Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fck-styrer
Er der ikke en anden butik i nærheden som har passende mændge Creme Fraiche du kan købe?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Geddar , moderator
"Men nej Geddar, det er da ikke pisse træls, at ikke kunne købe creme fraishe, fordi tossen foran dig, lige har tømt Netto for det. "

Men hvorfor skal DU diktere hvordan man bør strukturere sine indkøb? Og er du overhovedet sikker på butikken ikke bare har fået for lidt hjem til hylderne?

Selvfølgelig er det træls, men at kritisere andre, fordi deres indkøbsadfærd ikke lige er tilpasset DIN situation er sgu for tamt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af michaelahls
Nogle burde starte en Troll-tråd hvor folk kunne linke til de største troll kommentare.
Kun Brøndby.
Skrevet af elendil
Jeg stiller mig i den lange kø, fordi jeg har opgivet systemet. Jeg gider ikke kæmpe mere, så jeg stiller mig bare og tænker på noget rart imens personen foran mig fiser, og personen bagved mig skubber vognen ind i mine hæle.
fck-medløber.
Skrevet af uden_benskinner
@michaelahls

troll-tråden er lige her:

http://www.bold.dk/snak/…rt=140&vis=
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af michaelahls
Aargh kult.. tak... kårer vi en årets troll kommentar he he???
Kun Brøndby.
Skrevet af Mr. Pink
"Men hvorfor skal DU diktere hvordan man bør strukturere sine indkøb? Og er du overhovedet sikker på butikken ikke bare har fået for lidt hjem til hylderne?

Selvfølgelig er det træls, men at kritisere andre, fordi deres indkøbsadfærd ikke lige er tilpasset DIN situation er sgu for tamt. "

Hvorfor jeg skal det? Fordi jeg er det nærmeste man kommer et komplet og perfekt menneske.

Jeg "hader" bare, når folk køber latterligt meget ind i fx Netto, når der findes butikker, som er beregnet til storindkøb (eksempelvis Metro).

Er det tamt at harcelere over, at nogen (læs butiksindehavere eller lignende) "tømmer" hylderne i en netto, som umiddelbart er beregnet til dagligvareindkøb til almindelige borgere?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, gu er det tamt at begynde at kritisere folk for at have en indkøbsadfærd, der ikke lige er tilpasset din lille verden.

Og igen, VED du at der ikke blot er tale om, at der er kommet for få varer hjem?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mr. Pink
Er det tamt at kritisere andre for at bruge en dagligvarebutik som indkøbscentral for deres egen butik eller restaurant (eller absurd store forbrug)?

Hvordan skulle jeg vide om der er blevet bestilt nok varer hjem? Jeg har ikke foretaget en undersøgelses af nettos varebestillingspolitik.

Vi prøver lige igen:

"At jeg "tuder over" at mangle creme fraiche, fordi een eller anden ustruktureret tosse lige har købt 15 bøtter, er da pisse træls."

Jeg har heldigvis øjne i hovedet, som jeg heldigvis bruger. Med disse øjne observerer jeg jævnligt at folk kommer ind i Netto, og at folk til tider køber 15-20 creme fracihes, 20 liter mælk, 30 pakker gær, 60 kilo sukker eller lignende.
Du skal fandme ikke bilde mig ind, at det er til eget forbrug. (og jeg ved godt at børnefamilier eksempelvis køber virkelig meget mælk)

Det min irritation går på - og som er yderst berettiget - er, at man benytter en dagligvare-kæde til at handle uhensigtsmæssigt meget ind. En Netto er jo ikke gearet til at to kantiner og en restaurant pludselig lige skal have mel, mælk og creme fraiche i mængder der ikke kan matches af en normal dagligvarebutik.

Min lille verden? Ja, det er netop min lille verden, at jeg kan gå over og handle ind til min lille husstand, mens jeg også kan forvente at gøre det samme i min lille bager, og min lille slagter uden at skulle opleve at MASH lige har været forbi og købt al kødet i slagteren.

Du kan ikke se problematikken?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Aka101
"og at folk til tider køber 15-20 creme fracihes, 20 liter mælk, 30 pakker gær, 60 kilo sukker eller lignende."

For fanden.. Det er jo enten billigst eller nemmest!!

I mit firma har vi ingen bil til at køre i Metro med..
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Geddar , moderator
SO FUCKING WHAT?

DU er ikke i en position, hvor du skal diktere hvilken indkøbsadfærd der er rigtig/forkert. Hvis enkelte foretager deres indkøb til deres lille bix, så er de i deres gode ret til det. Hvis du så er træt af at der er udsolgt, så klag til Netto, da de har ansvaret for at have de produkter du efterspørger. Og hvis de så ikke mener de kan tilpasse sig til den nævnte adfærd, så find dog et andet sted at handle, i stedet for blive hysterisk overfor nogle, der ikke har det mindste ansvar overfor dig.

"Du kan ikke se problematikken? "

Jeg kan godt se en problematik, men det er sgu ikke helt den samme som du ser.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Cabra
folk i den grad mangler menneskeligt overskud i Danmark. Luk røven.
Skrevet af Mr. Pink
", i stedet for blive hysterisk overfor nogle, der ikke har det mindste ansvar overfor dig."

Du er da absolut ikke i en position, hvor du skal fortælle mig, hvem eller hvorfor jeg bliver "hysterisk" i en tråd, som er oprettet for at brokke sig. Hvad er det, du ikke forstår ved trådens præmis?
Det er desuden flot og aldeles latterligt, at du kalder mit brokkeri for hysterisk. Det er rent og skær irritation. Intet andet. At du så reagerer netop fordi det er mig, er jo endnu mere grinagtigt.

Du kan ikke se, at det pisse irriterende at folk tømmer nettos hylder, fordi de ikke viser hensyn? Det hører sgu da med i en normal opdragelse - som du tydeligvis ikke har fået - at man tænker sig lidt om, før man drøner ned i en dagligvarebutik og tømmer den for en eller to bestemte varer, fordi man ikke har fået foretaget hensigtsmæssige indkøb i butikker, der rent faktisk kan imødekomme pludselige giga-indkøb.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
"For fanden.. Det er jo enten billigst eller nemmest!!"

Sandsynligvis ikke.


Men fuck da alle andre normale borgere, der skal ned og hente to liter mælk og en pakke gær.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Cabra
Der ligger omtrent et supermarked på hvert hjørne. Ellers er kiosker og grønthandlere også til stede for at hjælpe frustreret kunder.
Skrevet af Geddar , moderator
Du er som så ofte før kørt op over noget ligegyldigt. I denne tråd i dette DEBATforum er det helt på sin plads at kommentere på de ting der bliver skrevet. Derfor er det sgu oplagt at jeg kommenterer på en irritation (fair nok, du er ikke hysterisk denne gang, det ændrer det ikke det store på idiotien) rettet mod noget aldeles tåbeligt.

Du er simpelthen opdraget til kun at tage de produkter du skal bruge, såfremt du ikke tror der kan blive udsolgt på et tidspunkt? Jeg tror da detailister bliver kede af at høre den slags som værende en del af almindelig opdragelse, som du påstår.

Jeg prøver igen, og håber den siver ind: Det er butikkernes ansvar at sørge for de ikke løber tør for produkter, ikke kundernes.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(260910220408)
To liter mælk af gangen?!?! Du må da være sindsyg. Hvad nu hvis der kommer en, der skal bruge en liter mælk, og du har taget de to sidste?

Har du ingen opdragelse, menneske!?
Skrevet af Mr. Pink
Ja da, Cabra.

Jeg skal da klart gå ned i en kiosk og købe varer ind til overpris som sikkert er for gamle, fordi visse personer skider på alt og alle ved at tømme en dagligvarebutiks hylder. Det er da åbenlyst.

Hvis du skrev før, at jeg skulle holde min kæft, hvorfor bliver du så ved med at henvende dig til mig? Det virker da ret besynderligt,
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Geddar , moderator
"Jeg skal da klart gå ned i en kiosk og købe varer ind til overpris som sikkert er for gamle, fordi visse personer skider på alt og alle ved at tømme en dagligvarebutiks hylder. Det er da åbenlyst."

Nu du er i gang, tror du så ikke også at storindkøberne ligefrem har det mål, at de vil have dig ned med nakken?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Cabra
Sjovt at du lige valgte kiosken som indgangsvinkel. Det synes at være tendensen at du ikke kan se udover dig selv. Du ligger åbenbart inde med en facitliste over, hvor mange varer man må tage.
Har du overvejet at et supermarked kunne gøre sådan at man kun må købe et begrænset antal af varer, hvis det virkelig var et så stort problem?

Det var et generel statement. Vi har det sgu for godt i Danmark til at brokke sig over at man skal gå 2min længere ned til en anden kæde for at købe en vare.
annonce
0