Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flemsefars
@ Danovic :
"fck styrer he he det faktisk meget sjovt du nævner det der med at tude. det gjorde min forhenværende kæreste også i et skænderi, så kom jeg selvfølgelig til at grine´, hun kvitteret så med at kaste fjernbetjeninger, potteplanter hvad som helst efter mig.. så gik jeg"


Hehe, Danovic. ;-) Hvad faen havde du lavet, siden du præsterede at gøre hende SÅ gal i skralden?


"så ringet hendes LILLEbror og truet mig med bål og brand endnu sjovere"


Hehe, komikken i dét kommer jo lidt an på, hvem lillebroderen er. (Citat, Police : "Your brother´s gonna kill me, and he´s 6 feet 10"). ;-)

For satan, hvor er det iøvrigt barnligt, dels at hun ringer og "sladrer til brormand", og dels at han skal blande sig. Jeg kan forstå enhver bror, der knalder helt ud, hvis hans søster får bank af sin kæreste. Men at han skal blande sig i jeres skænderier...! Du bad ham forhåbentlig også om, at fucke af og blande sig udenom?

P.S.: Og jep, du kan sgu bare kontakte mig, hvis der er noget. Uden pis.

P.P.S.: Næste gang kan du evt. prøve (midt under skænderiet) at sige til hende : "Du er så sød, når du er sur". Jeg tror heller ikke just, den gyder olie på vandene. ;-)
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af Flemsefars
@ fck-styrer :
"Men det er nu ikke sådan jeg bruger tåre som et våben til at få ret.. Der bruger jeg mit smil og min charme ;P"


Det virker fandeme også meget bedre. De fleste mænd (ihvertfald hvis I gerne vil have én med en smule hjerne), gider ikke finde sig i det dér i længden. Altså det med at benytte gråden som et magtmiddel. Den er lidt for gammel efterhånden...
og dog. Nogle kvinder er trods alt meget dygtige til det. ;-) Og nogle mænd lærer jo bare at leve med det. Det fiser ind af det ene øre, og ud af det andet.
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af Flemsefars
@ Feah :
"Don´t worry! Vi hankønsvæsner gnaver sgu i hvadsomhelst. Glem det der bøjlefis. (Højlydte protester fra fellow-hankønsvæsner forventes)"


Nøh, hvis bare der er hældt en 10-12 pilsnere indenbords, så passer det såmænd meget godt, hvad du siger. ;-)
De bliver sgu så lækre allesammen, efterhånden som aftenen skrider frem. ;-)
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af fck-styrer
Lige præcis der er da ikke noget værre end sådan en tude prinsesse... Nu har jeg selv nemt til tåre, men bruger det ikke som et våben.. Tuder kun når jeg virkelig mener det..

Ja selvfølgelig skal jeg have en med hjerne ;)
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Dano
flemse- jeg havde ikke gjort noget vildt. jeg havde bare ikke været så meget sammen med hende den seneste tid, fordi jeg ikke gad og "rejse" til brøndby i tide og utide(altså vestegnen er ikke lige mit favorit sted kan jeg ret hurtigt erkende)hun gad ikke og komme ind til frb. hvor jeg boede og det synes jeg var lidt latterligt.og det var sådan set fundamentet i konflikten. så begyndte hun med diverse konspirations teorier, jeg knaldet min ex og havde lagt an på hendes veninde and so on. hun var faktisk lidt sindsyg når jeg tænker tilbage. hendes lillebror var lidt halv hool ude på grisestien. så han ville med glæde have givet mig en røvfuld. han turde bare ikke komme ind til mig for at få det overstået. det er de mærkeligste trusler jeg nogensinde har fået. kom til brøndby så du færdig??hvis man inderligt vil give en røvfuld opsøger man så ikke den person man vil give røvfuld...?? eller ser jeg lidt mærkeligt på tingene?

når det endte så op i at jeg aldrig fik det tøj som lå hos hende.Plus at den SO stadig skylder mig over 1000 kr.

men jeg fik scoret hendes veninde- ren hævnagt. man kan jo ligeså godt gå planken ud når hun beskylder mig for jeg står på den ikk?

\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af fck-styrer
Helt i orden du scored hendes veninde.. Så kan hun lære det på den hårde måde ;P.. Det er god stil..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Dano
tak tak fck styrer.. det føles fandme også godt
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af Flemsefars
@ Danovic :
"jeg ikke gad og "rejse" til brøndby i tide og utide(altså vestegnen er ikke lige mit favorit sted kan jeg ret hurtigt erkende)"


Enig! Har selv haft et vennepar, der boede i Brøndby Strand. Hold KÆFT et kvarter. Det er sgu ikke lige dér, jeg ville rende mest rundt efter mørkets frembrud.


"Så begyndte hun med diverse konspirations teorier, jeg knaldet min ex og havde lagt an på hendes veninde and so on. hun var faktisk lidt sindsyg når jeg tænker tilbage."


Pudsigt nok var det PRÆCIS sådan, hun opførte sig, hende som min ven flyttede sammen med i Brøndby Strand. Nu var hun godt nok prol til fingerspidserne, og jeg aner ikke, hvor den opførsel stammede fra, måske fra en lang række mindre heldige omstændigheder i den familie, hun kom fra.
Men han måtte ihvertfald også høre på de mest åndssvage beskyldninger, og som hun dog kunne SKABE sig - uagtet at jeg befandt mig i deres lejlighed.
Jeg synes man bør lægge bare LIDT låg på, når der er gæster til stede, men det rager åbenbart folk i de kredse en skid. ;-)


”hendes lillebror var lidt halv hool ude på grisestien. så han ville med glæde have givet mig en røvfuld. han turde bare ikke komme ind til mig for at få det overstået. det er de mærkeligste trusler jeg nogensinde har fået. kom til brøndby så du færdig??hvis man inderligt vil give en røvfuld opsøger man så ikke den person man vil give røvfuld...?? eller ser jeg lidt mærkeligt på tingene?”


Nej! For det første lyder han som jordens største tumpe, og den slags skal man sgu ikke finde sig i. Der må man sætte hende stolen for døren, og sige at enten får hun sin familie til at opføre sig bare nogenlunde ordenligt, eller også kan du bare ikke omgås din svigerfamilie...
Nå, men for det andet, så er langt de fleste af den slags idioter meget hårde i filten, så længe de er på hjemmebane, og har 2-3 andre halvhjerner i ryggen. Det kniber lidt mere, hvis de skal klare sig helt alene.


"når det endte så op i at jeg aldrig fik det tøj som lå hos hende.Plus at den SO stadig skylder mig over 1000 kr. men jeg fik scoret hendes veninde- ren hævnagt. man kan jo ligeså godt gå planken ud når hun beskylder mig for jeg står på den ikk?"
@ FCK Styrer :
”Helt i orden du scored hendes veninde.. Så kan hun lære det på den hårde måde ;P.. Det er god stil..”


Nemlig, fck-styrer! Det er stærkt gået, Danovic. Den Møg-LUDER! ;-)
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af Matias
Jeg hader at tre overstadige teenagetøser på Luux i lørdags, gennem hele aftenen kaldte mig Martin Retov. De var brøndbyfans og synes han er helt vildt lækker, så jeg burde sikkert have taget det som den kompliment, det var ment som. Det fungerede bare ikke helt. Og minsandten om ikke nogle af gutterne så brugte det meste af søndagen på at kalde mig Musse.
Skrevet af Farfán
Ja og når det jo er Marc Overmars du ligner Matias :-)
96 kg og 198 cm
Skrevet af Matias
Det er i hvert fald betragteligt tættere på, end Martin Retov - og det har intet med klubreferencer at gøre. Jeg glemmer aldrig den dag, at to hollændere - På Chess i Svendborg (af alle steder) - sagde det til mig. Der gav jeg omgang!
Skrevet af Burro
Matias: http://www.footballclips.net/files/images/Overmars...
Razz: http://domino.fedex.it/calciatori/db.nsf/CF88FF62D... $FILE/1160.jpg

Andre, der ligner en kendt fodboldspiller?
Kosovo je Srbija
Skrevet af Matias
Hehe, jeg ligner ham nu ikke (hverken ham eller Retov), men har da samme hårfarve. Jeg blev bare en glad teenager, da et par hollændere - uopfordret endda - fortalte at jeg lignede mit store idol.
Skrevet af Flemsefars
@ Burro :


Jeg har både fået at vide, at jeg ligner Stephane Chapuisat...

http://fussballblog.espace.ch/files/images/2005/7/...


Men også Chris Isaak...

http://www.muzieklijstjes.nl/Tips/IsaakCSan.htm
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af Barbuti
Jeg hader gamle damer, der parkerer deres indkøbsvogne midt i gangene/korridorerne i supermarkederne!!
Og hvis man tillader sig at rykke dem for at kunne mase sig forbi, får man et møgfald.
Idag blev det for meget for mig.

Et levende, italiensk lig på næsten 80 - vil jeg skyde på - hidsede sig op over, at jeg flyttede hendes malplacerede indkøbsvogn. Jeg svarede igen, at hun havde placeret den et gennemført åndsvagt sted, hvorefter hun anklagede mig for manglende respekt for ældre mennesker. Dertil svarede jeg, at det var svært at repsektere mennesker, der ikke kan håndtere en indkøbsvogn.

Høhø
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Bong
Cambi:
Og jeg som troede der var en masse respekt omkring de ældre i Italien? :)
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Barbuti
Jeg kan jo altid gemme mig bag den undskyldning at jeg er dansker.

Man skal iøvrigt være blind for at kunne tage mig for at være italiener. Jeg er en vaskeægte blondie.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Farfán
Apropos ældre jeg hader når man står i butik ( arb. i en kiosk et par gange om måneden), når gamle mennesker skal brokke sig over hvor dyre ting er i dag.

Forfanden det ikke 1950 og man kan ikke få en sodavand for en 5er!!!! GRRRRRR.

96 kg og 198 cm
Skrevet af Flemsefars
@ Cambiasso :
"Et levende, italiensk lig på næsten 80 - vil jeg skyde på - hidsede sig op over, at jeg flyttede hendes malplacerede indkøbsvogn. Jeg svarede igen, at hun havde placeret den et gennemført åndsvagt sted, hvorefter hun anklagede mig for manglende respekt for ældre mennesker. Dertil svarede jeg, at det var svært at repsektere mennesker, der ikke kan håndtere en indkøbsvogn."


Nå... er de gamle kællinger også sådan i Italien ?! ;-)

Det er iøvrigt det samme med de meget fede - ja undskyld, men så svært overvægtige. Hvorfor skal de ALTID, når man kommer gående i et storcenter, placere sig midt i gangen, så de er i vejen for flest muligt, og hvorfor skal de altid vralte afsted så langsomt som overhovedet muligt. Er det en sport?
På en dårlig dag får jeg sgu lyst til at placere 5 kolde tæer i røven på dem, så de for helvede kan flytte sig... hvis de ellers kan mærke sparket. ;-)

Nå, undskyld til de tykke. Skulle bare af med lidt raseri.
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af D.B.R. ©
Det er ikke kun de overvægtige, der er eksperter i at placere sig i midten af gangene, men stort set alt og alle. Specielt kvinder med små børn er eksperter i den "sport" :o)

Tit og ofte smider folk også deres indkøbsvogne midt i det hele, så man enten må gå en anden vej eller torpedere vognen for at komme forbi.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0