Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jbkaffe
@ Bosse

Hårde hvidevarer og generelt overskud er som yin og yang.....can´t have one without the other.

@ matty

Bevares, man er vel jyde....
\"zzzZZzzZzz...\"
Skrevet af Mercenary
Jeg ville egentlig bare rose Matias for hans fine retoriske greb, hvor jeg kom til at fremstå som en klam fattigrøv. Og jeg går da ud fra det var med vilje, ellers har jeg overvurderet ham.

I dag har jeg bare ikke rigtig tid. Har endelig fået taget mig sammen til at få "anskaffet" mig The Walking Dead - og pøbeldelen af mig har fået overtalt resten af mig til at bruge tid på lidt zombieunderholdning.
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Vi? - er det dem som definerer skellet mellem dem selv og proletariatet, ud fra antal aftaler med Leasy?

Har du overvejet om det måske af leveringen som halter, siden du konstant føler dig misforstået?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jbkaffe
Desuden er der giro på eurosport...
\"zzzZZzzZzz...\"
Skrevet af Matias
"... hvor jeg kom til at fremstå som en klam fattigrøv. Og jeg går da ud fra det var med vilje, ellers har jeg overvurderet ham"

- Alternativt, bevidst, misforstået mig. Som jeg også skrev kl. 15.27. Jeg kan ikke komme med andet bud på, hvorfor du nødvendigvis ønsker at læse mit indlæg om dit vaskeproblem, som et udtryk for, at du skulle være en klam fattigrøv, end at du bevidst søger den vinkel. Og da må jeg være dig så behjælpelig at oplyse, at det i så tilfælde tjener dig bedre at vurdere dig selv, end mig.

Men for forsoningens skyld: Jeg mener ikke du er klam. Og jeg mener ikke man kan sætte lighedstegn mellem klam og et segment, bestemt ud fra økonomiske forhold. Og slutteligt, og mest vigtigt, mener jeg ikke at man burde kunne læse mit indlæg som et udtryk for disse ting.
Skrevet af Matias
"Vi? - er det dem som definerer skellet mellem dem selv og proletariatet, ud fra antal aftaler med Leasy?"

- Hvorfor så opfarende? Med vi mener jeg selvfølgelig det meget jordnære; dig, mig og dem der nu ellers valgte at hoppe med på den galej. Men igen insisterer du på læse mine indlæg, som en direkte provokation rettet mod dig og dine.

"Har du overvejet om det måske af leveringen som halter, siden du konstant føler dig misforstået?"

- Ja. Men ved nærmere gennemgang har det vist sig, at det er modtageren/modtagerne. Det beviser denne "snak" jo også fint. Tænk sig at kunne føle sig forfulgt, forhånet og trådt på, blot pga. min kommentar om vaskeproblemet. Helt ærligt, Bosse, det ved jeg, at du er enig med mig i, er mere end en anelse ømskindet. Kan man ikke se at det er en - i øvrigt helt upersonlig - joke, er det altså ikke afsenderen, men modtageren, der har et problem.

Det er fint nok at vi er uenige om, ja, stort set alt, men sitrende ubehag som nødvendigvis komme til udtryk (og uanset hvad), når vi kommunikerer, finder jeg altså ret påtaget. Som en sandhed der dyrkes - det er sådan, man skal have det. I den dyrkelse drukner både det gode argument, den afslappede stemning og de interessante snakke i forfølgelsen af vinklen, der kan fornærme en. Og som sagt: Jeg forstår ikke behovet for at føle sig fornærmet og trådt over tæerne.
Skrevet af Bosse1983
Det drejer nok om en fejlslutning fra min side.

Min antagelse har hele tiden været at du var en intelligent og velformuleret person.
Jeg gik derfor ud fra at de konstante misforståelser var intenderet, da du jvf. min oprindelige antagelse ellers var i stand til at undgå dette. Mine antagelser har så bragt mig i den tåbelige situation, at ændrer jeg den sidste, er jeg næsten også nødt til at ændre den første, grundet den nære sammenhæng.

At jeg skulle føle mig forhånet og trådt på, må i øvrigt bero på en misforståelse fra din side.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Det drejer nok om en fejlslutning fra min side"

- Det er jeg ret sikker på, at det ikke gør. At du har behov for at give dette den personlige vinkel, resten af dit indlæg er drejet om, læser jeg da også som et udtryk for, at det er et andet sted, skoen trykker. Jeg ville egentlig gerne, at vi på trods af forskellige personligheder og holdninger, kunne fungere sammen herinde - således også, når vi joker med hinanden.

Den gammelkendte jeg-har-overvurderet-dig-classic, som Razz opfandt i sin tid, synes jeg hører en anden tid til. Jeg mener, det var også omdrejningspunktet sidst, hvor initiativtageren endte med at bede mig om, at blive tildelt den status, at være kvik og velartikuleret. Og det er netop sådanne tåbeligheder, jeg håbede, at vi var bedre end. Det håber jeg sådan set stadig. Jeg er klar over, at du kom i bad standing, da du blev en tand for enig med mig. Det forsøgte du først at forklare dig ud af, og senere nærmest undskylde, da du ved en efterfølgende lejlighed ligeledes delte mening med mig. Du skal vide, at jeg ikke er - eller har været - ude på at sætte lus i klubbens skindpels eller ude på at gøre dig upopulær i samme. Jeg forholder mig udelukkende til den du (og I) er via dine/jeres skriverier, og håber så i øvrigt, at de efterhånden noget barnagtige den-og-den-skal-vi-være-imod, snart lider sit endeligt, herunder naturligvis også at undlade at søge netop den vinkel, man kan skabe sig mest over.
Skrevet af Bosse1983
Tjah, når man ikke er kendt med holdinddelingen, bliver risikoen for selvmål jo så meget desto større. Når man ligeledes ikke har været her længe nok, til at huske hvem der er patentindehavere, er man ilde stedt.

Jeg forstår dog ikke hvad det er du efterlyser. Du sagde det var hos modtageren misforståelsen lå og jeg gav dig ret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Farfán
Hårdehvidevarer skal selvfølgelig være Miele ;-) Ellers er du fattigrøv :-)
96 kg og 198 cm
Skrevet af Hierrobar
... jeg holder med Svin... Det er bare alt for længe siden, han har lavet et indlæg på bold...


Hold fast, hvor jeg savner ham....
Skrevet af Matias
"... når man ikke er kendt med holdinddelingen, bliver risikoen for selvmål jo så meget desto større"

- Sorry, jeg skal nok lade være med at trampe i det. Når man ikke den der trækker i snorerne, er det ikke sjovt at være en del af flokken :-) Smiley, fordi det er en joke.

"Du sagde det var hos modtageren misforståelsen lå og jeg gav dig ret"

- Ja ja, Bosse, hvis det svar giver dig ro, så fred være med det. Det er jo også en del af the bold.dk-classics, som du jo er ganske klar over. Men mit håb er selvfølgelig stadig, at det så var det. Så kan vi måske komme videre...
Skrevet af Bosse1983
@Matias

Du siger at du er blevet misforstået og jeg siger det er fint. Ud fra dine indlæg at dømme virker du næsten skuffet. Det er forvirrende, da en harmløs joke vel ikke skulle være et debatoplæg(?).
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
"Du siger at du er blevet misforstået og jeg siger det er fint"

- Du ved godt, hvad du har skrevet, og det ved jeg også. Du har nu over tre-fire indlæg ikke magtet at komme videre fra den, med Sükürs ord, slidte jeg-har-overvurderet-dig-bemærkning. Jeg håbede ellers det ville give dig ro, allerede efter første gang. Men det kan være det kommer, når du har smidt den otte-ti gange.

"Det er forvirrende, da en harmløs joke vel ikke skulle være et debatoplæg"

- Jeg kunne for så vidt have skrevet, at en græsplæne er grøn. Det havde ikke ændret på, at en eller anden i flokken havde følt, at jeg anser ham for at være en klam fattigrøv. Og det havde formentlig heller ikke ændret på, at andre i flokken ville reagere voldsomt på det. Om det er ment som debatoplæg eller ej, ser jeg mig ikke i stand til at ændre på, at nogen insisterer på at søge den vinkel, der kan fornærme dem mest muligt.
Skrevet af Bosse1983
Men hvorfor de laaange indlæg om flokmentalitet, hvem der gjorde hvad først osv., når det kunne løses med; "det var ikke min intention"? Skal man tage et skridt tilbage og se på det, virker det lidt som om du har problemer med at slippe den, idet et OK fra min side ikke er nok til at komme videre. Hvad er det du vil Matias?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
For at give en undskyldning, skal man mene noget med den. Hvis jeg finder at blive bevidst misforstået, nytter det jo intet at forklare min intention, når præmissen er at det ikke ændrer noget for modtageren, hverken i det aktuelle tilfælde, eller i fremtidige. Det forhold forstår både du og jeg.

Du har ikke vist interessere i at komme videre, men derimod interessere i at få det sidste ord. Det har du gjort ved et par gange at have spillet jeg-har-overvurderet-dig-kortet (og fastholdt den slutning). Og det er netop den slags, jeg har opfordret dig til at komme videre fra. Jeg skal i den anledning undlade at påpege det paradoksale i, at skyde mod andres hang til at "claime" overskud.
Skrevet af Bosse1983
Undskyldning? Jeg opfattede dit indlæg som en provokation. Du siger det ikke var tilfældet, men blot en joke. Jeg godtager således at det ikke var en provokation, men, fra mit synspunkt, bare usjovt og malplaceret. Det kræver vel næppe en undskyldning.

I hver anden tråd du på det seneste har deltaget i er du dog blevet "offer" for sådanne misforståelser, hvor modtagerens lave selvværd tilsyneladende har gjort, at de har valgt en "vinkel", som du kalder det, som ikke var hensigten. Du melder dog konstant hus forbi hvad angår det tvetydige.

Dårlig formulering eller et forsøg på sofistikeret trolling tænker jeg så. Du afkræfter det sidste og så er vi vel ret beset videre. Det er under alle omstændigheder godt nok til mig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
@Matias

Vi har haft et par beefs som du selv hentyder til. Man kan kalde det skægt internetjokeri, men helt tabula rasa er man ikke, selvom det er længe siden. Du husker det åbenbart også endnu. Jeg vil dog gerne korrigere hvad jeg opfatter som en misforståelse. Jeg har ikke haft brug for nogen oprejsning, grunden til jeg i sin tid bakkede ud af vores disput, var fordi jeg havde det dårligt med den måde jeg angreb dig på - ikke fordi jeg tror det bed på dig, men fordi jeg selv synes måden var over stregen.

Jeg må så medgive Bosses bedømmelse af din taktik. Jeg tror nogen gange du lidt overvurderer folks reaktion med vilje. Du er i hvert fald hurtig til at insinuere at folk er tøsefornærmede. Fordi jeg svarer som jeg gør, betyder ikke at jeg sidder med tårer i øjnene - tværtimod lykønskede jeg dig med et fint greb. Det var faktisk ret skægt, så jeg håber da intentionen var tilstede. Jeg havde bare ikke lige tiden til et nyt slag (Walking Dead mangler zombier).
Lose all to save a little
Skrevet af Matias
"Undskyldning?"

- Så forklarende; det var ikke min intention. Give it a name.

"... bare usjovt og malplaceret"

- Jamen det er du da i din gode ret til at mene. Men derfra og så til at påstå, at der nødvendivis må stå en provokation på den anden side, er godt nok et stykke vej. Og det er jo det, der er min pointe - at der søges efter den vinkel, der kan fornærme en mest.

"I hver anden tråd du på det seneste har deltaget i er du dog blevet "offer" for sådanne misforståelser"

- Det (antal) passer for det første ikke, og for det andet synes jeg ikke jeg kan være ansvarlig for, at folk der ikke deler min humor, nødvendigvis må mene, at fordi de ikke deler den, så er der noget "ondt" på den anden side. Cabras og amorbavians forargelse blev således heller aldrig begrundet, blot fastlagt, at den var til stede.

"Dårlig formulering eller et forsøg på sofistikeret trolling tænker jeg så"

- Jeg har snart forstået, at der findes bare to muligheder for dig, hvoraf ingen af dem holder en dør på klem for, at vi bare opfatter ting forskelligt, og at der ikke nødvendigvis er en "god" og en "ond" eller en "rigtig" og "forkert". Jeg forstår ikke dit behov for at skulle læse verden i absolutter, men du må prøve at forklare mig det ved lejlighed. Hvad jeg derimod forstår, er dit behov for at være ovenpå, og at det i denne sammenhæng kun kan lade sig gøre ved, at jeg i dit virkelighedsbillede enten er dårlig til at formulere mig, eller slet og ret bevidst irriterende. At begge dele har meget lidt med virkeligheden at gøre, synes at betyde mindre for dig. For nu er sandheden jo, ikke sandt?

"Du afkræfter det sidste og så er vi vel ret beset videre"

- Og igen spiller du jeg-har-overvurderet-dig-kortet. Så du kan bare ikke komme videre. Jamen det er da en ærlig sag. Hvordan får vi givet dig det overskud, du er så forbandet over?
Skrevet af Matias
"Du husker det åbenbart også endnu"

- Selvfølgelig gør jeg det.

"Jeg har ikke haft brug for nogen oprejsning"

- Den mulighed har jeg hele tiden holdt åben. Men den er blevet lukket noget til et par gange, af de svar, du har givet mig - eller sågar andre, som en tredjemand.

"... fordi jeg havde det dårligt med den måde jeg angreb dig på - ikke fordi jeg tror det bed på dig, men fordi jeg selv synes måden var over stregen"

- Jeg fandt den hysterisk, og mærkværdigt følelsesladet. Hvilket jeg den dag i dag, ikke kan undlade at tro, bar præg af noget personligt. Hvad det personlige så var, skal jeg ikke kunne sige, og det er ærligt talt også ligegyldigt nu. Du har ret i, at den slags pr. automatik gør, at det ikke bider på - for vi kender, trods alt, ikke hinanden personligt, selvom nogen deler meget med hinanden herinde. Jeg synes det er flot, når man giver udtryk for noget, man har fortrudt. Det synes jeg vidner om format. I samme ombæring skal du vide, at du kan gå ret langt over for mig - det der med svinere ser jeg bare som en del af spillet. Nogen synes det er underholdende, andre gør ikke. Jeg hører til de første.

"Jeg tror nogen gange du lidt overvurderer folks reaktion med vilje"

- Apropos taktik. Jeg vil ikke kalde det hverken at over- eller undervurdere, men jeg vælger naturligvis at stikke til folk, på en måde, jeg ved frembringer den reaktion, jeg enten har påpeget eller vil påpege. Du kan kalde det en dårlig vane, men for pokker hvor er det effektivt (ikke at forveksle med konstruktivt).

"Fordi jeg svarer som jeg gør, betyder ikke at jeg sidder med tårer i øjnene"

- Det ville ellers kunne holde mig fra at gøre det igen. Som noget af det eneste :-D (fandens, at jeg skal til at smide om mig med smileyer). Men nej, selvfølgelig gør du ikke det - jeg mener dog at din oversættelse af det jeg skrev til dig, var ret dårlig. Og det tillagde jeg så et behov for at opfatte mine indlæg som fornærmende. Det har de sidste par sider i denne tråd vist, var en dårlig idé.
annonce
0