Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sebber
... Oliver Zahle ikke får den fortjente erkendelse. PYTMAND-rosen hjælper dog på det. Hold op hvor er den karakter genial. Jeg savner desuden Berthelsens Uaktuelle Nyheder.
Skrevet af Smølfine
Det groteske var, at jeg slet ikke diskuterede med ham som sådan. Jeg kommenterede blot min lillebrors statuslinje, og så begyndte hr. ved-alting-mener-jeg-selv at endevende min kommentar på kryds og tværs.
Jeg svarede ikke andet til dette, end at jeg ikke ville diskutere af respekt for min bror...

Hvem sagde, at der skal to til at skændes?
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Skrevet af Hierrobar
@ Sebber

Det er sandt....

Zahle lavede også en anden superhelt, hvis navn jeg ikke kan huske. Men han dukkede op i Netto og sagde bl.a. "Kan vi få åbnet en kasse til"..

PÅ det tidspunkt havde Zahle ufattelig medvind... Bl.a. husker jeg, da han blev interviewet af Bertelsen ang. sin rolle i "Den eneste ene".... Det var spas....


Hvad laver han nu?
Skrevet af Svoger
...jeg vil lave overspringshandlinger på facebogen, og den så åbenbart er nede.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af The-Game
folk synker til laveste fællesnævner.. afstraffelse nu!
Hvad sker der for alt det, der dyreplageri.. Hvis man hader dyr, så lad dem da være for helvede..

linket indeholder stærke billeder!! http://nyhederne.tv2.dk/…e/33245006/
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Kusk
Hvem sagde, at der skal to til at skændes?


Hvor har du ret! Havde selv fornøjelsen af at blive truet med flasker og på livet, da jeg i lørdag udklasserede en håndværker i makroøkonomiens basale mekanismer.

Det lærte mig, at nogle mennesker ikke er menneskerettighederne værd...og i øvrigt ikke er værd at diskutere med!
Mvh.
Skrevet af Cabra
Hehe Kusk. Ville gerne have været fluen på væggen der. Indtil flaske-kampen startede i hvert fald.

Er en håndværker i øvrigt ikke noget af en letkøbt modstander? Men mon ikke han selv lagde op til det, "kender" jeg dig ret.

Skrevet af Kusk
Han er lige flyttet ind fra det sjællandske for at få en "ny chance". Underforstået, at han har været en utilpasset rod som altid har lavet ballade i skolen, og som nu tager til Aalborg for at læse på adgangskursus (for folk, der i en alder af 27 mangler gymnasiale fag). Han er meget påståelig og har overordentlig svært ved at acceptere, at modparten i en debat også indimellem skal sige noget. Han er dog uddannet VVS-mand, og det afholder ham tydeligvis ikke fra at mene, at han selv har slugt alverdens visdom - skønt han ikke kendte begrebet makroøkonomi.

Efter jeg havde jordet ham eftertrykkeligt med hele arsenalet fra pensum (og det var faktisk ret let), så gik han direkte op og bagtalte mig foran min bedste veninde. Det vil sige, først prøvede han at lægge an på hende med sin københavnske fremtoning, ved dels at svine religion og hade bøsser (det hører med til sagen, at min veninde er ret kristen og jordens sødeste menneske). Derudover var lidt sjovt, at han ikke kunne finde på andet at jorde mig for end, at jeg ikke vidste noget om politik - særligt når man selv er så relativt begrebfattig som han selv gav udtryk for.

Nuvel. Veninden gik selvfølgelig lige ned og sagde det hele til mig, hvorefter jeg gik op og satte ham ind i, at det nok var dumt at komme til et nyt kollegium for så at bagtale folk (og så oven i købet være så dårlig til det). Dels fordi, at vores kollegium er meget sammentømret og jeg selv er en af kulturbærerne. Umiddelbart bagefter opsøgte han min veninde igen og truede hende med en flaske, mand som han jo var, og truede mig på livet overfor hende. Så meget så hun tryglede mig om at slutte fred med ham. Det paradoksale var så, at han mente jeg skyldte ham en undskyldning, for at have "overfuset ham".

Hele helte endte med, at han kastede en flaske ud på parkeringspladsen og gik hjem og smadrede sin dør.

Sorry - måtte lige ud med historien :)

Er en håndværker i øvrigt ikke noget af en letkøbt modstander?


Grundlæggende prøver jeg at være fordomsfri. Så når folk starter noget, så bruger jeg mit håndværk (ligesom jeg bestræber mig på at holde kæft, når min viden er utilstrækkelig). Så nej, synes ikke det er noget let køb.

Det komiske er, at vi nu har haft to håndværkere på vort akademikerkollegium. Begge to er persona non-grata - sjovt nok for at have truet netop mig (i den første sag sammen med en psykologiven). Så det er åbenbart et segment jeg formår at provokere.
Mvh.
Skrevet af Cabra
Hehe. Fik lige et chok, da jeg så det lange indlæg du havde skrevet. Jeg håber at du er rimelig handy, ellers kan du måske med fordel ikke være hjemme, når du får behov for en håndværker:)

Plejer man ikke at være rimelig striks på et kollegium, hvad angår trusler og hårværk?

At ligge an på piger med at udvise et rimelig grimt menneskesyn er måske heller ikke det bedste score-trick.
Skrevet af Kusk
Plejer man ikke at være rimelig striks på et kollegium, hvad angår trusler og hårværk?


Vi kører med en politik, der går på, at alle har ret til at "fejle" en enkelt gang. Så han skal nok ikke spille ret meget mere op fremover før der sker noget.

(det var i øvrigt min egen ide det med den ene chance; jeg er i vores beboerråd som næstformand).

At ligge an på piger med et rimelig grimt menneskesyn er måske heller ikke det bedste score-tricks.


Hehe nej, det har vist aldrig virket helt efter hensigten :)
Mvh.
Skrevet af Kemosabe
"Hele helte endte med, at han kastede en flaske ud på parkeringspladsen og gik hjem og smadrede sin dør."

He he, super historie, Kusk. Milde Moses da for en klovn.

Så kan den lære det, den dumme dør!

Skrevet af JavaNut
Han kunne nok heller ikke klare sig rent intellektuelt mod døren, derfor fik den bank. Den dør kunne jo også bare havde lukket, kunne den.

Et af de heldigvis få mennesker som ikke er dumme som en dør, men rent faktisk er dummere end en dør.
I Danmark dræber man giraffer.
Skrevet af fck-styrer
.. man får et afslag. Et sted hvor man har været til samtale 3 gange. Begrundelse: Vi elsker dig, du er fagligt kvalificerede, men vi tror du vil faget for meget og at vi ikke kan opfylde det hos dig.

Så er det da for fanden ikke nemt!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Cabra
Lidt ala. Når man slår op med en kæreste " det er ikke dig, det er mig"
Skrevet af fck-styrer
Og jeg kan bruge det til INTET! Har ikke noget arbejde, har fået min sidste løn, har en opholdstilladelse og en lejlighed i udlandet og er ikke berettiget noget som helst økonomisk hjælp.

\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Sir , moderator
@Cabra

"Er en håndværker i øvrigt ikke noget af en letkøbt modstander?"

Dit lave lave menneske. Føj for en antagelse. Altid så usle og lave generaliseringer. Bare fordi i centervagter er så overlegne, så kunne du altså godt tænke lidt på håndværkernes følelser. Der findes også kloge håndværkere!!
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Måske hvis de er ædru, men det oplever os almindelige mennesker jo ikke.
fck-medløber.
Skrevet af Kusk
Nej vi skal sjældent generhverve kort.
Mvh.
Skrevet af Cabra
@Sir

En letkøbt modstander set i forhold til Kusk som mig bekendt læser politik og administration. Altså set i den sammenhæng.

Selvfølgelig kan en håndværker være boglig, klog mm. Men når en person dagligt læser stof på Uni, så har man unægtelig en fordel. Ligesom Kusk nok ville komme til kort, hvis talen gik på håndværksmæssig arbejde.

EDIT: En abe kunne i øvrigt udføre mit arbejde. Men når jeg kan lave lektier på arbejdet til en god løn og kan passe mig selv, så er det egentlig et okay arbejde.
Skrevet af Bosse1983
"Selvfølgelig kan en håndværker være boglig, klog mm. Men når en person dagligt læser stof på Uni, så har man unægtelig en fordel."

Såfremt man ikke er et af de fjolser ,som ikke husker mere af stoffet, end hvad der var til seneste forelæsning.
Der findes også intellektuelle undermålere blandt akademikere. Ofte er de nogle kværulerende sataner, som hver skulle have deres egen håndværker som oppasser.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0