Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemjo
Ace, det lyder sgu som en ret stor rotte - hvis du fanger den så upload lige et billede!!
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af Flying Ace
Ja, der er ingen tvivl om at det er en (flere) rotte. Lugten er meget speciel - det ved dem har haft med dem at gøre før. Det er intet at tage fejl af. Synes bare ikke de plejer at afgive den lugt hvis det bare er en ´strejfer´ der er tale om. De er ekstremt hårdføre og en musefælde dræber dem bestemt ikke.

Havde lånt huset ud til nogen bekendte, der ikke havde fjernet affaldet efter deres grillfest. FJOLSER. Det er så tankeløst. Han får et opkald nu, og så må jeg i gang med at undersøge det hul ved skuret.

For helved!

Edit: går udfra at det er pga. det affald den gang, at den(de) har fundet vej hertil.
Skrevet af Sebber
alle reklamer begynder at slå på ting, som har med VM at gøre. Det er især TV-reklamerne. Det er vitterlig belastende efterhånden.
Skrevet af Death Cube K
alle reklamer begynder at slå på ting, som har med VM at gøre

Eller grillen. Alt er egnet til grillen fordi det er sommer. "Nakkekoteletter, velegnet til grill". Virkelig? Og her troede vi at man spiste kødet råt i prækomfurtider.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Geddar , moderator
MS Office fucker op. Det er fandme frustrerende at se samtlige af de kæder man har smidt ind i en PPT går i stykker.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af krolletop
bold.dk vælger lorte reklamer !
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Zacha
alle reklamer begynder at slå på ting, som har med VM at gøre


Det radiospot der kører for et eller andet bilværksted tager dog præmien for deres VM-feber bileftersyn (?????), med en MEGET dårlig imitation af Sepp Piontek og Allan Simonsen.
Skrevet af Virtuality
...en dame smadrer sin fordør op i siden på vores bil på en parkeringsplads, vel at mærke imens jeg sidder i bilen. Da man så skynder sig ud for at konfrontere hende med den "lille" hændelse, hamrer hun ellers bare speederen i bund og forlader stedet. Forbistrede møgkælling.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Burro
Du fik forhåbentligt noteret nummerpladen?
Med den kan du henvende dig på politistationen, og få oplyst navn og forsikringsselskab. Jeg var selv ude i noget lignende for nogle år siden, og fik modpartens forsikringsselskab til at betale.
Kosovo je Srbija
Skrevet af FrækFyr17
For satan de horn larmer lige nu.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Virtuality
@Burro

Det var mutters bil jeg sad i, og vi nåede at notere nummerpladen ja. Skaden var heldigvis ret ubetydelig, da det "kun" gik lettere ud over et dørhåndtag. Derfor ved jeg heller ikke om den gamle har gjort mere ved det faktisk. Først og fremmest er det nu også mest den forbistrede møgkællings måde at tackle situationen på, der bragte mit pis i kog.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Burro
Selvom det er ubetydeligt, så burde du netop gøre noget ud af det, når nu kællingen stikker af. Min skade var så i omegnen af 4.000 kr., så dér var det arbejdet værd.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Sebber
... min barndomsklub, som jeg har spillet bold i lige siden jeg var 5 år, rykker ned. DBUs ligastruktur in mente bliver det nok mere end svært nogensinde at spille 1. division igen. Aldrig har jeg været så trist over fodbold, og det siger sgu en del når man følger et notorisk øvrebund/bundhold.

Jeg ved godt at fodbold ikke betyder noget i den "større sammenhæng" og bla bla bla, men hold kæft hvor er jeg virkelig nede lige nu. Det er det værst tænkelige tidspunkt at ryge ned på.
Skrevet af dannor85
Coppell:

Nu gør du selv det samme. Du generaliserer og slynger postulater ud. Bare fordi man ikke har læst Camus eller Kierkegaard, er det ikke ensbetydende med manglende intelligens. Og jeg vil så spørge dig kære Coppell. Hvad vil det sige at være dum? Vi lever efterhånden i et så bredt samfund, med så forskellige grupperinger, at jeg ikke vil mene intelligens kan måles med hverken det ene eller det andet. Nogen er kreative, andre er logiske og nogle helt tredie er matematiske. Hvad vejer mest når vi snakker intelligens? Intet og alt. Vi er alle intelligente på hvert vores område.

Jeg håber du bevæger dig udenfor din kasse og åbner dine øjne og indser at ingen er over andre i denne her verden. Det gælder bare om at være åben og lade andre vise hvad de har at tilbyde :)
Danmark: FC København England: Manchester City Italien: F.C. Internazionale Milano Holland: Ajax Amsterdam
Skrevet af Virtuality
Er du ikke gået forkert...?
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Bjarke
"Hvad vil det sige at være dum?"

At man ikke kan ramme knappen til den rigtige tråd
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Jussi
Det er fandeme sjovt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af GrandeGarcia
... der er indtørret bæ i røvskægget. For i hede hule helvede det er smertefuldt og/eller umuligt at komme af med.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af uden_benskinner
... der ikke er noget at hade.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Misfits
Hæhæ, jeg tror dannor har svaret på et 4 år gammelt indlæg.
--
annonce
0