Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ill
jeg på TV2 (i programmet Alarm 112) kan se en eller en ko være så psykisk ustabil, at hun sluger 50 kodimagnyler og derefter ringer efter hjælp.

7 gange er det sket. Tag dig sammen, ko.

(Ja, undskyld, men lunten er kort over middag på en lørdag)

edit/ Nej, undskyld. 9 gange på et par uger.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Cabra
kan se en eller en ko være så psykisk ustabil, at hun sluger 50 kodimagnyler og derefter ringer efter hjælp.

Det minder mig om en ekskæreste som lavede samme trick, dog ringede hun mig op til mig og sagde det i stedet for 112.

Sikke minder...
Skrevet af Ill
Hvad gjorde du, Cabra? Ringede til alarmcentralen?
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Svoger
7 gange er det sket. Tag dig sammen, ko.Problemet er jo så snarere hun ikke får hjælp.
Nu kan jeg ikke huske om der er paracetamol i kodimagnyler, men hvis det er tilfældet, skulle det ikke være helt smertefrit at indtage i de mængder... For at sige det mildt...
Og bestemt heller ikke sjovt at stå som pårørende til.
Folk udskrives rask væk så snart det er konstateret, at deres nyrer og lever har overlevet. De får måske nok lige en samtale med en læge, men så er det vidst ikke meget mere der sker, medmindre nogle andre tager affære og får skaffet hjælp til dem. De der står i situationen har jo sjældent kræfter og ressourcer til selv at gøre noget.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Og Ill, der skal ringes 112 med det samme, skulle du nogensinde stå i den situation.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Ill
o-man

Da de kom ud til hende niende gang fik man blot at vide, at hun åbenbart ikke havde taget imod den hjælp, hospitalet havde tilbudt hende.

Måske de bare ikke gjorde et godt nok arbejde, det vides ikke.

Og selvfølgelig skal der ringes med det samme. Nu har jeg ikke selv stået i situationen, men regner da med, at jeg ville ringe 112 med det samme. Om jeg så ville være god til at behandle håndtere sådan et pres skal jeg ikke kunne sige.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Cabra
Jep, ringede 112, men gik sgu lidt i panik for kunne lige pludselig ikke huske hendes adresse, men fandt den dog liggende i en skuffe, meget heldigt.
Skrevet af Svoger
Udover hvis man kan få en sådan person til at brække sig, kan man nu ikke gøre ret meget selv...


Omkring de 9 gange, og manglende modtagelse af tilbud fra hendes side, er det er jo så en del af hele problematikken. Man må spørge sig selv hvorfor vi i Danmark ikke har tid/råd/ressourcer/lov til/påbud om, at tvangsindlægge en kvinde der dukker op fx for 5. gang på et par uger.
En person der har været igennem et sådan forløb, tænker jo altså ikke rationelt som du og jeg gør det.
De almindelige læger udskriver, så vidt jeg har hørt rundt omkring, blot lidt højere dosis af lykkepiller, og undlader at/kan ikke, gøre mere umiddelbart, uden at personen selv vil.

Når du er færdig med sådan en omgang på hospitalet, kan lægerne ikke gøre meget andet end at tilbyde lidt hjælp. Og politiet kan, så vidt jeg er orienteret, først rigtig gøre noget i det øjeblik personen decideret er til fare for sig selv eller andre.
Og så, lidt groft optegnet, nogle timer efter kan personen lukkes ud igen, fordi vedkommende er kommet lidt mere til sig selv.
Det ville da bestemt være nemmere, hvis vi alle bare kunne tage os sammen, virkeligheden er desværre bare ikke skruet sådan sammen...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Cabra
Ja, Svoger. Det er desværre den generelle tendens. Man kan undre sig fordi at man tager 10 eller 20mg mere, er i de flestes tilfælde ikke nok og så kommer man igen ud i en situation, hvor de svæver mellem liv og død, før eller siden.

Mange af dem har jo brug for at få bearbejdet deres tanker. Fx hos en psykiater. Men problemet er at det i dagens Danmark nærmest er umuligt at få tildelt en psykiater, i hvert fald hvis det skal være over sygesikringen og det er jo ofte sådan at folk som befinder sig i denne situation, ikke har råd til selv at betale 500-600kr pr. gang.

Desuden er ordet lykkepiller meget misvisende, og det vil man se hvis man har folk omkring sig som tager det. Det de gør, det er at de lægger en dæmper på ens værste tanker. Til gengæld har de den uheldige bivirkning at man ikke rigtig kan føle sorg eller glæde.
Skrevet af DaveEricGrohl
Var det så reelt, Cabra? de færreste af de forskruede teenagebørn der spiller det absurde kort, mener det.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Cabra
Det var reelt ja. Men du har ganske ret, hun spillede da også det kort flere gange uden at mene det for alvor, men ringede efter hjælp hver gang for at være på den sikre side. Skal helst ikke have en død person på min samvittighed.
Skrevet af Kusk
Jeg har prøvet at ignorere et af disse "nu gør jeg det"-opkald. Det tilgiver man sig aldrig!
Mvh.
Skrevet af Cabra
Nej, men det er virkelig noget som tærrer på ens kræfter, når man andre konstant sætter en i den situation, så på den måde er det meget menneskeligt.
Skrevet af fck-styrer
men det er virkelig noget som tærrer på ens kræfter


Det gør det. Man bliver fuldstændig drænet for energi. For som en skrev, så er det jo langt fra de færreste som virkelig mener det. Men når man ved at ens tilstedeværsel kan være afgørende for om de gør noget dumt eller ej, så bliver det altså hårdt.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Halil
... man har været for fuld og dermed er total ugidelig her til auten.

Det må blive en latenight optråden til det fest halløj.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Smølfine
... jeg føler mig totalt til grin!

Økonomistyrelsen har udstedt løfter og holdt mig for nar i snart 1 uge.
NemID (yeah right) har lavet samme nummer i 1 måneds tid.
Min a-kasse skylder mig næsten 30.000 kr., fordi de bliver ved med at trække tiden og komme i tanke om nye papirer - som de da også kunne have bedt om, da jeg første gang talte med dem i juni, men næh nej...

For h.....! Jeg har andet at lave end at holde de 3 instanser i ørene hele tiden! Og jeg har stadigvæk ingen løsninger set...
Med Murphys lov skal land bygges - og det skal sportsklubber også!
Skrevet af Mr. Pink
folk i: Hvem vil være millionær er ignoranter og uvidende!

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Cabra
Komikerne?
Skrevet af Mr. Pink
Ja
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Cabra
Tror faktisk Hjortshøj er skarp nok.

Det klart at Uffe Holm ikke er.
annonce
0