Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Britz
Mænd kan meget nemt være nogle svin. Har da oplevet flere gange at nogle af mine bedste venner, opfører sig som nogle vaskeægte assholes når det kommer til at behandle piger ordenligt.

Omvendt, så hjælper det heller ikke at være mr. niceguy, som jeg har forsøgt at være hele mit liv. Det er i nogle pigers øjne bare kedeligt. Ikke at jeg har tænkt mig at ændre mig i min bestræben på at score, jeg er jo bare den jeg er og jeg behøver ikke blive en aggressiv macho-stud.

De føromtalte venner, er jo sjovt nok også dem der scorer mest.
Om det skyldes at det er fordi de kan tillade sig at være nogle svin (f.eks. fordi de i pigers øjne ser godt ud) eller om det er fordi de netop er nogle svin og nogle piger evt. tænder på det, ved jeg ikke. Det kan også være noget helt tredje. Jeg tror dog ikke at disse mænd, ville være på den måde, hvis det ikke kunne betale sig.
Skrevet af fck-styrer
Det betaler sig ikke at være et svin.. Jeg har også nogen veninder som bare er total udstillet og virkelig gøre sig til, og flirter med alt med bukser på, det er sjovt nok dem der score mest..

Synes det er vildt underligt det er sådan.. For som du siger så er det dem der er mest normale og er mr. niceguy der score mindst.. Og sådan er det også med os piger.. Alle dem der bare er ligeså stille og rolig, er dem der får mindst opmærksomhed og alt det der..

Ved ikke hvad det er for noget!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Britz
Du har nok ret i at det har meget med opmærksomhed at gøre.

Personligt har jeg meget nemt ved at gennemskue, om en pige/dreng har noget at rykke rundt med oppe i øverste etage. Det er bare sjovt at det alligevel altid er dem der løber med opmærksomheden og de hungrende blikke, blot fordi de har bedre-udviklede stemmebånd.

Men det er vel en smagssag. Nogle finder det præstigefyldt at date en sådan "leder-type", som måske er underholdende, men dog også er en no-brainer. Uden at lyde for sukkersød, så er det ikke lige det jeg prioriterer særlig højt.
Skrevet af Flemsefars
@ nufc_fan :
"Mænd kan meget nemt være nogle svin. Har da oplevet flere gange at nogle af mine bedste venner, opfører sig som nogle vaskeægte assholes når det kommer til at behandle piger ordenligt."


Amen! Præcis det samme hér.
Har f.eks. bekendte, der ikke har det store problem med at være konen/kæresten utro, hvis chancen byder sig. Men går jeg dem så på klingen om, hvordan de ville have det, hvis de greb hende i at være DEM utro... så er utroskab pludselig helt uacceptabelt, og hun ville ryge ud med det samme.

Temmelig dobbeltmoralsk - for nu at sige det mildt.


@ fckstyrer :


Op med humøret, smukke! Selvfølgelig hader du mænd lige i de hér dage... men det er jo langt fra os allesammen, der er nogle røvhuller. Nogle af os vil faktisk gerne have, at vores hjertes udkårne er lykkelig.
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af fck-styrer
@ nufc_fan

Det er rigtigt.. Der er da ikke noget værre end de der no-brainer.. Og alligevel er det dem der har mest succes.. Det er ret useriøst..

@ flemsefars

Det er bare så dobbeltmoralsk altså.. Har selv oplevet samtalen, når man sidder og snakker med pigerne.. At der ikke er noget i at være deres kæreste utro, men hvis det var omvendt er det NOGET helt andet.. Sådan kan jeg bare ikke klare..

Der er faktisk bare gået ret lang tid, men man kommer vel egentlig aldrig over sådan noget.. Argh det glæder mig at I ikke alle sammen er fuldstændig spasserlamme ;) Det er godt du tænker sådan..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Britz
Det er jo ligesom det gamle fænomen, med at kvinder helst ikke skal have for mange sex-partnere, hvorimod mænd bare skal gå amok. Hvis en kvinde har sex med fire fyre, så er hun en luder, hvorimod en mand aldrig ville få andet end respekt, hvis han var sammen med fire kvinder.
Hvor dobbeltmoralsk det end er, så er det sådan det forholder sig, og jeg må da indrømme at jeg vil forholde mig identisk til sådan to situationer, omend det er urimeligt, objektivt set.

Dobbeltmoral er alle steder, specielt når det kommer til utroskab. Nogle mænd føler ikke at det gør noget, fordi det bare er sex og det ikke betyder noget. Men når kvinder er utro, så er det ikke fordi de har en seksuelt behov, men derimod fordi der er følelser indblandet.
Det er jo selvfølgelig langt fra tilfældet i mange situationer, men sådan føler mange mænd tror jeg.

Utroskab er utroskab i mine øjne. Om det "bare" er sex, gør det ikke mindre skidt.
Skrevet af fck-styrer
Lige præcis.. Utroskab er utroskab.. Det er bare underligt at der er så stor forskel.. For som du nævner.. Hvis kvinder har gang i flere er hun luder, men har er han sej og får meget respekt... Det er bare så dobbeltmoralsk
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Flemsefars
Helt enig! Utroskab er bare ikke i orden, og det handler om langt mere end "gammeldags dyder".

1) Hvad er forholdet værd, hvis utroskab bare er acceptabelt?! Al den slags med ekstrem frihed, partnerbytte o.s.v. er forlængst gennemprøvet af 68-hippierne, og man kom stille og roligt frem til, at den holder altså ikke. For der ER noget, der hedder jalousi, og der er noget, der hedder at nu er man kærester/gift, og det skulle gerne betyde noget i retning af, at nu har han/hun valgt MIG.

2) Det er meget stort og meget fornemt at tilgive utroskab... der er bare det ved det, at den ubetingede tillid jo er brudt for altid. For i årene efter vil manden/konen jo have en lille, snigende mistanke, hver gang den anden har overarbejde eller er ude og hygge sig med vennerne/veninderne.
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af fck-styrer
Er helt enig i at det er meget stort at tilgive utroskab.. Men tror også at tilliden vil være brudt for evigt.. For som du skriver, så vil tilliden være brudt for altid..

Det er bare ikke i orden.. Uanset hvad form for utroskab det er.. Hvis man er gift er det jo et direkte brud på det løfte man har sagt ja til - at man vil være sammen med vedkommende til døden dem skiller. Det er bare så dårlig stil.. Dem der begår utroskab tror jeg er nogle no-branier. For har de da slet ikke tænkt på de følelsmæssige kvaler de volder den anden part..
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Halil
jeg hader når: Baby woodrose bliver nævnt. Føj noget lort. Bumser og overvægtige mænd samlet i et band som spiller "rock og rul". Øv...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Flemsefars
@ fck_styrer :


Nemmerlig! Det hele er sgu ikke så svært... lad være med at byde andre, hvad du selv ikke vil acceptere. Vær mod andre, som du gerne vi have, andre er mod dig.

Det kan godt være, jeg lyder som en præst, men tyg lidt på rigtigheden i det. Alt andet er pisse-egoistisk!
Verdens sejeste klubber er (som alle ved): Frem, Tottenham, Roma og HSV!
Skrevet af fck-styrer
Det er helt rigtigt... Og tror altså ikke der er mange er vil ønske at deres partner er dem urto.. Det er nemlig så rigtig - gør mod andre som du vil have de skal gøre mod dig.. Prøv lige og tænk hvordan verden vil se ud, hvis alle fulgte det princip!!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Britz
Er du kommet i bedre humør fck-styrer? Ikke at snakken her har gjort at man får et bedre indtryk af mænd, men det bør da belyse det faktum at ikke alle er nogle svin.
Skrevet af The-Game
Hader dennne tråd og dens drejning.. hader århusianske buschaufføre.. hader er der er en klovn, der har glemt at fylde køleskabet op på arbejde. Således står jeg om lidt med 50 unger der vil have mad. og det eneste jeg har er frosende deller.
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af fck-styrer
Ja det har da hjulpet lidt på humøret.. Sikke støtte I dog er ;) og ja det er rigtig, ikke alle mænd er nogle svin.. :)

@ the-game

Hvis du hader tråden, hvorfor så skrive i den!?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af The-Game
bold.dk = rådgivning for enlige og danseglade?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af The-Game
fordi jeg kan og fordi det er en hadetråd?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Britz
Jeg hader at nogle af mine naboer ikke kan kende forskel på det der er deres og det der er mit. Efterlod et par løbesko til 500,- udenfor min dør og nu er de væk. Dumt af mig at efterlade dem der ja, men vi bor kun 16 på gangen, som er låst og man skal derfor have en nøgle for at komme ind.

Så nu er det ikke min skyld, at jeg bliver doven og fed :)
Skrevet af Matias
Vi lever i et egocentrisk samfund, og at opfordre til at leve efter nogle andre værdier, er hippiesnak der kan vise sig at være direkte skadeligt. Gør kun som du føler for, og gør det nu - lad hensyn til andre ligge, og opfyld kun dine egne ønsker og behov. Selvsagt uden at bryde loven og svigte børn man har sat i verden. Resten er intet, med mindre man vælger at tillægge dem større betydning - men forvent absolut ikke, at de vælger ligesom dig. Lær det, i stedet for at blive skuffet over, at det ikke forholder sig som man lige havde forestillet sig.
Skrevet af Britz
Så du mener ikke, at man kan forvente i et parforhold at man er hinanden tro?

Det er da et dystert billede du tegner. Ret skidt udgangspunkt i hvert fald, når man indgår i et sådant parforhold.
annonce
0