Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jbkaffe
Der er ved at gå regulær Love-in i bold.dk.
What the deuce???
\"zzzZZzzZzz...\"
Skrevet af Cabra
I want your juice kaffe.
Skrevet af jbkaffe
Just don´t squeeze too hard.....it´s a tender moment
\"zzzZZzzZzz...\"
Skrevet af Farfán
@Cheech

nu kan willie jo være en af de personer, der ikke kan føle empati for andre. Længere vil jeg ikke gå i min forklaring, da der kan være mange grunde til dette. Men ud fra Willies indlæg, virker han ikke som den mest empatiske person.
96 kg og 198 cm
Skrevet af fck-styrer
Tak lll og hermed skål..

Min elskværdige mor foreslog at vi åbnede noget hvidvin :)
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Cheech
That´s kinda my point, Farfan. Jeg prøver at forklare lil´ Willie, hvordan andre mennesker kunne tænkes at forholde sig, når de oplever nogen, der ikke har det godt.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Groundskeeper Willie
x2
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Groundskeeper Willie
Baaah, den sendte ikke mit indlæg, så der kommer lidt et hurtigt oprids.

Cheech.
Jeg er helt med på hvad ordet empati dækker over. Jeg er så langt fra en "tough guy", som man overhovedet kan komme.

Jeg er en ræverød Enhedslisten-vælger, som render rundt og tigger hver gang nødhjælpsorganisationerne skal på rov i de danske hjem. Arbejder til dagligt med handicappede til en ussel løn, fordi jeg elsker at hjælpe folk, som vitterligt har det dårligt.

Ja, det er sikkert lavt, at bakatalisere Styrer´s "problem", men jeg er så træt af folk, som flæber over småting.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Saint
Idioter er langsomme i opfattelsen på banen og smadre ens fod i en "uheldig" eftertackling...
(...)
Skrevet af Kaffe
Cabs.

You ain´t gettin´ any.
Ikke så meget fordi, du er radikal. Mange ville ellers mene det i sig selv bringer fuckabilityfaktoren helt ned i kulkælderen.
Det er mest, fordi dit ydre for mit indre øje tager sig sådan her ud(altså som Jens Ringberg):
http://www.dr.dk/NR/rdon…gberg02.jpg

Niddets arkivar
Skrevet af Cheech
"Jeg er helt med på hvad ordet empati dækker over. Jeg er så langt fra en "tough guy", som man overhovedet kan komme."

Og det er du ked af, du er? Eller hvad skyldes grunden til din overkompensering i denne tråd? Altså, udover at du fejlagtigt troede, du kunne score nogle billige point hos T-Hansen segmentet?

"Jeg er en ræverød Enhedslisten-vælger, som render rundt og tigger hver gang nødhjælpsorganisationerne skal på rov i de danske hjem. Arbejder til dagligt med handicappede til en ussel løn, fordi jeg elsker at hjælpe folk, som vitterligt har det dårligt. Ja, det er sikkert lavt, at bakatalisere Styrer´s "problem", men jeg er så træt af folk, som flæber over småting"

Jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde. Til at starte med, drop det selvgode trip, for du gør intet, som tusindvis af andre danskere ikke gør. Forskellen er, at jeg endnu ikke havde mødt nogen, der troede, det gav dem carte blanche til at opføre sig som røvhuller. Hvem er du til at bedømme, hvad der er okay at være ked af og ikke? At du har et kynisk syn på kæresteforhold gør det ikke til en universel sandhed, men er blot endnu et vidne på, at du ikke formår at anskue hændelser ud fra andet end din egen næsetip.

At du i din sidste sætning endvidere formår at svine "Styrer" endnu mere til, netop efter du har medgivet, at det er lavt, det er, ja...hovedrystende. Og ufatteligt dumt.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af elendil
difenination

bakatalisere


Schiær, hvor er du?
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Hvad har det med at gøre, at man spiller tough guy, om man stemmer på Enhedslisten eller ej?
Skrevet af FrækFyr17
Jeg var også helt nede med, at FF17 ville give min ekskæreste et forsøg, da vi var færdige med hinanden.

Jeg ved dog ikke om han nogensinde fandt hende?


Faktisk aldrig, for hun var ikke med på turen. Ved lejlighed må du gerne "hinte" mig, hvis altså hun går her endnu og ikke er rebound-material.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Groundskeeper Willie
Man kan ikke være en tough guy når man stemmer Enhedslisten.

Det er for mennesker, som godt kan lide at være sociale rundt om et lejrbål.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Matias
Du har ret så langt at det under alle omstændigheder ikke virker ret hard-core, at disse en pige for hendes udseende og jomfruelighed, når hun har kærestesorger. Og du har da også ret i at det virker meget lidt hard-core, i en panikundskyldning at påstå, at man slet ikke kender noget til den bruger, man gik i kødet på, for så alligevel at kende til dennes (fravalgte) sexvaner og fysiske udtryk. Er det også fællestræk for dem der stemmer Enhedslisten og rasler for nødhjælpsorganisationer?
Skrevet af Groundskeeper Willie
Det er så kvalmende, at blot fordi der er tale om kvinde, så må man ikke komme med en stikpille.

Ja, jeg kendte til hendes sexvaner, men nej, jeg kendte ikke til, at hun har for vane, at skrive om personlige problemer på Bold.dk.

Det skal jeg nok se igennem fingre med en anden gang.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Bjarke
"Stikpille".

En pige (det kunne også være en dreng) er ked af det, og så tænkte du, det er passende, lige at fortælle hende hun er tyk, og i øvrigt selv er uden om det, når hun ikke knepper.

Ja, det er kvalmende, men nok ikke af den grund du mener.
Fernando Torres says he\'s been wearing a t-shirt under his top and will reveal it when he next scores. It reads \"Save The Chilean Miners\".
Skrevet af Bosse1983
Jeg troede Willie var flyttemand. Living the life of a pornstar. Det forklarer den ringe erfaring med dialog.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Liverdrengen
Faktisk aldrig, for hun var ikke med på turen. Ved lejlighed må du gerne "hinte" mig, hvis altså hun går her endnu og ikke er rebound-material.


Årh nej!
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
annonce
0