Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yondaime
Jeg er desværre ikke så intellektuel som mange af jer andre herinde. Kan nogle af jer derfor ikke svare mig på om det er Pinks idioti eller det, at resturanter, cafeer og hvad ved jeg, gør livet surt for Pink, vi diskuterer?

Anyway, det er vel i både resturanterne og supermarkedernes interesse at handle med hinanden, så hvad har du lige tænkt dig at gøre ved dette problem?

Desuden så ligger der tit flere supermarkeder spredt ved siden af hinanden, så mon ikke bare én af dem har det produkt man skal bruge? - Der ligger i hvert fald mindst 5 dagligvarebutikker og en Bilka indenfor en 500 m. radius herfra, hvor jeg befinder mig.
Her kunne jeg skrive en masse vrøvl, der i virkeligheden ikke vil have nogen substans eller mening - og som du vil bruge en masse unødvendig tid på at læse - men det har jeg ingen interesse i.
Skrevet af dillen
Haha, den er sgu for morsom den her diskussion :D
Skrevet af Svoger
Nu du er i gang, tror du så ikke også at storindkøberne ligefrem har det mål, at de vil have dig ned med nakken?


Jeg har beviset for at det er sandt, her, i Fribytters indlæg...

http://www.bold.dk/snak/…&start=1930Så længe du køber resten af dine varer i Netto, så er Netto nok fint tilfreds med, at en anden tømmer deres lager af creme fraise Pink. Fremfor dit snoldede indkøb af 1-2 bøtter.
Og noget helt andet, det med lidt længere kø, og lidt lemfældig opfyldning, er det ikke hvad man må tage med når man handler i discountbutik? (Eller, evt. når man handler samtidig med at alle andre har fået fri).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Mr. Pink
"Du er som så ofte før kørt op over noget ligegyldigt."

For dig er det ligegyldigt, da du sikkert ikke handler ind. Men du er godt nok ikke i en position til at afgøre, om jeg brokker mig over ting, der for dig virker ligegyldigt. Du har altså ikke forstået trådens præmis. Skal jeg forklare dig den?

"I denne tråd i dette DEBATforum er det helt på sin plads at kommentere på de ting der bliver skrevet. Derfor er det sgu oplagt at jeg kommenterer på en irritation (fair nok, du er ikke hysterisk denne gang, det ændrer det ikke det store på idiotien) rettet mod noget aldeles tåbeligt."
"

Du går jo efter manden og ikke bolden. Jeg brokker mig over noget, som du finder himmelråbende åndssvagt, men det er jeg sådan set ligeglad med. Jeg brokker mig, og du brokker dig over, at jeg brokker mig. Det er da grinagtigt.


"Du er simpelthen opdraget til kun at tage de produkter du skal bruge, såfremt du ikke tror der kan blive udsolgt på et tidspunkt? Jeg tror da detailister bliver kede af at høre den slags som værende en del af almindelig opdragelse, som du påstår."

Hvor er du god til at fordreje tingene. Du skal da have en lille præmie

"Jeg prøver igen, og håber den siver ind: Det er butikkernes ansvar at sørge for de ikke løber tør for produkter, ikke kundernes."

Det er i min verden ubetænksomt at handle ind i absurd store mængder, når man gør dette i en ganske almindelig dagligvarebutik.

Her er hvad The Game brokkede sig over, hvorfor reagerede du ikke på det?".. folk stiller sig midt i det hel for at tjekke kassebonen.. Det er fair nok, at du lige skal tjekke om butikken har snydt dig for en 5´er.
Men du behøver da forhelvede ikke stille dig midt i det hele, så alle andre skal køre forhindringsløb for at komme ud.


.. når folk forventer at hele verden tager hensyn til dig, fordi du har en barnevogn med.

.. når man vælger at tage overtrætte børn med ud og handle, og så forventer at de sidder stille under hele forløbet.
Hvis du var overtræt efter en hel dag i institution, ville du sikkert heller ikke bryde dig om at blive slæbt med i et supermarked hvor der er larm og alt for mange mennesker. For blot at få at vide, at du skal sidde stille og lade være med at skabe dig.
"
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Svoger
For dig er det ligegyldigt, da du sikkert ikke handler ind.


Geddar, hvordan får du så handlet ind til dagligvarer? Har du opdraget din kvinde effektivt over flere år, så hun klarer det uden at brokke sig, og uden at impulskøbe - eller er det lykkedes dig at fange og tæmme en fritgående dværg?


Pink, var du for øvrigt lige ved at blive kørt ned af en bil også, nu vi er ved sagen?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Cabra
For dig er det ligegyldigt, da du sikkert ikke handler ind.

Hvis man ikke køber Pinks logik, så er det fordi man ikke selv handler i netto og lign. Det er fandme morsomt.

Kan du i øvrigt ikke lære at copytaste mere overskueligt Pink. Kan næsten ikke finde rundt i dit vrøvl.
Skrevet af Geddar , moderator
Handler jeg ikke ind? Aha. Ved du hvad, Pink? Jeg har de seneste år foretaget tæt på samtlige indløb i Netto. Og ved du hvad mere, Pink. Flere gange var der varer, som var UDSOLGT!!!!!!

"Hvor er du god til at fordreje tingene. Du skal da have en lille præmie"

Fordreje? Jeg forholdt mig ganske nøjagtigt til hvad du skrev, bassemand.

"Her er hvad The Game brokkede sig over, hvorfor reagerede du ikke på det?"

Hvad har det med diskussionen at gøre?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Halil
Så må vi hellere få noget konkret på bordet!

METRO har i denne uge tilbud på ½ l Creme Fraiche 18 % til 8 kr!(normalt 10 kr.)

Netto har tilbud(måske endda en fast pris) på ½ Creme fraiche 18 % til 9 kr!


Så må diverse finansøkonomer, økonomer, økonomaer m.fl. komme i gang, for at vi alle kan få det endelige svar på:

Hvad kan bedst betale sig?

Og

Er det rimeligt, at Pink bliver chikaneret af samfundet i fællesskab?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Fribytter
Men Fakta og Netto har ofte basale varer udsolgt, og det er sgu irriterende.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mr. Pink
""Her er hvad The Game brokkede sig over, hvorfor reagerede du ikke på det?"

Hvad har det med diskussionen at gøre?
"

Alt.

Du går nærmest amok over, at jeg lader mig irritere over noget, som ikke irriterer dig, og fremhæver hvor ligegyldigt det er. Ja, men så er ALT brok næsten ligegyldigt. Så er The Games brok mindst lige så ubetydeligt som mit.

Jeg har forklaret dig - op til flere gange - hvorfor jeg brokker mig i en brokke/hadetråd på nettet, og det har jeg tænkt mig at gøre, uanset hvor uenig du er - eller rettere uanset hvor tåbelig du synes jeg er. Det er da komisk, at du reagerer så voldsomt på mit brokkeri, men at du ikke reagerer på at The Game (inkl. undertegnede) lader sig irritere over, at der står en person midt i en butik og tjekker en bon.

Det er da objektivt set endnu mere ligegyldigt, end at der mangler nogle varer, fordi een person lige har tømt hele hylden.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Yondaime
.. En idiot skaber en diskussion ud af det rene ingenting - og det faktum, at vi er løbet tør for creme-fraishe herhjemme. Hvilket betyder, at min mor lige om lidt "beordrer" mig til at smutte ud i kulden for at hente - ja, gæt selv. Creme-fraishe.
Her kunne jeg skrive en masse vrøvl, der i virkeligheden ikke vil have nogen substans eller mening - og som du vil bruge en masse unødvendig tid på at læse - men det har jeg ingen interesse i.
Skrevet af elendil
Ja, Pink har sgu ret i at det er rævirriterende, når familien Danmark har tømt hylderne, fordi de er på barsel og har fri hele dagen, som de så kan bruge på at tømme butikkerne.

Geddar har ret i det er butikkernes ansvar.

Folk der argumenterer med at der ligger masser af dagligvarebutikker lige ved siden af hinanden, er nogle idiotiske københavnertyper.
fck-medløber.
Skrevet af Mr. Pink
"Men Fakta og Netto har ofte basale varer udsolgt, og det er sgu irriterende. "

Nej da, Du kan da bare gå ned i en kiosk og handle de basale varer ind der. Eller gøre som Geddar. Købe alt online. Så slipper du også for at støde ind i tosser, der tjekker bon. DET er nemlig irriterende. Det synes Geddar, og så er det okay.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Cabra
Folk der argumenterer med at der ligger masser af dagligvarebutikker lige ved siden af hinanden, er nogle idiotiske københavnertyper.

Man skal jo værdsætte den luksus det er at alt ligger inde for få meter.
Skrevet af Mr. Pink
"Folk der argumenterer med at der ligger masser af dagligvarebutikker lige ved siden af hinanden, er nogle idiotiske københavnertyper.

Man skal jo værdsætte den luksus det er at alt ligger inde for få meter. "Og det gælder åbenbart alle i din lille verden, Cabra.

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Geddar , moderator
@Pink

"Du går nærmest amok over, at jeg lader mig irritere over noget, som ikke irritere dig, og fremhæver hvor ligegyldigt det er. Ja, men så er ALT brok næsten ligegyldigt. Så er The Games brok mindst lige så ubetydeligt som mit."

Hvad du endnu ikke har fattet, er at mine kommentarer ikke har været rettet imod graden af irritation, men dem du retter irritationen imod.

Jeg prøver igen: Det er ikke andre kunders ansvar at sørge for at du også kan få kunder i den butik. Det er derimod butikkens ansvar af matche udbud og efterspørgsel.

"Eller gøre som Geddar. Købe alt online. Så slipper du også for at støde ind i tosser, der tjekker bon. DET er nemlig irriterende. Det synes Geddar, og så er det okay. "

Er du alligevel SÅ blank? Jeg har endnu aldrig købt madvarer over nettet. Jeg køber selv ind (hvilket jeg har forklaret dig). Jeg har ikke ytret hverken det ene eller det andet ifm. Game´s indlæg.

Det er mest af alt oplagt at DU gemmer hjemme i din lejlighed og bestiller alt til døren. Så slipper du for alle de onde, onde mennesker, der har besluttet sig for at ofre eget liv på at gøre dit råddent.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
"Nej da, Du kan da bare gå ned i en kiosk og handle de basale varer ind der. Eller gøre som Geddar. Købe alt online. Så slipper du også for at støde ind i tosser, der tjekker bon. DET er nemlig irriterende. Det synes Geddar, og så er det okay."

Nu går jeg så også ofte ned i en kiosk, hvis jeg ikke kan få det, jeg skal have i Netto eller Fakta.

Jeg har dog en lidt anden teori om dette mystiske fænomen. Jeg tror, Fakta og Netto slet ikke har lagerkapacitet til at imødekomme en efterspørgsel, der blot overstiger den forventede en smule inde i København. Derudover har jeg dem faktisk dem mistænkt for bevidst at bestille et vareranta af bestemte typer varer hjem, som de ved, de får solgt og dermed udsolgt.

Der er eks. stor forskel på den fakta, som ligger tæt på mine forældres hus i Jylland, og så den fakta jeg plejer at handle i i Kbh.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
@Fribytter

Ikke en uinteressant teori. Det skal dog siges, at det kan være farligt, idet effekten af at kunder oplever at der gentagne gange mangler visse varer, kan medføre at de skifter primær indkøbsdestination. Ud fra det kendskab jeg har til discountkæderne, så er de netop MEGET fokuserede på at kunderne ikke skal opleve at de mere basale varer mangler.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Aka101
"METRO har i denne uge tilbud på ½ l Creme Fraiche 18 % til 8 kr!(normalt 10 kr.)

Netto har tilbud(måske endda en fast pris) på ½ Creme fraiche 18 % til 9 kr!"

Ja, så kan det jo bedst betale sig at jeg hopper på en bus og bruger et sted mellem 1 og timer på at købe Creme fraiche. Det ville være åndssvagt at hoppe ned i Netto 1 min. væk og bruge et kvarter (Med lang kø).
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Kusk
Der er absolut intet moralsk eller legitimt kodeks, der skal diktere, hvor mange varer kunder i butikker køber. Det er et anliggende mellem kunde og butikken - ikke et anliggende mellem kunder og andre kunder!
Mvh.
annonce
0