Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kusk
I hvilken tråd kan man finde bemeldte twist? Jeg savner drama og jeres indbyrdes kamp er ikke nær svinsk nok.
Mvh.
Skrevet af Matias
Folk tændes af drama... skulle jeg give den som Freud fra Nedre C, ville jeg påstå, at deres faktiske liv manglede indhold. Men jeg undlader. For denne ene gangs skyld (er en smiley nødvendig her?).
Skrevet af Bosse1983
- Så forklarende; det var ikke min intention. Give it a name.

Jeg ville nu bare kalde det en korrigering.

Jamen det er du da i din gode ret til at mene. Men derfra og så til at påstå, at der nødvendivis må stå en provokation på den anden side, er godt nok et stykke vej. Og det er jo det, der er min pointe - at der søges efter den vinkel, der kan fornærme en mest.

Det er ofte din pointe for tiden. Man skulle næsten tro du havde gang i et eksperiment af en art. Det sker sjældent for mig og jeg har heller ikke bidt mærke i andre, som lider under denne form for bevidst misforståelse. Du må siges at være meget uheldig.

- Det (antal) passer for det første ikke, og for det andet synes jeg ikke jeg kan være ansvarlig for, at folk der ikke deler min humor, nødvendigvis må mene, at fordi de ikke deler den, så er der noget "ondt" på den anden side. Cabras og amorbavians forargelse blev således heller aldrig begrundet, blot fastlagt, at den var til stede.

Nej, de gider vel ikke bruge det meste af en dag på at forklare dig, at de ikke er ømskindede tøser.

- Jeg har snart forstået, at der findes bare to muligheder for dig, hvoraf ingen af dem holder en dør på klem for, at vi bare opfatter ting forskelligt, og at der ikke nødvendigvis er en "god" og en "ond" eller en "rigtig" og "forkert". Jeg forstår ikke dit behov for at skulle læse verden i absolutter, men du må prøve at forklare mig det ved lejlighed. Hvad jeg derimod forstår, er dit behov for at være ovenpå, og at det i denne sammenhæng kun kan lade sig gøre ved, at jeg i dit virkelighedsbillede enten er dårlig til at formulere mig, eller slet og ret bevidst irriterende. At begge dele har meget lidt med virkeligheden at gøre, synes at betyde mindre for dig. For nu er sandheden jo, ikke sandt?

Hvis du finder ubevidst irriterende mere spiselig så værsgo. Jeg forstår ikke hvorfor det er så vigtigt for dig at bedyre din uskyld? Det er bare et fodboldforum. Det gør ingenting Matias. Jeg gør normalt hvad jeg kan for at svare folk som henvender sig til mig og jeg kan mærke på dig, at dette virkelig er vigtigt for dig, så jeg tog mig tiden til at svare.

Og igen spiller du jeg-har-overvurderet-dig-kortet. Så du kan bare ikke komme videre. Jamen det er da en ærlig sag. Hvordan får vi så givet dig det overskud, du er så forbandet over?

Jeg tror det for de fleste er ganske tydeligt, at dette ikke handler om et behov fra min side, Matias. Jeg er ikke forbandet, men du virker lidt anspændt(?).
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Cabra
Jeg var nu ikke forarget Matias. Jeg stillede mig blot uforstående overfor, hvordan man skulle læse det ironiske ud af det du skrev.

Her hopper jeg ind i debatten.
http://www.bold.dk/snak/…rt=200&vis=

Lig endelig mærke til, at jeg faktisk ikke har kommenteret på det indlæg som en bruger mente var anti-muslimsk, eller som Amor mente var unødvendigt. Jeg gik alene på de indlæg som du skriver var ironi, som jeg på ingen måde kunne se.

Skrevet af Matias
"Jeg tror det for de fleste er ganske tydeligt, at dette ikke handler om et behov fra min side, Matias"

- Jeg vil indrømme, at jeg tror de fleste gerne vil dele din holdning. Det må jo et eller andet sted også tælle.

"Jeg er ikke forbandet, men du virker lidt anspændt(?)"

- Du må kunne gøre bedre end at kalde spejl. Og jo, du er forbandet.

"Du må siges at være meget uheldig"

- Jeg tror, der er noget andet i spil, men jeg vil helst ikke gøre dig mere forbandet.

"... og jeg kan mærke på dig, at dette virkelig er vigtigt for dig"

- Ja, det er faktisk vigtigt for mig, at jeg kontaktede dig telepatisk, og krævede at du skulle give din mening med, i denne snak. Man skulle tro at du selv havde fundet vej herind, og selv havde følt behov for at skrive et indlæg, men folk skal selvfølgelig have sandheden at vide: Det var mig, der tankestyrede dig til det. Og så siger folk, at jeg ikke er clairvoyant. Sikke noget sludder! Og med den - meget tydelige joke - tror jeg, vi har nået til vejs ende i denne omgang.
Skrevet af Matias
Det er så en ærlig sag, Cabra. Jeg kan bare slet ikke se, at det indlæg - om von Trier - kan opfattes som andet end ironisk. Men du må jo have ret. Ellers ville eksemplet ikke blive brugt i denne tråd, som et eksempel på, at det er mig, der som afsender ikke gør nok for, at budskabet rammer dets modtager. Så andre end dig og amorbavian har heller ikke læst det i den - efter min mening meget tydelige - ironiske tone, det er skrevet i.
Skrevet af Bosse1983
Hæhæ... så kender man dig om ikke andet igen. Klart jeg er forbandet, omend nedenstående for mig til at le lidt:

Ja, det er faktisk så vigtigt for mig, at jeg kontaktede dig telepatisk, og krævede at du skulle give din mening med, i denne snak. Man skulle tro at du selv havde fundet vej herind, og selv havde følt behov for at skrive et indlæg, men folk skal selvfølgelig have sandheden at vide: Det var mig, der tankestyrede dig til det. Og så siger folk, at jeg ikke er clairvoyant. Sikket noget sludder! Og med den - meget tydelige joke - tror jeg, vi har nået til vejs ende i denne omgang.

Hysteri, joke eller mere Matias-ironi? Hjælp mig lidt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Kusk
Alle bør være glade. Matias kan få lov at være Maverick og alle "de tolerante" kan få lov at vise deres tolerance ved at udvise intolerance! Det må næsten være en slags eksemplificering af Nash´ ligevægtsteori.
Mvh.
Skrevet af Matias
Det synes jeg var et mix af joke og ironi. Matias-ironi kommer du og bold.dk nok ikke til at slippe for, så længe brugeren Matias er en del af dette forum. Det kan sgu godt være, at det primært er mig selv, der sidder og morer mig over de af mine indlæg, jeg mener har et tydeligt sarkastiskt aftryk - men så er der da én, der fanger dem. I andre kan så more jer over resten af mine indlæg, det lever jeg fint med. Jeg synes oftest at sarkasme letter på stemningen, men jeg er selvfølgelig klar over, at det lige skal helt i mål, før det bliver det givne udfald. Jeg fanger stadig ikke, at von Trier indlægget kan opfattes som andet end ironisk, og jeg fanger heller ikke, hvordan min kommentar til vaskeproblemet, kan læses som andet end en joke - men det er nu også ret ligegyldigt. Vi skulle jo videre, ikke?
Skrevet af Bosse1983
Jo da Matias. For mig er rejsen dog lige så vigtig som målet. På en ellers blodfattig dag, kom vi over "min" klub, mit behov for oprejsning, mit behov for at blive fornærmet, patenter, mit behov for at vise overskud, få det sidste ord og føle mig ovenpå, samt konklusionen at alt dette skyldes arrigskab.

Det er at sammenligne med børns trang til, at prikke til døde dyr med en pind. Man forventer det ikke helt, men nogle gange spræller de.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Matias
Nej nej, Bosse, nu blander du tingene sammen. Og overdriver, ej at forglemme. Nevermind.
Skrevet af Kusk
...når universitetet finder ud af, at oplyst formalia ved bachelorprojektet viser sig at være forkert!

At cutte 10 sider af sit færdige projekt? Hvor er jeg glad!
Mvh.
Skrevet af elendil
Det lyder umiskendeligt som AUC.
fck-medløber.
Skrevet af Kusk
Det er det også! Altid noget, at der nu er et mindre vredesløb mod den pågældende medarbejder.
Mvh.
Skrevet af elendil
Jeg kan huske jeg syntes det måtte være det ringest administrerede universitet i verden, da jeg gik der.

Nu har jeg selvfølgelig ikke prøvet så mange andre, men det var ganske uhyggeligt, synes jeg.
fck-medløber.
Skrevet af Kusk
Hvad læste du i sin tid? På det samfundsvidenskabelige fakultet, hvor jeg går, er det i al fald kritisabelt udover alle grænser!
Mvh.
Skrevet af elendil
Naturvidenskab, primært på frb. vej vist.
fck-medløber.
Skrevet af fck-styrer
.. ens eks finder en anden, så hurtigt efter et hårdt brud.

Fuck det er en nedern!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Alta Tensione
Så er det kun en ting at gøre ...
[i]Was speaking to this 13 year old girl on facebook when she said to me \"I am an undercover cop\" I thought wow... a job like that at her age! [/i]
Skrevet af fck-styrer
Ja sætte sig ned og tudbrøle
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
annonce
0