg bar vildt negativ og vildt kællinge agtig og idag er humøret bare 16 milliarder og livet er herligt. Det var dog forfærdeligt..

Ha ha men det gode humør er nu bedst..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Halil
... undervisningen er lettere kedelig grundet manglende sværhed, internettet ikke virker i auditoriet, det regner af helvedes til, man får smadret sine knæ pga. manglende benplads!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0