Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
... vejret bliver sne, slud, regn og kulde i et herligt inferno.

Fuck det!

Det er lige til at stikke sig i armen over!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af elendil
I forlængelse af Halils ytringer:
...det kommer bag på alle at det bliver vinter i Danmark. Så lær dog at føre et køretøj, tag det offentlige eller bliv hjemme.

Idioter.
fck-medløber.
Skrevet af Mercenary
Lose all to save a little
Skrevet af The-Game
Åh nej!

http://politiken.dk/spor…-haandbold/Det var da lige det vi stod og manglede mere håndbold - for det er der jo ikke nok af!.. Hvorfor ikke ridebanespringning, bowling og kunstskøjteløb nu vi er i gang?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Mercenary
Ja, mere discountsport. Ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk hellere jeg ville se en bowlingturnering end en håndboldkamp.

Hvordan kan de overhovedet presse mere håndbold ind i programmet? Jeg synes hele weekenden er fyldt op med kønsløse håndboldkampe uge efter uge.
Lose all to save a little
Skrevet af braathen
...der er sne og is der dækker halvdelen af hoveddørren og så bidende kulde på næsten -10 om natten, også endda allerede i november. Hvor bliver den dér globale opvarmning af, havde jeg virkelig set frem til.
Skrevet af korzika
...DR vælger at vise "Hva´ så Danmark" der er skandaløst dårligt. Det er helt utroligt, så dårlig Felix Smith er som vært. Hans mangel på autoritet og overblik bliver virkelig udstillet. Ikke nok med det, så har de valgt, at Lisbeth Dahl - der virker dement, og uden skærmtække - som fast holdkaptajn. Hende skal man åbenbart se på hver Fredag.

Indholdet er fandens uinteressant, og selvom det skulle forestille at være sjovt, når man skal gætte hvor meget en slagter vejer, eller hvor mange der har haft sex i naturen.

Det er selvfølgelig ikke nogen hemmelighed, at der bliver produceret lorte-fjernsyn, men denne gang findes inkompetancen ikke kun UDEN FOR skærmen, men i den grad også PÅ skærmen.
_____________________________

Kunne ikke lige finde en passende tråd, så postede det lige her..

Måske virker jeg lidt sur og bitter.. Kan ikke afvise, at det er kulden der giver mig PMS-lignende humørsvingninger.
Skrevet af Kusk
Det program er virkelig retro og midtfirseragtigt. Jeg forstår ikke, de tror man bare kan lade tiden stå stille på den måde?
Mvh.
Skrevet af King
Det er da helt vildt så lette de spørgsmål er.

Hæv niveauet hvis danskerne skal udfordre sig selv.
Skrevet af Geddar , moderator
Der sker ting og sager på arbejdspladsen, der gør at jeg måske må ændre fremtidsplaner. Pis!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Misfits
Bollede du bossens kone tyk til julefrokosten?

Eller er det af lidt mere nederen karakter?
--
Skrevet af Geddar , moderator
Nej, ikke noget i den boldgade. Mine to gode kolleger (vi er tre i vores lille afdeling) valgte at søge nye udfordringer, hvilket betyder at vi må justere vores strategiske kurs. Jeg er fortsat sikker på job efter uddannelse, men nu er jeg mere i tvivl om jeg overhovedet gider fortsætte, eller om jeg skal forfølge en langt mere usikker stilling, som den ene kollega måske kan sætte mig i forbindelse med, i øvrigt i en super fed virksomhed.

Åh, alle de tanker!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Misfits
Nåja, det var ikke helt det.

Hvis der skal leges Tværs, så skrid fra det sikre job og prøv det nye af i stedet. Uden jeg kender noget som helst til omstændighederne, så er det sjovere at prøve sig af, mens man er ung og fleksibel, end når det hele er fastlåst i et sammensurium af lån og børn.
--
Skrevet af Geddar , moderator
Helt enig. Men nu jobbet i dag enenu ikke et far, mor og børn-job. Det der går mig mest på er nok bare timingen der irriterer. Lige pt. er jeg ved at skrive specialt, hvor jeg forsøger at udvikle et værktøj, vi kan bruge på min nuværende arbejdsplads, og i den daværende (dvs. før opsigelserne) struktur ville det være vildt spændende at arbejde med. Lige nu har jeg bare ikke vildt meget overskud til at gå med den slags job-overvejelser.

Men under alle omstændigheder vil jeg da i første omgang høre lidt mere om det nye.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Misfits
Det tilførte jo lige en ekstra dimension af bitterhed, jeg håber da, at det ikke kommer til at gå ud over dit speciale. Er det et VBA-værktøj du pusler med?

I øvrigt hader jeg, når man har fri, men egentlig ikke kan overskue konsekvenserne af at bevæge sig fra sit varme kontor ud i kummefryseren på den anden side af vinduet.
--
Skrevet af Geddar , moderator
Nope. Et egentligt analyseprodukt. VBA evner jeg desværre ikke.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Dano
jeg ikke kan finde motivationen på jobbet, det er nederen og lige nu ser jeg bare frem til at komme hjem til min Isle of Jura 12 års kick ass islay whisky og holde weekend, og drukne denne her lorte uge!!!
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af FrækFyr17
snaps!
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af trannel
Når en fantastisk fest i selskab med gutterne, bliver ødelagt af, at folk ikke kender forskel på dit og mit, og vil gøre sig til tyve, over noget så ynkeligt som en jakke.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af SotD
... folk ikke fatter, at en fastsat dato er en fastsat dato. Hvorfor skal folk pive hver evig eneste gang de nærmer sig den dato? I dette tilfælde skal vi lave en fremlæggelse til d.7/12. Datoen har været kendt i tre måneder, men fordi vi fik en time aflyst i november og genplaceret til d. 15/12, så falder det folk naturligt at fremlæggelsen også er flyttet til d. 15, og nu når de nærmer sig d.7 bitcher de over, de ikke kan nå at lave det færdigt. Well sur røv, så må du jo tage din lorte karakter til dig, din smatkælling!
Silkeborg IF
annonce
0